Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא מדבר על שוני של אקוליזר..

המבחן נעשה על FLAT.

בסדר, אז אני אשאל אחרת.

במה המבחן הזה הואיל לך? לא הוכחת כאן שום דבר שיעזור לי בבחירת רדיו דיסק אלא רק יטעה חלק נכבד מהאנשים.

הרי רובינו לא שומע על פלאט, אלא משתמשים בכל החיתוכים, תיקוני זמן והכיונונים למינהם.

כשקונים רדיו דיסק משלמים על כל זה.

הנקודה שלי היא שכל פעם שמישהוא מזכיר את המבחן הזה יש אנשים מבינים ממנו שאלפיין או קלריון או כל מכשיר משוכלל אחר פשוט לא שווים את הכסף.

ג'ניה

:king:

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסדר, אז אני אשאל אחרת.

במה המבחן הזה הואיל לך? לא הוכחת כאן שום דבר שיעזור לי בבחירת רדיו דיסק אלא רק יטעה חלק נכבד מהאנשים.

הרי רובינו לא שומע על פלאט, אלא משתמשים בכל החיתוכים, תיקוני זמן והכיונונים למינהם.

כשקונים רדיו דיסק משלמים על כל זה.

הנקודה שלי היא שכל פעם שמישהוא מזכיר את המבחן הזה יש אנשים מבינים ממנו שאלפיין או קלריון או כל מכשיר משוכלל אחר פשוט לא שווים את הכסף.

ג'ניה

נכון מאד. וזאת משום שרוב הכותבים בפורום, אינם יודעים למה להקשיב ע"מ לשמוע הבדלים.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

"הנקודה שלי היא שכל פעם שמישהוא מזכיר את המבחן הזה יש אנשים מבינים ממנו שאלפיין או קלריון או כל מכשיר משוכלל אחר פשוט לא שווים את הכסף."

אז הבעיה כפי הנראה - באנשים, לא במבחן ..

אי הבנתם מה מהות המבחן, ומה השלכותיו .. זאת בעית הבנה שלהם ולא מעבר לזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ג'ניה, הרוב לא משתמשים בטיים קורקשיין, הרוב לא זקוקים לקרוס משוכלל במיוחד וההבדל באקולייזרים הוא לא כזה גדול. בכל מקרה אם אתה בכל זאת רוצה להשוות עם האקולייזר אתה צריך לנסות ולכוון אותו בצורה דומה בשני הHU. הרבה פעמים נותנים לאנשים שמשתמשים בHU מסויים המלצה להחליף אותו באחר בטענה שהוא ישמע טוב יותר, זאת ללא שום קשר לפיצ'רים. ההמלצה הזו שגויה לטעמי. גם אם יש הבדלים אפשר לספור על יד אחת את האנשים בפורום שיש להן מערכות ברמה גבוהה שתוכל לחשוף הבדלים שכאלו.

לרוב הHU הוא הרכיב האחרון שצריך להחליף אצל מי שרוצה לשפר את איכות השמיעה ברכב. כמו כן אתה מדבר על מכשירים שבהם התמורה לכסף הם פיצ'רים וכמובן שאם המשתמש זקוק להם אז הם שווים את הכסף שהוא ישלם על מכשיר יקר, מה בנוגע למכשירים שאין בהם אף פיצ'ר ועולים מאות דולרים?

שלומי, אתה הרי נגד כל סוג שהוא של פרוססינג אז לא ברור לי איך אתה מסכים עם הטענות של ג'ניה שההבדלים הם בפיצ'רים.

בנוסף להזכירך נערך כאן מבחן MP3 שרבים מחברי הפורום קיבלו בו תוצאות טובות משלך לכן אני לא יודע אם זה נכון לומר שמרביתם אינם יודעים למה להקשיב.

פורסם

המבחן ששתינו עשינו נערך כשהפיוניר על פלאט והקלריון על פלאט...

אדי אני יגיד לך בפעם המי יודע כמה אחי עשיתי השוואה עם אלפיין ואין לא היה פשוט הבדל עם 9830...

ג'ניה מישהו אמר שאני צריך להואיל למישהו במשהו לגבי פיצ'רים ושטויות אם הייתי רו ה להואיל הייתי טוחן את המכשיר עד שאני מכיר אותו בע"פ והייתי אומר וואלה יש בו ככה וככה וככה...

עשינו מבחן עיוור ויבש(FLAT) כדי לראות תחלס הבדלים בין הסאונד ואמרתי בקלריון הסאונד פי שתיים כמעט יותר חי מאשר בפיוניר...

אין לי מושג מה העוצמות פשוט אין לי מושג מה העוצמות של הפרא אאוט אבל ההבדלים היו מורגשים באופן מיידי..

ד"א הדיסק שנבדק היה הופעה חיה של היהודים ככה שאי אפשר להגיד שהשתמשנו במשהו לא איכותי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני הבנתי רק דבר אחד מכל הת'רד הזה והוא שהצלחתם לבלבל אותי כהוגן...

עכשיו אני לא בטוח אם יש הבדל בין איכות צליל של מכשירים ברמות שונות או אין.

כל אחד אומר פה משהו שסוטר את הדברים של האחר ואי אפשר לדעת למי להאמין.

לפי הגיון בריא אפשר להאמין שככול שמכשיר יותר יקר כך גם האיכות שלו טובה יותר אבל אני רואה שיש פה אנשים שטוענים אחרת...

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני לפי המבחן שעשו לי יש הבדלים ומאוד משמעותיים בשבילי הלקריון נתן סאונד יותר כמו מה שאני מחפש יותר חי בהרבה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
ג'ניה, הרוב לא משתמשים בטיים קורקשיין, הרוב לא זקוקים לקרוס משוכלל במיוחד וההבדל באקולייזרים הוא לא כזה גדול. בכל מקרה אם אתה בכל זאת רוצה להשוות עם האקולייזר אתה צריך לנסות ולכוון אותו בצורה דומה בשני הHU. הרבה פעמים נותנים לאנשים שמשתמשים בHU מסויים המלצה להחליף אותו באחר בטענה שהוא ישמע טוב יותר, זאת ללא שום קשר לפיצ'רים. ההמלצה הזו שגויה לטעמי. גם אם יש הבדלים אפשר לספור על יד אחת את האנשים בפורום שיש להן מערכות ברמה גבוהה שתוכל לחשוף הבדלים שכאלו.

לרוב הHU הוא הרכיב האחרון שצריך להחליף אצל מי שרוצה לשפר את איכות השמיעה ברכב. כמו כן אתה מדבר על מכשירים שבהם התמורה לכסף הם פיצ'רים וכמובן שאם המשתמש זקוק להם אז הם שווים את הכסף שהוא ישלם על מכשיר יקר, מה בנוגע למכשירים שאין בהם אף פיצ'ר ועולים מאות דולרים?

שלומי, אתה הרי נגד כל סוג שהוא של פרוססינג אז לא ברור לי איך אתה מסכים עם הטענות של ג'ניה שההבדלים הם בפיצ'רים.

בנוסף להזכירך נערך כאן מבחן MP3 שרבים מחברי הפורום קיבלו בו תוצאות טובות משלך לכן אני לא יודע אם זה נכון לומר שמרביתם אינם יודעים למה להקשיב.

אני לא נגד שום דבר. מה שפחות התערבות בטהרת הסיגנל, טוב יותר. (בפעם החמישים)

ב"מבחן ה MP3 " שאתה מרבה לנפנף בו, לפחות קטע אחד לא עלה אצלי. שלחתי לך בפרטי, אם זכרוני אינו מטעני.

פורסם
אני הבנתי רק דבר אחד מכל הת'רד הזה והוא שהצלחתם לבלבל אותי כהוגן...

עכשיו אני לא בטוח אם יש הבדל בין איכות צליל של מכשירים ברמות שונות או אין.

כל אחד אומר פה משהו שסוטר את הדברים של האחר ואי אפשר לדעת למי להאמין.

לפי הגיון בריא אפשר להאמין שככול שמכשיר יותר יקר כך גם האיכות שלו טובה יותר אבל אני רואה שיש פה אנשים שטוענים אחרת...

מה שאומרים זה, שלפי המבחן שהם ערכו אין הבדל באיכות הסאונד בין הדיוניט להדיוניט.

הסיבה להשקיע במכשיר יקר היא הפיצ'רים שכלולים בו ולא "איכות הסאונד שלו".

אם זה נכון - כמו שאתה רואה, אין דעה אחת...

פורסם

ובכלל, בקשר לפרוססור, ALPHA 24 הוא נמצא במכשירי היי-אנד של דנון, נגני תקליטורים וגם מגברים ורסיברים. ישנם כאלה שטוענים שהוא כ"כ מוצלח, שהסאונד הבוקע ממנו, נשמע אנלוגי כמעט לחלוטין.

אם יכניסו לקולנוע לרכב את ה SHARC 32BIT FLOATING POINT -DSP מעבד הקולנוע שנמצא בסדרות הגבוהות של דנון, אזי יהיה לכולנו למה לשאוף..

שלומי

פורסם

אני דווקא לא מרבה לנפנף במבחן MP3, אולי זה נדמה לך כי לא אהבת את התוצאות ;)

רק קטע אחד לא עלה לך. לא הבדלת בין המקור לבין MP3 שקודד באיכות הכי נמוכה במבחן - 128KBPS.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=376397#post376397

מה זה אומר "סאונד שנשמע אנלוגי כמעט לחלוטין" ולמה זה טוב?

פריסטייל, בכל העולם עורכים מבחנים עיוורים בין נגני CD (גם לבית וגם לרכב), ברוב הגדול אם לא המוחלט הנבחנים לא הצליחו להבדיל בין הנגנים, אלו הן העובדות בשטח. גם אם נניח וקיימים הבדלים, עדיין צריך מערכת ברמה מסויימת בשביל לשמוע אותם ולרוב הגדול של המשתמשים עדיף לשפר רכיבים אחרים במערכת שלהם לפני שהם מחליפים את הHU.

פורסם

אייל אני מסכים איתך אבל אני גם אומר עוד משהו לפני שאתה מחליט לקנות משהו תשמע את ההד יוניט אני אמרתי למתקין שלי שאין הבדלים לא משנה מה יהיה...

שמע ברגע שהקלריון נדלק והתחיל מוזיקה שמעו הבדלים ושתי המכשירים על פלאט!

את ההבדלים שמעתי אין פה חארטות אי אפשר להגיד זה עם ככה וזה עם ככה שתי המכשירים על פלאט היו...

פורסם

הם מדברים על מכשירים שנמצאים ב פלאט והסיגנל שיוצא מכל אחד המכשירים הוא באותה עוצמה .

כלומר בוצע תאום בין המגבר להד יוניט בצורה מקצועית (ולא על ידי מתקין:-) )

MIKMIK ישמח להסביר לך:-)

פורסם
אני דווקא לא מרבה לנפנף במבחן MP3, אולי זה נדמה לך כי לא אהבת את התוצאות ;)

רק קטע אחד לא עלה לך. לא הבדלת בין המקור לבין MP3 שקודד באיכות הכי נמוכה במבחן - 128KBPS.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=376397#post376397

מה זה אומר "סאונד שנשמע אנלוגי כמעט לחלוטין" ולמה זה טוב?

לגבי "סאונד אנלוגי" הכוונה לסאונד של תקליט. למה זה טוב? הגישה הרווחת בין רוב האודיופילים, היא שהסאונד מתקליט, הוא "חם" ונעים יותר מזה של תקליטור. אותו כנ"ל גם לגבי למגברים שפורפרתיים.

התוצאות במבחן הזה, כפי שכבר אמרתי, אינן משקפות דבר. (ראה בהמשך הת'רד) אתה הוא זה שהזכיר בכמה הזדמנויות את "המבחן" הזה. :-)

שלומי

פורסם
הם מדברים על מכשירים שנמצאים ב פלאט והסיגנל שיוצא מכל אחד המכשירים הוא באותה עוצמה .

כלומר בוצע תאום בין המגבר להד יוניט בצורה מקצועית (ולא על ידי מתקין:-) )

MIKMIK ישמח להסביר לך:-)

FSOUND, מה זה "תאום בין המגבר להד יוניט בצורה מקצועית"?

• תוכן חדש...