Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם טויוטה יאריס קרוס ECO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הנ"ל נרכש 0 ק"מ מליסינג יומיים אחרי שמנועה של הסקודה יטי החליט שמספיק לו.

ההעדפה שלי היתה רכישה של נירו משומשת קלות, אבל ברמות המחירים וההיצע שהיו לפני שנה זה היה לא כלכלי ולא הגיוני.

חבר בדיוק קיבל משלוח של יאריס קרוס לחברת הליסינג, ונאות להפריש לי אחת. המחיר היה לא נמוך אבל כלל חבילת טיפולים לשלוש שנים עם שינוע.

הרכב נסע בדיוק 20000 ק"מ בשנה שהוא אתנו ושתה כ-870 ליטרים של דלק 95, מה שאומר שצריכת הדלק הממוצעת היתה 23 ק"מ לליטר.

תא הנוסעים מרגיש זול ומכרכש בטח ביחס ל-XC40 בה אני משתמש ביום יום. 

אשתי מבסוטה בסה"כ, והדבר היחיד שהפריע לה הוא העדרם של חיישני רוורס (למרות שיש מצלמת רוורס מקורית)

אז כשהחבר לקח את הרכב לטיפול 15000 ק"מ הוא פינק אותה בסט חיישנים.

לפני שנה כרכשנו את הרכב המקיף היה 2331 ש"ח והחובה 1516 ש"ח לכל נהג מעל 24 נמוך בהרבה מהייטי בת ה-11.

השנה התייקר המקיף ל-3029 ש"ח והחובה ל-1784 ש"ח.

למעט דלק, ביטוח ופנצ'ר אחד לא היו הוצאות נוספות על הרכב.

• אהבתי 5
  • מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זאת ההרגשה שלי. זה לא שיש התקנות או משהו שגורמים לכרכושים.

אופי הנסועה הוא בעיקר בינעירוני, אבל גם לא מעט נסיעות קצרות ביישוב בו אנחנו גרים.

• מעניין 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב (יותר מדוייק: החוויה שלי) שהוא פשוט רועש. לאו דוקא מכרכש במובן הקלאסי של זמזומים מפלסטיקים לא הדוקים וכד', יותר כמו רעשי אספלט (בעחקר מבתי גלגלים אחוריים לטעמי)

מנסיון שלי פה ושם עם רכב דומה, לא שלי

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אכן, הרכב אינו מקרקש.

הבידוד בו אינו מהמצטיינים.

הרעש העיקרי הוא ממנוע 3 הצלינדר בהאצה - יש לו צליל ועוצמה מפתיעים.

הבנתי מבעל רכב שהוטרד מכך בתחילה שהתרגל לזה וכעת זה פחות מטריד.

אבל שביעות הרצון שלו מאוד גבוהה. זה מה שחשוב. כנראה נוסחת טויטה ללקוחתיה המרוצים, עובדת.

• תוכן חדש...