Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בסוזוקי sx4 שנת 2012 המנוע מתחמם, רק במזג אויר חם מאוד, בדרך כלל שזה קורה גם המזגן מפסיק לקרר

עד כמה שזכור לי זה התחיל במאוורר מנוע תקול שלא תמיד פעל והחליפו אותו, פעם אחרת החליפו טרמוסטט, אחריזה החליפו פקק ראדיאטור כי השסתום היה שבור, ובפעם האחרונה לפני כמה שבועות החליפו את המנוע של המאוורר השני ושלשום עוד פעם המזגן הפסיק לקרר שהיה חם יחסית והמנוע התחמם, לא הגיע לאדום אבל עלה מעבר לרגיל, הגיע ל114 מעלות..

האם סביר שעשו כל כך הרבה תיקונים ולא פתרו את הבעיה? אני קצת לא יודע מה לעשות, מצד אחד זה מוסך שאני וחלק מהמשפחה שלי אצלו שנים והוא אמין ואני לא מכיר מוסכים אחרים

אבל מצד שני זה נראה שהם לא ממש יודעים למצוא את הבעיה..

אשמח להמלצות מה לעשות

פורסם (נערך)

אולי כדאי באמת לגשת למוסך אחר, לצורך חוות דעת ואבחון הבעיה.

מתי הוחלף נוזל קרור? האם בשלב כלשהו מלאו מי ברז במקום קרר?

אולי צריך לבצע ניקוי מערכת קרור ( רדיאטור סתום, למשל ).

זה שהמזגן מפסיק לעבוד כאשר הרכב מתחמם - ככה העניין תוכנן ע"י יצרן הרכב, כדי להגן על המנוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הי קודם כל אתה צודק, מוסך שמכבד את עצמו צריך לפתור דבר כזה בביקור הראשון. בלי החלפתי, תיסע ככה ונראה. זה קודם כל.

מעבר למה שנכתב יכול להיות שיש אויר במערכת הקירור? אם כל מה שהוחלף אמת תקין והרדיאטור - מה שנשאר זה דליפת נוזל קירור התוך המנוע - המוסך בדק את אלה?

עריכה אחרונה על ידי baer
פורסם

אני לא יודע מה בדיוק הם בדקו

לפחות פעם אחת אני יודע שאחרי ההחלפה הם עשו בדיקה שהכל בסדר לפני ששיחררו את הרכב

הבעיה שזה שונה מנסיעה במזג אויר חם..

אולי כדאי ללכת אליהם עוד פעם לראות מה הם אומרים, ואם הם רוצים להחליף עוד חלק אז ללכת גם למוסך אחר לראות מה הם אומרים..

פורסם (נערך)

תתחיל מלשטוף את הרדיאטור חיצונית כשהוא קר עם צינור מים תתפלא כמה לכלוך יש על הצלעות. וכשהוא מתייבש אם שללת אוויר במערכת והמאווררים עובדים. במהירות גבוהה ולא לאט. והטרמוסטט תקין כמו שאמרת אין סיבה שימשיך ןלהתחמם. אם ימשיך להתחמם. תשקול החלפה שלו. כנראה שחלק מהמעברים סתומים ולבדוק את זה זה קל. רק צריך לגעת בזהירות עם היד או מד חום לייזר במקטעים שונים בראדיאטור ולחפש הפרשי טמפרטורה חם קר.תחזור לעדכן ולבדוק משאבת מים שכחתי לציין. שהיא עובדת טוב ולא מקרטעת.

עריכה אחרונה על ידי צמיגי
פורסם
לפני 20 שעות, צמיגי כתב:

והטרמוסטט תקין כמו שאמרת אין סיבה שימשיך ןלהתחמם. אם ימשיך להתחמם. תשקול החלפה שלו.

לא רואה למה להחליף טרמוסטט שוב, אם הוא כבר הוחלף, והבעיה היא רק במזג אוויר חם מאוד.

• תוכן חדש...