Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת היתה לא לקנות במגרשי רכב קטנים ונערכה כדי לשקף נכונה את התוכן, כי היא מטילה גופי בכלל מגרשי הרכב הקטנים.

חווית קניה (נוכלות) במגרש "אוטו אלון", הפלדה 14 בת ים.

אלון מכר לי רכב שעבר שיפוץ לאחר טוטלוס במחיר של רכב נקי, בלי לומר שהרכב ירד מהכביש ושוחזר.
טופס גילוי הנאות לא נמסר לי בזמן הרכישה, אלא הופיע רק כשרציתי להחזיר את הרכב ודרשתי להחזיר לי את מלוא הסכום בעקבות הסתרת המידע וחוזה לא חוקי.
אלון לא היה מוכן להחזיר את מלוא הסכום והתפשרתי בעל כורחי כי לא היה לי רצון ללכת למשפט.
האיש ניצל תום לב של לקוח לא מנוסה כדי להרוויח כסף רב בשיטת מצליח.
למדתי מהנ"ל לא להתקרב למגרשי רכב, כי כל סוחר שמופיע בהיסטוריית רכישת הרכב מוסיף לעצמו כמה אלפים טובים, וככל שיש יותר סוחרים באמצע, הרכב עבר יותר טיפולים פיראטיים ועלה במחיר.
אם אתם מחפשים רכב יד שניה, תצודו הצעות טובות ממוכרים פרטיים ביד2, ויש המון בארץ. בסוף, למחרת קניתי רכב כמעט חדש מאדם פרטי טוב וישר.
תהיו חכמים, תלמדו מטעויות של אחרים.

• אהבתי 2
  • מבאס 3
  • רעיון טוב! 4
פורסם

הפעם היחידה בחיי שנפלתי בקניית רכב היתה במגרש בחולון .

לא מתקרבים לנתניה / חולון / בת-ים לעסקי רכב בגלל ריבוי הסוחרים המוסווים שם ועל אחת כמה וכמה לא למגרש 

פורסם

לא שאני בא להצדיק או לגונן על מגרשי רכב קטנים אבל הכללות מטבען הן לא תמיד נכונות. 

ממש בשנה האחרונה קניתי בדיוק במגרש כזה רכב די נדיר. הגעתי בכלל למגרש כי הרכב הוצע ביד 2 במחיר שנמוך מהמחירון ב- 20 אחוז. בדקתי כמיטב יכולתי ודווקא הרכב נתגלה בסדר גמור. נכנסתי למו"מ קשוח וקיבלתי גם עוד הנחה משמעותית וגם הסוחר הסכים לקבל את הסכום ב- 10 תשלומים בכרטיס אשראי ללא ריבית או הצמדה. 

הרכב היה מצויין. מסיבות אישיות לאחר כמה חודשים החלטתי למכור. שמתי ביד 2 מחירון פלוס. הקונה לקח לבדיקה שיצאה טובה מאוד. שילם מעל המחירון והיה מרוצה. 

איפה הייתי מוצא מקונה פרטי מציאה כזו ובתנאי תשלום כאלו ? 

• מעניין 1
פורסם
לפני 24 דקות, orankohn כתב:

לא שאני בא להצדיק או לגונן על מגרשי רכב קטנים אבל הכללות מטבען הן לא תמיד נכונות. 

ממש בשנה האחרונה קניתי בדיוק במגרש כזה רכב די נדיר. הגעתי בכלל למגרש כי הרכב הוצע ביד 2 במחיר שנמוך מהמחירון ב- 20 אחוז. בדקתי כמיטב יכולתי ודווקא הרכב נתגלה בסדר גמור. נכנסתי למו"מ קשוח וקיבלתי גם עוד הנחה משמעותית וגם הסוחר הסכים לקבל את הסכום ב- 10 תשלומים בכרטיס אשראי ללא ריבית או הצמדה. 

הרכב היה מצויין. מסיבות אישיות לאחר כמה חודשים החלטתי למכור. שמתי ביד 2 מחירון פלוס. הקונה לקח לבדיקה שיצאה טובה מאוד. שילם מעל המחירון והיה מרוצה. 

איך זה הגיוני?

סוחר צריך להרוויח. אם זה רכב שאפשר לקבל עליו מעל המחירון, איך הוא מכר אותו בעשרות אחוזים פחות ועדיין הרוויח?

גם אם נגיד שזה אפשרי כי מישהו קנה אצלו רכב בטרייד ולקונה לא היה כוח להתעסק במכירה והעדיף לתת אותו לסוחר בחצי מחיר, למה שהסוחר לא ימקסם רווחים?

פורסם
לפני כשעה, orankohn כתב:

98 אחוז מוציאים שם רע לשאר . למזלך , נפלת על ה-2 הנותרים

• אהבתי 2
פורסם

הנה כתב הודעה בומבסטית ונעלם.

נכנס רק בשביל זה לפורום. אבל אם היה טורח להכנס לפני הרכישה ולא רק אחרי כדי ללכלך והיה טורח לקרוא את המדריכים או לפתוח שרשור התייעצות כנראה שלא היה נופל בפח.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...