Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לגבי צמיגות

רכשתי שמן בצמיגות 0W30 והוא לא רשום במפרט הרכב 

אבל מופיע אצלי במדריך הרכב אפשרות שימוש בכמה צמיגויות אפשריות 0W16. 0W20.5W30.10W40

צמיגות 0W30 לא מופיעה במדריך אבל ההגיון שלי אומר שכיון ש0W טוב לרכב וגם 30 טוב לרכב זה אמור להיות בטווח  המאושר לרכב ובעצם יהיה טוב גם לימים חמים וגם לקרים,  האם אני צודק (רק למה לא נרשם גם 0W30 במדריך? אולי זאת הכונה כל מה שבטווח)

תודה רבה למי שיודע ועונה.

פורסם

אני יחזור על השאלה שלי בקצרה

האם כשרשום במדריך צמיגות שמן 0W20  או 5W30

זה אומר שניתן להשתמש בשמן בצמיגות 0W30 כי זה בתוך הטווח?

תודה רבה לעונים זה דחוף לי

פורסם

מדובר ברכב היברדי? כי רשמת 0W-16. למה לשים צמיגות גבוהה יותר אם היצרן מבקש צמיגות נמוכה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...