Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, אבא שלי מחפש מכונית מנהלים בתקציב 160K +-

דרישות מיוחדות אין ממש, חוץ מהדברים הרגילים (הנאת נהיגה, תצרוכת דלק נורמאלית, וכדומה) ושהרכב יהיה חדש מהיבואן, 2006-2005

כרגע יש לו יונדאי סונאטה 2002 2.3 ליטר (אם אני זוכר נכון את נפח המנוע), לא יצא לי לנהוג עליה עד אתמול (יש לי רשיון כבר 6 שנים, אני לא נהג חדש, ועברתי דיי והותר מכוניות כדי להסיק את זה שפשוט לא כיף לנהוג על הרכב הזה) והסכמנו יחד שהוא צריך רכב חדש

כרגע חשבתי על מאזדה 6, יצא לי לנהוג על האחות הקטנה - 3, לא מעט, נהיגה חלקה ומהנה, אבל הבנתי שה6 הרבה יותר, אז למה לא?

הוא לעומת זאת העלה את רעיון הניסאן פרימרה, הוא אוהב את המקסימה של שותף שלו, אבל הוא לא רוצה להוציא יותר מ170 אלף על רכב, (היא עולה 200 + עד כמה שאני מבין) והפרימרה היא מעין שילוב ביניים בין המקסימה לאלמרה, לפחות עד כמה שאני בדקתי (כמובן שפידבקים בקשר לזה מבורכים)

העלנו גם B4, אבל הוא לא רוצה 4X4 וחושב שזה מיותר, הוא לא צריך רכב כזה - הוא לא סוחב משאות כבדים או דברים בסגנון.

בכל אופן, אם יש הצעות נוספות נשמח לשמוע.

תודה רבה! (אגב, אני לא מבין גדול במכוניות ולא מתיימר להיות אחד כזה, וזה למה כמובן אני פונה לעזרה לפורום הזה, אז אם כתבתי משהו שגוי, לא לקטול בבקשה, ואשמח לקבל תיקונים)

פורסם

תבדקו את ההונדה אקורד , אמנם קצת יותר יקרה אבל ממש כיפית לנהיגה ,

אמינה , חזקה , הונדה .

תבדקו .

יש לנו 2 הונדות במשפחה , מאד מאד מרוצים .

פורסם

פורד מונדיאו

הונדה אקורד

סיטרואן C5

יש הרבה אופציות הכי טוב שהוא יגש לסוכנות לעשות נסיעת מבחן כל הרכבים ויחליט מה הוא אוהב יותר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ברוך הבא לפורום.

שברולט מאליבו 3.0 ליטר נכנסת יפה מאוד בתקציב ונותנת תמורה מלאה לכסף.

לא ממש. היא חזקה (זה 3.5 ליטר ד"א) אבל מלבד זאת נחותה מכל מכונית מנהלים מקבילה במחיר. אבא שלי נהג עליה אחרי מונדיאו, פאסאט ואקורד, והתאכזב.

מאזדה 6 עברה מתיחת פנים ואמורה להשתפר (אם כי היא עדיין טובה למדי), מלבדה יש את מובילות הקטגוריה - מונדיאו, B4, C5. האקורד טיפה יקרה אבל גם טובה. חשוב לעשות נסיעות מבחן לפני הקנייה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רבה על התגובות חברה.

אם אפשר קצת יותר פירוט על מכוניות שאתם מציעים זה יעזור.. תודה

C5 הוא לא רוצה, יש לו נסיון רע עם סיטרואן, השברולט פשוטה מדיי, הוא מחפש מכונית מאובזרת יותר.

תנו לי איזה טיעון טוב למה להוריד אותו מהפרימרה, אני אישית ממש לא אהבתי את איך שהיא נראת ואת הנתונים שלה, אבל הוא דיי אהב, תעזרו לי להסביר לו בהגיון למה עדיף אחרות..

כפי שאני רואה את זה עכשו, הבחירות הן או מונדיאו, מזדה 6, או acord (שנכנסת בתקציב, 165 אלף, כמובן שאפשר להוסיף עוד 15 בשביל הגרסא היותר מאובזרת, אבל זה כבר שולי)

אם אפשר השוואת נתוני צריכת דלק, רמת איבזור וגימור, וחוות דעת כללית על הרכב, זה יוכל לעזור מאד

תודה רבה!

פורסם

המלצה אישית על הניסן פרימיירה... פשוט רכב פנטסטי!!!

יש אותו לאמא של חברה שלי.. ואני נוהג בו דיי הרבה...

יחסית למנוע 2 ליטר, האוטו פשוט נוסע מצויין!!! מבחינה חיצונית ופנימית ללא ספק מרשים ביותר...

כמובן הדגם היותר יקר.

לכו על זה :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

מכיוון שאבא שלך לא רוצה B4

אני אישית ההיתי בוחר בין המאזדה 6 לבין ההונדה אקורד.

שתי מכוניות יפניות מעולות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שגם אני בכלל אבל בכלל בכלל לא מזלזל בטויוטה קורלה אוטו זול שמעניק תמורה עצומה למחיר שלו... אני מאוד אוהב את האוטו הזה יש אותו לחבר שלי אחלה אוטו...

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

איזה תגובות.....:roll:

"לאבא של חבר שלי יש כזה אוטו והוא מעולה!!!!!!!!!!!!".

תירגעו קצת. תענו באובייקטיביות עם סיבה לתשובה ולא סתם לזרוק תשובה לאוויר ("C5 אחלה אוטו").

אגב, מה קשורה טויוטה קורולה בכל זה? אז זהו. שאין קשר.

והמתמודדת של טויוטה בקבוצה הזו מאכזבת למדיי יחסית.

לא הבנתי למה הוא לא רוצה את ה B4. מה מפריע לו שהיא 4X4? נראה לו שהיא לא תסחוב? אומנם היא איטית במעט משאר המכוניות, אבל לא נראה לי בפער משמעותי ולטעמי היא מצדיקה את המחיר שלה.

המאזדה 6 הכי שווה את הכסף שלה ללא ספק. היא אולי לא הכי טובה בקטגוריה, אבל היא מבצעת את העבודה בצורה מעולה ובמחיר הכי זול משאר המתמודדות. אני זוכר שכשעשו ראיון ליו"ר פולקסוואגן בארץ על הפאסאט החדשה שהולכת ומתקרבת הוא אמר שהקרב שלהם הוא לא נגד המאזדה 6 כי לנצח אותה זה בלתי אפשרי לאור המחיר הנמוך שלה.

הC5 הכי נוחה והכי לא אמינה. שני קצוות. אישית לא הייתי מתקרב אליה - הנוחות המדהימה שלה לא שווה את כאבי הראש שהיא עושה במוסך.

אין לי מושג לגבי הניסאן, אבל נסיעת מבחן עליה תביא לך מושג טוב.

Back to the original - NC again.

פורסם

המאזדה 6 הכי שווה את הכסף שלה ללא ספק. היא אולי לא הכי טובה בקטגוריה, אבל היא מבצעת את העבודה בצורה מעולה ובמחיר הכי זול משאר המתמודדות. אני זוכר שכשעשו ראיון ליו"ר פולקסוואגן בארץ על הפאסאט החדשה שהולכת ומתקרבת הוא אמר שהקרב שלהם הוא לא נגד המאזדה 6 כי לנצח אותה זה בלתי אפשרי לאור המחיר הנמוך שלה.

לא מסכים. המחיר לא הכי זול - גם B4 ומונדיאו נמצאות בטווח ועושות את העבודה לא פחות טוב (אם לא יותר בחלק מהתחומים). הפאסאט החדשה מתמודדת על פלח שוק גבוה יותר ומתקרבת לתחרות בב.מ.וו 3, אאודי A4 וכולי. היא אמורה להיות כמו שהגולף בשביל המשפחתיות (שזה בעצם, אם תשאלו אותי, לא מספיק תמורה ביותר מדי כסף). המאזדה 6 הוזכרה בראיון בגלל שהיא המובילה מבחינת מכירות בפלח השוק שלה, לא בגלל שהיא הכי טובה.

אבא שלי מתלבט עכשיו בין ה-6 ל-B4 למונדיאו, אמרתי לו שיוותר על ה-6 ויתרכז בשתי האחרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הC5 הכי נוחה והכי לא אמינה. שני קצוות. אישית לא הייתי מתקרב אליה - הנוחות המדהימה שלה לא שווה את כאבי הראש שהיא עושה במוסך.

בול שיט.

בתור אחד שיש לו אחת כזאת מהראשונות בארץ אני חייב לציין שהסטיגמה הזאת פשוט לא מוצדקת.

זה שהיו לכמה מכוניות תקלות זה לא עושה אותה לחד משמעית ללא אמינה. לכל מכונית יש את המגרעות של האמינות, ואפילו ליפניות!

אבל זה גם ככה לא משנה כי הדגם החדש עולה החל מ-167K אם אני לא טועה.

אם היית לי התלבטות אז היא הייתה בין המאזדה 6 לפורד מונדיאו (עם נטייה למונדיאו).

שיהיה בהצלחה.

פורסם
לא מסכים. המחיר לא הכי זול - גם B4 ומונדיאו נמצאות בטווח ועושות את העבודה לא פחות טוב (אם לא יותר בחלק מהתחומים). הפאסאט החדשה מתמודדת על פלח שוק גבוה יותר ומתקרבת לתחרות בב.מ.וו 3, אאודי A4 וכולי. היא אמורה להיות כמו שהגולף בשביל המשפחתיות (שזה בעצם, אם תשאלו אותי, לא מספיק תמורה ביותר מדי כסף). המאזדה 6 הוזכרה בראיון בגלל שהיא המובילה מבחינת מכירות בפלח השוק שלה, לא בגלל שהיא הכי טובה.

אבא שלי מתלבט עכשיו בין ה-6 ל-B4 למונדיאו, אמרתי לו שיוותר על ה-6 ויתרכז בשתי האחרות.

רוני

לא התכוונתי שפולקסוואגן הרימו ידיים נגד המאזדה 6 כי היא הכי טובה, אלא שהכוונה שלו הייתה שבעקבות המחיר הזול של המאזדה הם לא יוכלו להתחרות ישירות נגדה, אלא נגד הגירסה היקרה יותר (2.3).

שים לב, לא אמרתי בשום מצב שהמאזדה 6 הכי טובה, אלא שהיא הכי שווה את הכסף שלה.

גם אני למען האמת המלצתי לאחרונה לקרוב שלנו על המונדיאו (הלך על גירסת הליסינג) על פני המאזדה 6, אבל על המונדיאו אני לא יודע יותר מדיי פרטים פרט לעובדה שהיא מהנה לנהיגה ולכן לא רשמתי עליה כלום בהודעה שלי. הB4 כמו שאמרתי מצדיקה את המחיר שלה. כרגע בדקתי את המחיר שלה והוא אפילו זול יותר ממה שזכרתי.

אולי קצת הגזמתי עם ההגדרה של "ללא ספק" אבל אני באמת חושב שהמאזדה 6 נותנת תמורה מלאה לכסף.

למה אמרת לאבא שלך שיוותר על ה 6 וילך על ה B4 או המודיאו? שלושתן מעולות וכל אחת מצטיינת במשהו אחר (ה B4 ב 4X4, המונדיאו באיכות הנסיעה, ה 6 ב...אנערף:-P ).

בול שיט.

בתור אחד שיש לו אחת כזאת מהראשונות בארץ אני חייב לציין שהסטיגמה הזאת פשוט לא מוצדקת.

זה שהיו לכמה מכוניות תקלות זה לא עושה אותה לחד משמעית ללא אמינה. לכל מכונית יש את המגרעות של האמינות, ואפילו ליפניות!

אבל זה גם ככה לא משנה כי הדגם החדש עולה החל מ-167K אם אני לא טועה.

ידעתי שיקפוץ אחד כמוך:-P .

לא אמרתי שכולן לא אמינות, אבל האוטו בפירוש לא אמין. יש לו בעיות במחשב שלו מפה ועד הודעה חדשה. אם לך לא הייתה בעיה אז תגיד תודה, אבל על הרכב הזה אפשר בפירוש להגיד שהוא לא אמין. וזה לא רק הסטיגמה, אלא על ה C5 בפרט. (למשל על ה C3 לא תשמע אותי אומר כזה דבר...).

פורסם
איזה תגובות.....:roll:

"לאבא של חבר שלי יש כזה אוטו והוא מעולה!!!!!!!!!!!!".

תירגעו קצת. תענו באובייקטיביות עם סיבה לתשובה ולא סתם לזרוק תשובה לאוויר ("C5 אחלה אוטו").

אגב, מה קשורה טויוטה קורולה בכל זה? אז זהו. שאין קשר.

והמתמודדת של טויוטה בקבוצה הזו מאכזבת למדיי יחסית.

.

למה אתה אומר דבר שאין לך בו ניסיון ?!

לאבא של חבר שלי יש C5 והאוטו עבר כאלה קריעות שאתם אפילו לא מתארים לעצמם ואף בעיה

לא הייתה לו, חלאס עם הדעות הקדומות האלה ....

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
למה אתה אומר דבר שאין לך בו ניסיון ?!

לאבא של חבר שלי יש C5 והאוטו עבר כאלה קריעות שאתם אפילו לא מתארים לעצמם ואף בעיה

לא הייתה לו, חלאס עם הדעות הקדומות האלה ....

יא ראב,

ניסיון של רכב אחד הוא לא ניסיון כולל.

כן יש לי ניסיון על הרכב (יותר נכון, עם מוסך מורשה של פיג'ו-סיטרואן), ולא אין לי דיעות קדומות. אני האחרון שיהיו לו דיעות קדומות על PSI, במיוחד לאור העובדה שיש לי עבר והווה נעים מאוד עם הרכבים שלהם.

קודם כל, לא נראה לי שאבא של חבר שלך יתקשר אליך ישירות ויודיע לך על כל בעיה שהייתה לו ברכב. דבר שני, אין בעיות בהכל אלא בנושא אחד ספציפי - המחשב. הוא פשוט מתחרפן מישום מה - יותר מדיי חיישנים וכו' לפי דעת המכונאים. אבל מה הם כבר יודעים יחסית אליך, שהרי יש לך ניסיון רב על האוטו בזכות אבא של חבר שלך....

פורסם
יא ראב,

ניסיון של רכב אחד הוא לא ניסיון כולל.

כן יש לי ניסיון על הרכב (יותר נכון, עם מוסך מורשה של פיג'ו-סיטרואן), ולא אין לי דיעות קדומות. אני האחרון שיהיו לו דיעות קדומות על PSI, במיוחד לאור העובדה שיש לי עבר והווה נעים מאוד עם הרכבים שלהם.

קודם כל, לא נראה לי שאבא של חבר שלך יתקשר אליך ישירות ויודיע לך על כל בעיה שהייתה לו ברכב. דבר שני, אין בעיות בהכל אלא בנושא אחד ספציפי - המחשב. הוא פשוט מתחרפן מישום מה - יותר מדיי חיישנים וכו' לפי דעת המכונאים. אבל מה הם כבר יודעים יחסית אליך, שהרי יש לך ניסיון רב על האוטו בזכות אבא של חבר שלך....

תגובה מאוד עניינית :? ..

אולי האוטו של אבא שלו אבל חבר שלי תמיד נוהג באוטו, כנראה שהם נפלו על אוטו מצטיין =}

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...