Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שיקפוץ אחד כמוך:razz: .

לא אמרתי שכולן לא אמינות, אבל האוטו בפירוש לא אמין. יש לו בעיות במחשב שלו מפה ועד הודעה חדשה. אם לך לא הייתה בעיה אז תגיד תודה, אבל על הרכב הזה אפשר בפירוש להגיד שהוא לא אמין. וזה לא רק הסטיגמה, אלא על ה C5 בפרט. (למשל על ה C3 לא תשמע אותי אומר כזה דבר...).

בישוב שלי יש 5 מכוניות, חלק עם מנוע 2 ליטר חלק עם 1.8 חלק עם דיזל חלק עם PACK חלק SX...בקיצור סלט אחד שלם. ושמע, כולם אמינות חד וחלק.

הבעיות הכי קריטיות שהיו לי עד עכשיו זה שהייתי צריך להחליף את הכפתור של ההנדברייק ואת הגז של המזגן.

אגב, אתה מוזמן לקרוא ציטוט של מישהו.

" אני ימליץ לך על דבר אחד.

אבא שלי מקבל רכב מהעבודה. בהתחלה הייתה לנו מאזדה 6. אבא שלי נגרר אחרי העדר ולקח מאזדה 6. האמת? בכלל לא נהננו ממנה, אמנם היא אמינה אך חוץ מזה - שום דבר מיוחד. הביצועים שלה טובים כיאה למכונית יפנית, אך נוחות נסיעה לא מרשימה בכלל ואבזור שלוקה בחסר ביחס למחיר(למרות שלא אנחנו שילמנו).

לסבא שלי יש הונדה אקורד, היחס בכוח, באבזור והנדסת אנוש מקביל למאזדה 6.

לאחר מכן מהמעטים שקיבלו בעבודה C5 המליצו לאבא שלי על האוטו, לא ציפינו ליותר מדי. האמת, אחד המכוניות המדהימות שהייתה לנו! נוחות נסיעה אין מה לדבר, הנדסת אנוש, יציבות ואבזור ברמה אחת למעלה מכל מכונית באותה דרגה. כל הבעיות שצצו ל-C5 באותה תקופה, לא נתקלנו באף בעיה. האוטו כל 30 אלף קילומטר עבר טיפול ובזה נגמר. לאחר שנתיים אבא שלי עשה טוטאלוס עם האוטו. המכונית הצילה לו את החיים, אם הוא היה עם כל מכונית אחרת פשוט חבל.

יש לי שנתיים רישיון, ככה שאני לא מדבר באופן "עיוור" אלא חרשתי כל מכונית והתנסיתי בה בעצמי. אין ספק שה-C5 נתנה הכי הרבה.

כיום יש לנו 407, אוטו מעולה, עיצוב אחד היפים. אך ברמה, מה לעשות, לא מגיע ל-C5. "

אמיתי לגמרי, לא המצאתי כלום.

פורסם

חשבתי להציע את ה-407, לא יודע איך היא, לא נהגתי בה,

אך לטעמי העיצוב שלה יפה.

מצד שני, היא נכנסת בתקציב ? אני לא בטוח

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בעעעעעעע

כתבתי תגובה ארוכה, לחצתי על "הצג תצוגה מקדימה" ו... נמחק לי הכל מישום מה.

עכשיו הכל מחדש, אז בקיצור...

מה שיפה במאזדה 6 זה שהיא לא מצטיינת בכלום, אבל גם לא נופלת בכלום. אין לה תחום אפור שאפשר להגיד שבגללה לא שווה לרכוש אותה - היא מתנהגת היטב, אמינה, נעימה לנסיעה, זולה וכו'.

האבזור שלה לא לוקה בחסר, במיוחד לא ביחס למחיר. היא כניראה מאובזרת פחות מה C5 אבל גם עולה משמעותית פחות. ביחס למחיר שלה היא מאובזרת היטב. אם איבזור זה מה שמחפשים אז במחיר של ה C5 אפשר לקנות את המאזדה 6 היוקרתית (מנוע 2.3, קסנון, כיסאות עור, סאן רוף וכו'). לא שאני אומר שהיא עדיפה (כל אחד והטעם שלו...) אבל הC5 מבחינת איבזור לא מאובזרת יותר מאשר ה6 באותו המחיר.

אתם לא הסתכלתם על אמינות כי לא שילמתם על הרכב, אבל יש אנשים, כדוגמת אבא שלי, שמוכן לוותר על הנוחות קצת בשביל יותר אמינות. אם היה לו אוטו שהוא היה צריך להשקיע בו אפילו רק טיפה בשביל עוד קצת איכות הוא היה מקלל אותו כל יום.

בקשר לתאונת הדרכים...שטויות. ל C5 אין איזה פטנט סודי שבזכותו היא הבטיחותית ביותר. לא יודע מה הציון שלה במבחני הבטיחות, אבל אני לא חושב שהוא רמה מעל כולם.

ה C5 מצטיינת ב 2 דברים, נוחות פנומנלית ויציבות. אין ספק פה בכלל. אבל באבזור? לא. אתה משלם בשביל התוספת באבזור, כמו שאתה יכול לשלם בכל אחת מהמתחרות שלה.

לגבי האמינות,

וואלה לא יודע מה להגיד לך. זה וויכוח שלא הולך לשום מקום. C5 שאמינה היא קניה מעולה והייתי ממליץ עליה לאנשים כדוגמת אבא שלי בחום - אבל למען האמת זה סיכון שאני אישית לא הייתי מוכן לקחת על ה C5.

Back to the original - NC again.

פורסם

הפרימרה בפני עצמה נחלה כישלון בשיווקה בארץ.

הגיר הרציף שלה נוח להפליא ומאוד נעים לשימוש וכמו-כן גם המנוע עובד באופן חלק ומרשים.

הנדסת האנוש הפינמית של הרכב היא מיוחדת במינה (לוח שעונים במרכז, מסך שליטה ותצוגה מרכזי) אך נמצא לנכון שהקונסולה פשוט נוראית לשימוש בשמש הקופחת במרובה שיש בארץ.

מעבר לזה, לפרימרה אין שום נקודה עליונה אל מול המתחרות:

היא מאפיינית לחלוטין יפנית טיפוסית ומרווחת! (לא הנאה מנהיגה, לא הגה מתקשר וכו'...)

על ה-6 דובר רבות.

ברשות משפחתי מאזדה 6 כבר למעלה משנתיים...

הנאה מנהיגה מתבטאת בכל נסיעה, הדינמיות מורגשת והרכב מחזיר לך במשך הזמן כל שקל שהשקעת עליו (כפי שאמר TB, גם לדעתי זהו הרכב המשתלם ביותר כלכלית).

לא הייתי פוסל את ה-6(מדובר ברכב מוצלח מאוד.נקודה.) והייתי מבצע נסיעת מבחן גם על המונדיאו (המהנה ביותר לנהיגה, מלאה ברשמים חיובים) וגם על ה-B4 אותה אינני מכיר לצערי.

אמיר.

פורסם

הויכוח על הסי-חמש ארוך כאורך האבזור שלה...

חוסר האמינות שלה נובע ממערכות מסובכות.

יש לי כזו. היא באמת לא אמינה, אבל הבעיה לא במנוע או גיר דווקא. בדברים האלו יש בעיות גם לאחרים. חבר שלי זרק סיוויק חדשה אחרי שהחליפו לו פעמיים גיר. טוב לכם ?

עדיין יש לי בעיות איתה, ומי שאומר שאין לו בעיות, לרוב לא מודע בכלל לאיך היא היתה אמורה להיות לפי הספר, או שסתם לא אכפת לו שהמאפרה תקועה או שהאוטו רוקד לו בחניה פתאום. לדוגמה, אני מצאתי תקלה ברדיו שיש כמעט לכולם בארץ, ורק אני התלוננתי והחליפו לי אותו....

בקיצור, הייתי קונה עוד אחת. ועוד אחת. אוטו מדהים.

אבל אני לא ממליץ למי שבכלל מוטרד משהייה במוסך. אסור לשכנע בכוח מישהו באומר שלא בא לו סיטרואן. הם לא יודעים מה הם מפסידים!

פורסם

ה- C5 באמת רכב מדהים אבל לא כולם מסוגלים לראות ולדעת את היכולות שלו, בעיקר בתחום הנוחות והאבזור.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

\קח בחשבון עוד משהו

אני בטוח שכל אחד בוחר אוטו מנהלים ורוצה שהוא יהיה הכי מפואר ומה שאין לכל אחד אחר

ובכן אם תצא החוצה ב 5 דקות יחלפו על פניך בערך 50 מאזדות 6 הרכב הזה "עממי" מידי בשביל רכב מנהלים לדעתי. את העציוב שלה את יכול לרכוש בכמה עשרות אלפי שקלחים פחות (נעים להכיר מאזדה 3) והביצועים שלה לא הכי בשמיים.

כמו שאחרים הציעו אני הייתי בודק פורד ואקורד לדעתי העיצוב של האקורד מיוחד ומרשים יש לה מנוע מצויין והיא מאובזרת ומרווחת אבל עם תג מחיר גבוה יותר.

כמו כן המונדיאו לדעתי שתי המכוניות העלה רמה מעל מאזדה 6

סליחה שאני אומר ככה אבל לדעתי רכב שאני רואה אותו כל שנייה ושהחנייה שלי מוצפת בהם אני לא יכול להגיד שזה רכב מיוחד ששיך רק ל"מנהלים".

אניב טוח שאבא שלך לא רוצה לקנות אוטו יקר שיהיה לא כמו שיש לכולם ולראות אחרי חודשיים מאזדות מקיפות אותו מכל הכיוונים.

לגבי ניסן אוטו מצויין אדיר מיוחד

לארץ לא מתאים.

פורסם

הפאסאט היא ממש לפני החלפה, הדגם הנוכחי נופל מרוב המתחרות הישירות שלו. החדש יהיה אופציה טובה, אבל יחרוג מהתקציב.

A4 גם חורגת מהתקציב.

גיא

פורסם

לפותח השרשור:

אבא שלי נמצא באותה דילמה...למרות שהוא החליט לדחות מעט את הקנייה.

ההתלבטות שלנו התחילה בין מאזדה 6 לבין אקורד.

ואז הוא שמע מחבר על הסונטה החדשה שעומדת לצאת (אני יודע שעכשיו אתם מחזיקים סונטה, ואני מכיר את ההתנהגות של הסונטות הקודמות...לנו הייתה אחת וזה כמו לנסוע בספינה).

הסונטה הנכנסת שונה בהרבההההה מהסונטה שיוצאת. בעצם היא מכילה הרבה מאוד מערכות:

בקרת שיוט

בקרת אחיזה\משיכה

בקרת יציבות

GPS מובנה

ועוד כמה מערכות...

כמו כן היא מגיעה בשלושה תצורות מנוע: 2.0, 2.4, -3.3 V6.....

המחיר שלה אם אני לא טועה מתחיל בסביבות ה-165...

אבל בהתחשב בעובדה שהמנוע 2.4 שלה מוציא 165 כ"ס...אני חושב שאולי עדיף כבר אותה. היא לא מכילה פחות מהמאזדה 6 ולא פחות מהאקורד.

הדגם של ה-3.3 V6 מגיע עם 223 כ"ס...אך הוא כנראה יהיה מעל ה-200K...אני לא יודע עדיין את המחיר.

אנחנו בסוף ויתרנו כי ציפינו שהיא תעלה פחות אבל שום דבר לא סגור. לפי דעתי תבדקו את האפשרות הזאת ואל תשללו את יונדאי בגלל הניסיון עם הסונטה. לפי דעתי יונדאי התקדמו מאוד וצריך להפסיק עם הסטיגמה שנדבקה לה. הסונטה שלנו במשך 4 שנים לא עשתה לנו בעיה אחת...ונהגנו עלייה מעל 130000 קילומטר.

אומנם אם לא תרצו בכלל לחשוב על הסונטה החדשה הייתי הולך על המאזדה 6 פרימיום...האוטו חזק ונותן תמורה.

לגבי פרטים על הסונטה החדשה תכתוב לי בפרטי ואני אפנה אותך לאתרים שמספרים עלייה.

שי

למכירה: טויוטה אוונסיס מודל 2003, 2000 סמ"ק, יד ראשונה צבע שמפניה. 052-4355354- משה.

פורסם
לא מסכים. המחיר לא הכי זול - גם B4 ומונדיאו נמצאות בטווח ועושות את העבודה לא פחות טוב (אם לא יותר בחלק מהתחומים). הפאסאט החדשה מתמודדת על פלח שוק גבוה יותר ומתקרבת לתחרות בב.מ.וו 3, אאודי A4 וכולי. היא אמורה להיות כמו שהגולף בשביל המשפחתיות (שזה בעצם, אם תשאלו אותי, לא מספיק תמורה ביותר מדי כסף). המאזדה 6 הוזכרה בראיון בגלל שהיא המובילה מבחינת מכירות בפלח השוק שלה, לא בגלל שהיא הכי טובה.

אבא שלי מתלבט עכשיו בין ה-6 ל-B4 למונדיאו, אמרתי לו שיוותר על ה-6 ויתרכז בשתי האחרות.

רוני

אני לא מבין את התופעה הזאת שמשמיצים את הגולף..

לנו יש אחת כבר כמה חודשים ונסענו בה לא מעט[7K]

והאוטו מצויין ומספק + גדול הרבה יותר של איכות מאשר כל משפחתית יפנית/קוריאנית[ובזאת תרשה לי לגחך]

שלנו הוא בגרסאת טרנדליין ב150 אלף שקלים ואנחנו מסופקים עד הגג!

ולפותח הדיון: כדאי לך במקרה הזה את המאזדה 6,מהבחינה שהיא אמינה מאוד וגם האיכות של מאזדה מאוד השתפרה ב3 וב6,וגם העיצוב הפנימי והחיצוני הוא יפה.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם
אני לא מבין את התופעה הזאת שמשמיצים את הגולף..

לנו יש אחת כבר כמה חודשים ונסענו בה לא מעט[7K]

והאוטו מצויין ומספק + גדול הרבה יותר של איכות מאשר כל משפחתית יפנית/קוריאנית[ובזאת תרשה לי לגחך]

שלנו הוא בגרסאת טרנדליין ב150 אלף שקלים ואנחנו מסופקים עד הגג!

ולפותח הדיון: כדאי לך במקרה הזה את המאזדה 6,מהבחינה שהיא אמינה מאוד וגם האיכות של מאזדה מאוד השתפרה ב3 וב6,וגם העיצוב הפנימי והחיצוני הוא יפה.

לרגע לא טענתי שהגולף החדשה היא מכונית גרועה. כל שטענתי הוא, שבשביל המחיר שלה, היא מהווה בעיית תמורה. דוגמא פשוטה - הגולף טרנדליין 1.6 102 כ"ס אוטומטית שלכם, עולה בערך כמו פורד מונדיאו או סובארו B4 או מזדה 6. כולן מסגמנט גבוה יותר ועם מנוע חזק משמעותית.

אם נלך למתחרותיה של הגולף - תמצא אסטרה 1.8 בפחות כסף, מזדה 3 2.0 בפחות כסף, סיטרואן C4 2.0 בפחות כסף, פוקוס חדשה, 307, מגאן 2 וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אולי תחכה לפולקסווגן גי'טה החדשה זאת שתחליף את הבורה נראית לי אוטו מעולה...
תגיד אתה לא שם לב מה אומרים פה? גולף לא תמורה נאה לכסף!

ואם אתה לא מודע לכך, הבורה היא גולף עם בגאז'.

פורסם

מה עם הונדה אקורד?

זה יקר לך?

לפי מה שראיתי באתר שלהם הדגם:

Accord 2.0 Comfort

עולה: 165K.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...