Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה אני חדש כאן בפורום אשמח לעזרה למבינים. ברשותי קורסה ידנית 1400 2011, מחפש להחליף לרכב קצת יותר חדש עם דגש לצריכת דלק טובה ואמינות. כמה אופציות שמצאתי : פולקסווגן אפ 75 כ״ס (פחות התחברתי לעיצוב של המי והסיטיגו), קליאו 0.9, סנדרו סטפווי 0.9, 208 1.2 82 כ״ס .

בעיקרון הבנתי שהאפ רכב מעולה לצרכים שלי ובכללי רכב מצוין מכל הבחינות אבל העיצוב הקטן ורכב מיני קצת מרתיע אותי כי אני פחות מתחבר לרכבים ממש קטנים.

שאר האופציות מבחינתי מעולות ונותנות אחלה מענה מבחינת עיצוב ואיבזור אבל הפחד שלי זה האמינות בקליאו והדאציה בגלל מנוע הטורבו הקטן ובשנתונים האלה הקילומטראז׳ גבוה אז זה קריטי ,בפיג׳ו הבנתי שתיבת ההילוכים לא נוחה בעליל. 

אשמח לחוות דעת נוספות ואם יש לכם עוד רכבים להמליץ אשמח :) 

נשמע מפגר אבל גם מאוד חשובה לי מערכת לזיהוי לחץ אוויר בגלגלים כי אני לא מקפיד בעליל וכשיש מנורה אז זה פשוט מציק בעין וכופה עליי למלא 

פורסם
לפני 13 דקות, OrAt8 כתב:

נשמע מפגר אבל גם מאוד חשובה לי מערכת לזיהוי לחץ אוויר בגלגלים כי אני לא מקפיד בעליל וכשיש מנורה אז זה פשוט מציק בעין וכופה עליי למלא 

אפשר לקנות באליאקספרס  מערכת כזאת אפטרמרקט  ולהתקין בכל רכב, הנתונים יוצגו במסך חיצוני קטן שאתה מדביק במקום שנוח לך. 

פורסם

התיבה לא הכי מצאימה לנהיגה ספורטיבית בפיגו אך סל הכול בסדר.

עיקר הבעיה זאת רצועת טיימינג שיכולה להתפורר ולגרום לבעיות, זה פחות נפוץ ב 1.2 אטמוספרי מאשר ב1.2 טורבו. אך יכול להיות.

הקליאו אחלה אופציה, די זריזה, מושבים נוחים אם כי בעיר מרגישה נוקשה.

עוד אופציה היא איביזה או פאביה 1.4, מנועים ותיקים ומוצלחים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...