Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילוי גז מזגן עצמאית - אפשר?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Buki,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארה"ב יש מוצרים פשוטים וזולים למילוי עצמאי אם אתה נתקע בלי גז, למשל זה.

יש להשיג בארץ? מחו"ל? משהו דומה?

אדגיש שהכוונה זה לא לחיות ככה קבוע, אלא להחזיק אחד ברכב שאם ביום חם נגמר, אתה ממלא ויש לך נשימה עד שתתפנה להגיע למזגנאי.

לכן בבקשה לחסוך הסברים על כמה חשוב מילוי מקצועי כי הוא גם משמן וכו'. 

תודה רבה!

image.png.47f2c2936ccb17ad4d1964cf7c2eb784.png

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מעולה תודה רבה, בדיוק מה שחיפשתי. 

המטרה היא לא להשתמש בזה בטח לא בשגרה אלא שיהיה ברכב לחרום. אם אני במדבר עם הילדים 38 מעלות והגז בורח - שיהיה פיתרון זמני. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

טוב אתה לא תסתובב עם בלון גז באוטו...

שים לב מה שכתבתי שם לכבי המילוי הלא מדויק.

מלאתי ככה כמה פעמים ואף פעם לא הצלחתי להגיע לכמות נכונה של הגז, איתה המזגן עובד כמו שצריך. אבל כן כפתרון זמני זה עוזר.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

בתור חובב DIY ידוע, זה משהו שאני ממש לא רואה סיבה לנסות אפילו. מילוי גז במכונה לא יקר, לוקח פחות משעה וכמעט לא דורש מיומנות מיוחדת מהמוסך.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

זה משתלם נגיד כשיש לך רכב שעולה 10000 שקל עם דליפת גז איטית שלתקן אותה עולה 5000 שקל ואתה לא רוצה לשלם כל חודשיים-שלושה  250 ש"ח על מילוי גז. 

פורסם

שילמתי 150 ש"ח על המילויים האחרונים (שתי מכוניות שונות, שתיהן שוות הרבה פחות מזה) - וזה היה בגבולות מדינת ישראל :-). מסכים שיותר משתלם למלא גז וכך נהגתי בשנים האחרונות. #רקאומר ש-DIY לא מלהיב פה.

פורסם

זה מילוי גז בלבד או ריקון המערכת, ביצוע וואקום, ובדיקת דליפות ומילוי גז ושמן עם מכונה?

פורסם

עם מכונה, ביצוע של מחזור ריקון מילוי שמן וגז. לא בדיקת דליפות. אני יודע שיש דליפה איטית ואחת לשנה שנתיים ממלא גז. מתנצל בפני כדוה'א... אני ירוק בהרבה צדדים של חיי...

• תוכן חדש...