Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אחרי שנים של דו"ג ורכבי ליסינג למיניהם, החלטתי לחזור לתחום עם הרכב הפרטי שלי (Jeep Grand Cherokee 2019)

בימים האחרונים מתחילים להיערם להם קרטונים בבית עם הציוד שהזמנתי, והגיע הזמן להתחיל לחשוב קדימה על ההתקנה.
מעולם לא התקנתי רכיבי אודיו באוטו לבד, אבל הפעם החלטתי לעשות הכל בעצמי.

למישהו יש ניסיון עם בידוד דלתות ב-Jeep Grand Cherokee MK2?
להפתעתי לא הצלחתי למצוא אפילו סרטון יוטיוב אחד שמראה איך לפרק את הפאנל *הפנימי* של הדלתות:

image.png.e3ad5e2e0d23cf71bd18ac539eb7af15.png

נראה שכל הרכיבים המכניים מורכבים על הפאנל הזה... למישהו יש טיפים איך לעבוד עם זה? למה לשים לב כשאני מפרק את הכל? האם זה דורש ממני להוציא גם את הזכוכית?

אני מתכוון לבודד את כל הרכב עם CLD של Resonix

קצת על הציוד שיורכב:
Zed Audio Leviathan V2
Stereo Integrity SIQ-3000.1
Helix DSP Pro MK3

Dual JL Audio W6's 12" Sealed
Focal Utopia M / Focal KX2 (שני לבלים שונים של סטים, החלק האחרון בפאזל שעוד לא הוחלט לגביו)
וגם קצת תמונות לשטוף את העין:

image.thumb.png.b386a075cf7b1e2b845f907801db8b32.pngimage.thumb.png.f95e733b9ed8ead3e32b655fbd3d8487.pngimage.thumb.png.fb78a9d1d5c9aa572b5a0b56897dba72.pngimage.thumb.png.b7a46fb910f694f2a3f201fc1c6e0534.png

• אהבתי 4
  • מעניין 1

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

פיייי מישהו פה אומנם לא היה בתחום הרבה שנים אבל כן דגר על בDIYMOBILE,

תראה לבודד דלת זה ללא עניין של כמות אלה מיקום, קליפסים, כל מגע של פלסטיק בפלסטיק צריך להיות מבודד בספוג בניהם, המסגרת של הדלת, המנגנונים הפנימיים, כל דבר שיכול לרעוד.

יש שיטה טובה שתוך כדי הבידוד שאתה חושב שסיימת? תחבר את הרמקול תפעיל רק את הוופר דרך הDSP

ובע״ה אפליקציה תתחיל לעבור תדרים 40,50,60,100 רק תדר ספציפי בעוצמה גבוהה מאוד ותראה אם אתה שומע ויברציה, אחרי שתגיע למצב שהדלת לא רועדת בשום תדר בעוצמה מקסימלית, סיימת.

זה השיטה שלי, בנוסף בבסיס הרכב איכותי ז״א יש לך פחות עבודה, לי יש קיה ריו ישבתי עליה שבועות ועדיין הדלת רועדת מעט אפילו אחרי בניות פייבר לחיזור הדלת.

חשוב מאוד לדעתי פרט לבידוד נגד ויברציה לשים ספוג CCF משתי הדפנות הפנימיים של הדלת, ז״א על הפלסטיק הפנימי ועל החציצה שממול - על הכללללל

אבל רק אחרי שהדלת לא רועדת בכלל.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

-KIA RIO 2014 HATCHBACK-

HU: Mosconi Amas-96k Optical Out-> DSP: Helix Pro MK2 -> Amp: Zapco Z-150.6 AP

Front: Scanspeak 16W/4531G06 + Hybrid Audio X3-CP + Hybrid Audio X1

Sub: 2x UnderSeat JL-AUDIO ACP108LG-W3v3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן, יותר קל לי לרכוש ציוד יד שנייה מהלוח של DIYMA כי אני תושב ארה"ב, אז הכל יותר מהיר ונגיש 😅

תודה על הטיפים :)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...