Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדום זה הצהוב החדש, בולטים לרעה שליחי וולט.

נהגי אוטובוס - ירוק/צהוב/אדום, הכל הולך בדרך לחסום עוד צומת, מצד שני קשה להאשים אותם.

• מצחיק 1
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממתי מעודדים פה עבריינות? 

מה זה קשה להאשים אותם, העבודה שלהם היא להסיע נוסעים תוך שמירה על כללי התנועה.

מרגיש כיאלו הדרישה לנהגי אוטובוס יורד לאנשים עם דופק, ורישיון מקבלים בקומבינה.

• אהבתי 1
פורסם

אני צלצלתי לאיך אני נוהג לרכבים מסחריים של סופרסל.

רמז... לא עונים

שלחתי הודעה דרך אתר האינטרנט שלהם

רמז... אין תגובה

הדרך היחידה להביא שוטר לשטח זה דיווח על ירי ונפגעים.

איזה מטורף בכביש לא מעניין אף אחד 

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

רכב משלוחים של אחד מהסופרמארקטים חסם את היציאה מהחניה של הבניין שלנו (פשוט השאיר את האוטו מול השער והלך). 

ניסיתי להתקשר למספר שהיה כתוב במדבקה. אפילו לא היה איזה רעש של חיוג, השיחה פשוט התנתקה. 

אני מבין שהם עושים משלוחים ושעוד רגע יגיע להזיז, אבל בחייאת, יש עוד המון אפשרויות אחרות מאשר לחסום לבניין שלם את האפשרות לצאת/להיכנס מהחניה..

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני 32 דקות, GILYAI כתב:

אדום זה הצהוב החדש, בולטים לרעה שליחי וולט.

.

תיק כחול של וולט זה דרגה מעל צ׳קלקה כחולה. מאפשר עבירה על כל התקנות לא רק על הכביש אלא גם על המדרכה.

לי היה פעם סיפור עם רכב ליסינג של חברת הייטק מכובדת שחסם לי את החניה. המוקד סרב למסור לי את פרטי המחזיק הרכב (אפשר להבין). וגם סרב להתקשר אליו על מנת שיזיז אותו.  הוזמן הפיקוח העירוני שהתקשר לטותו מוקד וקיבל אותה תגובה. לפחות כיבד את העבריין בדף ממוספר מתחת לוישר.

• אהבתי 3
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

לי היה פעם סיפור עם רכב ליסינג של חברת הייטק מכובדת שחסם לי את החניה. המוקד סרב למסור לי את פרטי המחזיק הרכב (אפשר להבין). וגם סרב להתקשר אליו על מנת שיזיז אותו.  הוזמן הפיקוח העירוני שהתקשר לטותו מוקד וקיבל אותה תגובה. לפחות כיבד את העבריין בדף ממוספר מתחת לוישר.

היית טוב מידי... 

במקרה כזה מצלצלים ישר למשטרה. יש לי חבר שקיבל פעם טלפון מהמשטרה ב2 בלילה שיזיז את האוטו שלו, כי חנה בחנייה לא שלו. מאז הוא חונה אך ורק בחניה המסודרת שלו.

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

@VromVrom אף אחד לא מעודד עבריינות, נהג האוטובוס עומד באדום והצומת חסום, ואז כשיש לו ירוק הצומת ממשיך להיות חסום בגלל ישראלים טובים, הוא יכול להישאר שעתיים במקום, אז במקום זה הוא גולש לצומת.

מה אתה היית עושה במקומו ומה אתה חושב שהוא אמור לעשות עם כל נהגי הפח מסביבו?

לא צריך קומבינה בשביל רשיון נהיגה על אוטובוס, מדובר בתחום עם מחסור באלפי נהגים ולא בגלל שאין להם רשיון אלא בגלל שאף אחד לא רוצה לנהוג על אוטובוס.

לפני 19 דקות, sperial כתב:

המוקד סרב למסור לי את פרטי המחזיק הרכב (אפשר להבין). וגם סרב להתקשר אליו על מנת שיזיז אותו.

המוקד מעביר את ההודעה לקצין הרכב, לא מעבר לזה.

פורסם

הבוקר זה קרה לי - נהג אוטובוס המתין יפה בירוק עד שהנתיב אחרי צומת יתפנה, אבל ממש לפני שהתחלף לו לאדום נכנס לצומת וחסם אותו, ומדובר בחסימה של כביש ראשי.

@לב טוב גם מקרה כזה היה לי, בעבודה. רכב שחסם לפחות 6 רכבים אחרים. התקשרתי למשטרה אך היא לא עשתה דבר. לפיקוח העירוני יותר תיאבון לקנסות, אז הם מתערבים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

הבוקר זה קרה לי - נהג אוטובוס המתין יפה בירוק עד שהנתיב אחרי צומת יתפנה, אבל ממש לפני שהתחלף לו לאדום נכנס לצומת וחסם אותו, ומדובר בחסימה של כביש ראשי

יש חוקים שאתה לא יכול לקיים גם אם אתה מאוד רוצה, בהנתנן מצב שנהגים אחרים לא מקיימים אותם. 

קח סיטואציה קלאסית, 100 מטר אחרי הרמזור המדובר מספר נתיבים יורד מ 3 ל 2 ותמיד יש פקק באותו מקום. 

אתה עם האוטובוס שלך ממתין בירוק עד שיתפנה מקום באורך של כ 15 מטר אחרי הצומת בשביל שתוכל לעבור ולא לחסום, זה לא קורה. הירוק שלך נגמר, יש ירוק לתנועה החוצה. התפנו כמה מטרים, אלה של התנועה החוצה מלאו אותם וחסמו חלקית את הצומת (רכב קטן מפריע פחות מאוטובוס). הם לא מקפידים על החוק הנ"ל ושוב יש לך ירוק ושוב אין לך לאן להתקדם. 

במחזור השלישי או הרביעי אתה מבין שאתה לא תעבור אף פעם  עד שלא תכנס ותחסום את הצומת. 

• אהבתי 3

פורסם

וזה העניין: הבעיה לא היתה תנועה חוצה, אלא אוטובוסים פרטיים שנעצרו לדקות ארוכות בתחנה שלו וחסמו אותה.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

הבוקר זה קרה לי - נהג אוטובוס המתין יפה בירוק עד שהנתיב אחרי צומת יתפנה, אבל ממש לפני שהתחלף לו לאדום נכנס לצומת וחסם אותו, ומדובר בחסימה של כביש ראשי.

@לב טוב גם מקרה כזה היה לי, בעבודה. רכב שחסם לפחות 6 רכבים אחרים. התקשרתי למשטרה אך היא לא עשתה דבר. לפיקוח העירוני יותר תיאבון לקנסות, אז הם מתערבים.

לא תמיד יש לפיקוח העירוני תיאבון לקנסות.

יש ערים בהן יש מדיניות ברורה מאוד (שכמובן לא כתובה בשום מקום רשמי) לקנוס כמה שיותר כלי רכב של תושבי ערים אחרות, ולא לגעת בתושבי העיר בכלל או כמעט בכלל, אפילו אם אזרחים קוראים למוקד העירוני.

ככה נוצרים בין השאר מרחבים שלמים של מדרכות חסומות תמידית ע"י מכוניות חונות ("לא היתה לנו ברירה, אין כאן איפה לחנות" שזה בן דוד של "קפצתי רגע לכספומט" ושל "מה אתם רוצים, שאני אחנה 50 מטר מהגן?? השתגעתי ללכת כל כך הרבה???") ועוד כל מיני מרעין בישין, הכל כדי שלא יגידו לפני הבחירות המקומיות "*** דופק הרבה דוחות, לא נצביע לו שוב".

מה שידוע גם בשם "אכיפה אלקטורלית".

יש כמה צדיקים בסדום שאוכפים נון סטופ וללא משוא פנים בעיר שלהם, אבל הם מעטים מאוד.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 13 שעות, nadav20 כתב:

דוגמה טובה לעד כמה job title גרוע יכול להשפיע באופן שלילי על איך אנשים תופסים אותך. הבחור אחראי כיום על הבטיחות, הבריאות התעסוקתית, איכות הסביבה והנגישות באגד - תחום רחב וחשוב לכל הדעות. אבל כשהקמפיין התחיל לפני כעשרים שנה והמדבקות הופיעו בכל אוטובוס, כל מה שהיה כתוב שם זה 'הממונה על תלונות עשן שחור', מה שנשמע כמו ג'וב בקריה שנתנו לאיזה פנסיונר שיעשה במשך שלוש שעות יומיים בשבוע.

זו גם דוגמה טובה לאיך תודעת שירות ו-UX התפתחו עם הזמן, כי מי בדיוק רוצה להתקשר בטלפון ולדווח על דברים כאלה? בני אדם מטבעם נוטים להימנע מעימותים (אלא אם כן הם מנתניה), לכן אם אתה רוצה פידבק איכותי כדאי שתסיר כל מכשול פוטנציאלי בדרך לדיווח. בגלל זה היום משתמשים באימייל, אתר אינטרנט עם סקר, אפליקציה, או כל כלי אחר - ורצוי שיהיה אנונימי, ע"מ לעודד אנשים לדווח ללא חשש שזה יגרור דיאלוג או עימות שבו יאתגרו אותם או יבקשו להוכיח משהו.

גם אני תמיד תהיתי מי זה סעדיה סלים, ובחישוב גס כשהסיפור הזה התחיל הוא היה בשנות השלושים שלו. מפתיע ביותר.

פורסם

יש לי נסיון עשיר מאוד עם תלונות נהגים שמגיעות למוקד של 'איך הנהיגה שלי'. 

קציני הבטיחות בארגון מתייחסים לזה ברצינות גדולה, וכך גם מחזיקי הרכב שצריכים לתת הסברים. זה לא נעים לאף אחד. 

כמובן שזה תלוי גם בארגון עצמו ובדרך ההתייחסות לתחום הבטיחות בתעבורה. 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני שעה, discoTD5 כתב:

יש לי נסיון עשיר מאוד עם תלונות נהגים שמגיעות למוקד של 'איך הנהיגה שלי'. 

זה לדעתי נושא ראוי לשרשור עצמאי. הייתי שמח לדעת מי מתקשר בד"כ, איך הולכת השיחה, מה התלונות הטיפוסיות ולכמה מהן יש אחיזה במציאות, אילו סמכויות יש לקצין הרכב בארגון, וכו'.

פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

כי מי בדיוק רוצה להתקשר בטלפון ולדווח על דברים כאלה?

ברמת העיקרון בעיניין העשן השחור זה אמור להיות האינטרס של כול אחד שעובר ליד אוטובוס כזה.

מה גם, שאולי אתה יודע, שבתרבויות אחרות יש אנשים שמאוד אוהבים להתקשר ולהתלונן על דברים, (לדעתי) המוטיבציה יורדת (בין היתר) כשאתה מרגיש סתם ביזבזת את הזמן שלך.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...