Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

לצערי נכנסו בי היום, תאונה קלה, פניתי שמאלה והרכב שבנתיב משמאלי החליט לפנות ימינה \ להמשיך ישר, ובעצם נכנס לי בצד שמאל מאחורה עם צד ימין מקדימה שלו.

יש נזק קל לפח, חשבתי ללכת לפחח, אבל כשהסתכלתי על זה לעומק הבנתי שגם נראה שהכנף האחורית התקרבה לגלגל (כאילו קרה נזק לבולם האחורי) וגם שבעצם יש צבע מהרכב הפוגע (לבן) על הצמיג וג'אנט.

אני צריך לבדוק אם קרה נזק לגלגל האחורי? לאן בעצם ללכת? מוסכניק? יישור פרונט? פנצ'ריה? 

פחח ידע להגיד להגיד לי אם יש גם נזק מכאני?

תודה מראש

1.png

פורסם

איפה הרכב מטופל בשוטף?

אולי שווה לשקול ללכת למורשה, שם יש להם גם פחחות וגם מוסך, ובדרך כלל איזה פנצריה צמודה שעובדים איתה.

פעם הייתה לי גם תאונה קלה, ואחרי הפחחות נסעתי ישר למוסך, לתיקון דברים מכנים, הפחח לא התעסק או בדק את זה כלל.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

רעיון טוב, תודה.

קצת מוזר לי ליהכנס למורשה עם רכב משנת 2008 אבל באמת פחח לא יספיק, אני רוצה לוודא שהגלגל והצמיג בסדר. אתה יודע אם הם לוקחים כסף רק על עצם הבדיקה?

פורסם

לי יש 2 רכבים.

2002 ו 2005. שניהם מטופלים במורשה.

בשביל רק גלגל וצמיג, כל פנצריה תגיד לך, ולא תיקח על זה כסף.

במורשה, זה תלוי במערכת יחסים שלך עם המוסך, על ביקור ראשון, מניח שיקחו כסף על בדיקה.

אצלי במורשה שאני מטפל, הם עושים הרבה דברים ללא עלות. אבל שוב תלוי מערכת יחסים.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

מה המצב מבחינה ביטוחית? אם מופעל ביטוח בחר במוסך המתאים לך. בכל מקרה, אל תרגיש מוזר, לא זה המקום להתקמצן כאן על כמה מאות שקלים כי מדובר בעניין בטיחותי.

עקרונית הפחח צריך לבדוק האם יש נזק נוסף, אם מוזמן שמאי זה תפקידו.

יכול לספר לך שלפני כשנה קרה לבני נזק דומה, הדבר הראשון שנבדק היה המתלה (שלא נפגע).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה חברים, הלכתי למוסך מורשה. המכונאי לא התעניין בי יותר מידי, שלח אותי לפחחות שלהם (שזה עסק עם שם שונה, בהצעת מחיר לא מוזכרת המילה סוזוקי או מורשה), איכשהו ניפחו את הסכום ל5.5K ש"ח. מחיר הזוי ומעצבן.

כנראה שכן נפעיל ביטוח.

הפחח אומר שצריך בדיקת פרונט כדי לוודא אם יש נזק לגלגל, לא צריך מכונאי. הוא הכניס את בדיקת הפרונט להצעת מחיר. 

• תוכן חדש...