Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם איך שמתקדמת המחאה והחקיקה - אני לא מאמין שאני אראה את הדרכון אלא רק אחרי יום העצמאות וזה מאוד אבל מאוד אופטימי. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 23 שעות, A_lex כתב:

מחר יחלפו 6 שבועות מאז שהזמנתי דרכון. לפני שלושה ימים קיבלתי סמס מלשכת האוכלוסין עם מספר מעקב, והיום הגיעה גם הודעה מהדואר עם אותו מספר מעקב. בקיצור לשכת האוכלוסין עמדה ב6 שבועות שלה (בקושי) ונראה כמה הדואר יוסיף לזה.

ביקשתי אז מהפקיד בלשכה לא לבטל את הדרכון הנוכחי שלי כדי שאוכל לטוס, והוא אמר שאצטרך להגיע ללשכה לאחר קבלת הדרכון החדש, כדי לבטל את הישן ולהפעיל את החדש (בלי תור מוזמן).

אז בדיוק ביום האחרון של השישה שבועות הדרכון הגיע אלי. כן, כן, יום אחד בלבד אחרי שנשלחה אלי ההודעה מהדואר.

עם הדברים שהחברים כאן רשמו אני תוהה למה הפקיד אמר לי שאצטרך להגיע להפעיל אותו...

האם הדרכונים הישנים שלא בוטלו אצלכם היו רגילים ולא ביומטריים גם כן?

פורסם
לפני 26 דקות, A_lex כתב:

אז בדיוק ביום האחרון של השישה שבועות הדרכון הגיע אלי. כן, כן, יום אחד בלבד אחרי שנשלחה אלי ההודעה מהדואר.

עם הדברים שהחברים כאן רשמו אני תוהה למה הפקיד אמר לי שאצטרך להגיע להפעיל אותו...

היו ביומטריים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
בתאריך 27.3.2023 בשעה 12:51, A_lex כתב:

דרכונים ביומטרים אין צורך להפעיל כמו תעודת זהות ביומטרית (אקטיבציה).

לאחר שאתה מקבל את הדרכון החדש עלייך לגשת ללשכה הקרובה לביתך ולהחזיר את הדרכון היישן בכדי שהם יבטלו אותו במחשב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

התקבל הסמס המיוחל ועכשיו להמתין לדרכון

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

לאחר 24 שעות, בדקתי את המעקב ואני רואה שמדובר על בית מיון ירושלים, כמה זמן ייקח לזה להגיע?

screenshot-israelpost_co.il-2023_04.05-11_59_47.thumb.png.43bc7a2447196b80db79ada1483eab8f.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אי אפשר להמציא כאלה דברים..

הדואר נכנס לשידרוג אתר באמצע חג..

screenshot-israelpost_co.il-2023_04.07-13_58_43.thumb.png.459228862dd8872e8debc8c31e407c72.png

בדקתי track17 לא מוצא את המספר מעקב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

זה לא שידרוג. היתה להם התקפה חמורה של האקרים בערב החג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בתאריך 26.3.2023 בשעה 11:26, Night Driver כתב:

במקומך בשביל הפרנציפ הייתי עובר בכל מעבר גבול עם דרכון אחר.

קיבלתי דברי תוכחה בספרד על הטריק הזה 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בתאריך 26.3.2023 בשעה 13:26, Night Driver כתב:

במקומך בשביל הפרנציפ הייתי עובר בכל מעבר גבול עם דרכון אחר.

פעם אבא שלי נכנס לאנגליה עם הדרכון הגרמני ורצה לצאת עם הישראלי. הפקיד חיפש את חותמת הכניסה, ומשלא מצא אותה רצה לעצור אותו באשמת כניסה לא חוקית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכלל אומר להיכנס ולצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי.

בחו"ל להיכנס ולצאת עם הדרכון הזר. בשנה האחרונה בשדות באירופה נכנסות יותר ויותר מכונות אוטומטיות לבעלי אזרחות אירופאית כך שלא מדברים עם בקר גבולות. אפילו באנגליה עברתי דרך מכונה אוטומטית לבעלי אזרחות אירופאית למרות שאנגליה כבר פרשה מהאיחוד.

אחרי שעברת את בדיקת הבטחון ובקר הגבולות, אם יש בדיקה בטחונית נוספת לטסים לארץ כדאי להציג דרכון ישראלי.

בכל מקרה אסור להיכנס ולצאת מאותה מדינה/איזור עם דרכונים שונים, זה ברור כי חלים כללים שונים על בעלי אזרחויות שונות, למשל צורך בויזה או אשרת שהייה.

עמוס

פורסם

לדעתי התכוון למה שכתבת אבל הוציא את הישראלי לפני הזמן.

אירופה מבלבלת מאוד, בחלק מהמדינות בכלל אין ביקורת דרכונים ביציאה, כך שלא ברור לי איך הם שולטים בתנועת הזרים.

ד"א, יש מדינות - באיטליה כבר לפחות 4-5 שנים - שמקבלות דרכון ישראלי במכונות האוטומטיות. מצד שני, בנסיעה האחרונה שלי, בבולוניה, העברתי את הגרמני במכונה והשלב הבא היה להתייצב לפני פקיד. אבל האיטלקים יכולים ללמד אותנו הרבה על ביורוקרטיה הזויה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, nitch כתב:

קיבלתי דברי תוכחה בספרד על הטריק הזה 

בבקשה פרט, נמק והסבר

לפני 29 דקות, amosbmw כתב:

הכלל אומר להיכנס ולצאת מהארץ עם הדרכון הישראלי.

בשנים האחרונות בגלל חדלי אישים במשרד החוץ/פנים/רשות האוכלוסין, הוסיפו אופציה לצאת מהמדינה עם דרכון זר. הנוהל הזה מתארך אחת לחצי שנה עד שיעמדו בקצב של הדפסת הדרכונים.

לפני שעה, amosbmw כתב:

זה לא שידרוג. היתה להם התקפה חמורה של האקרים בערב החג.

אהההה.... טוב אז אני חושב שאני אקבל את הדרכון אבל אצטרך לשלוח בני משפחה בשביל שיבדקו לי אם התקבל הדרכון..

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ככה הם נלחמים בבריחת מוחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...