Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתדרגות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מקווה שגם בפעם השנייה יצליח לי, בזכות הפורום רכשתי את הרכב הראשון שלי לפני 7 שנים (סוזוקי סוויפט 1.5) הוא משרת אותי נאמנה עד היום.

מעוניינת להשתדרג לקרוסאובר\ג'יפ, יש לי נסיעות יותר ארוכות, לרוב עם עוד נוסע\2 וכיסא תינוק.

הסוויפט היה רכב אמין ביותר, עשה רק טיפולים תקופתיים ובלאי, לא אכל לי דלק וגם לא הרגיש לא סוחב.

מה דעתכם על סוזוקי קרוסאובר? מאזדה CX-5? ומאיזה שנתון כדאי? האם יש בעיות מוכרות לרכב? התקציב הוא עד 85K מקסימום.

פורסם

אם היית מרוצה מהסוויפט. אז סוזוקי קרוסאובר הוא בהחלט בא בחשבון.

כמו סוויפט יש לו תכונות סוזוקיות אופייניות של אמינות, צריכת דלק סבירה, עלויות אחזקה סבירות.

כמובן שהוא מרווח יותר, אך שומר על מיימדים נוחים לחניות ותנועה עירונית צפופה.

איזה שנתון ?

השנתון שנכנס בתקציב.

פורסם

שימי לב שלסוזוקי קרוסאובר 3 דורות. אז נניח לדור האחרון שהוא חדש ולא מתאים לתקציב שלך.

הדור הראשון, נמכר בין 2013-207, הוא בעל מנוע אטמוספירי 1600 סמ"ק שירש מה-SX4, אמין מאוד, אבל משודך לתיבת הילוכים אחרת, רציפה 7 מצבים. לתיבה הזו יתרון על פני התיבה של ה-SX4 מבחינת חסכון בדלק, אבל חסרון משמעותי של תקלה ידועה שמצריכה החלפת "מוח גיר" או כל המערכת - בדרך כלל מבוצע על חשבון היבואן. החלק החלופי אמור להיות יותר אמין (הבעיה המקורית היתה בייצור) אבל אני לא יודע האם זה אכן המצב. הדגם ניתן לזיהוי מרחוק לפי הגריל השחור עם הפסים הרוחביים.

הדור השני הופיע ב-2017 ומצוייד במנוע טורבו 1400 סמ"ק ותיבת הילוכים פלנטרית. נחשב אמין. ניתן לזיהוי על ידי גריל "אגרסיבי" כסוף עם מוטות אנכיים. 

מבחינת שימושיות מדובר ברכב מוצלח מאוד, עם תא מטען מרווח ונוח.

חסרון של הסוזוקי הוא שילוב מאוחר יחסית של מערכות בטיחות אקטיביות, היבואן המשיך להסתפק במובילאיי בעת שהמתחרים כבר הכניסו בלימה אוטונומית ושאר מערכות מתקדמות.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תנסי למתוח קצת את התקציב ולרכוש cx5 בכ—100k בצורה החדשה. תקבלי רכב איכותי משמעותית מהסוזוקי.

בתקציב הזה תצטרכי להתפשר על רכב בעל נסועה גבוהה אבל זה לא כ"כ משמעותי עבורו. 

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...