Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט

המתייעצת
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

הגיע לי תשלום רישיון רכב, שילמתי אונליין ואני מנסה להבין אם עליי לקחת את הרכב פיזית לטסט.

רכשתי את הרכב חדש מלובינסקי ב-22.4.21 (כלומר תיכף ימלאו לו שנתיים על הכביש).

מתי תהיה הפעם הראשונה שאקח את הרכב לטסט? עכשיו או בעוד שנה כשימלאו לו 3 שנים על הכביש?

בנוסף, אם כבר פתחתי שרשור - יש דרך להפחית רעש של רוח בנסיעה? מציק לי מאוד, בערך החיסרון היחיד שמצאתי ברכב (אופל קורסה GS LINE).

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי המתייעצת
פורסם
לפני כשעה, meir_gi כתב:

השנה אתה עדיין פטור ממבחן שנתי בפועל. שנה הבאה תצטרך לבצע טסט

זה נכון עקרונות אבל יתכן שהיא רכשה את הרכב מלובינסקי כ 0 ק"מ שהיה רשום יד ראשונה על שם חברה אז יש צורך לבצע טסט בפועל אחרי שנתיים. 

לכן שאלתי אם מופוע הפטור ברישיון הרכב. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

אני רכשתי רכב מאלבר 0 ק"מ, בינואר 2021, רשום מקוריות חברה, השנה עדיין היה לי פטור מטסט, וקבלתי רישיון עם הדפסה של פטור ממבחן שנתי.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הכיתוב מופיע בשני מקומות: האחד הוא ליד "הסכום לתשלום" ברישיון עצמו, והשני מתחת לכותרת "חידוש רישיון רכב - הודעת זיכוי" בספח המיועד לתשלום בדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, Ron Poh כתב:

אני רכשתי רכב מאלבר 0 ק"מ, בינואר 2021, רשום מקוריות חברה, השנה עדיין היה לי פטור מטסט, וקבלתי רישיון עם הדפסה של פטור ממבחן שנתי.

מעניין, את זה לא ידעתי. 

כנראה הפטור לשנתיים במקום שלוש תופס רק למכוניות ששימשו לליסינג/השכרה בפועל. 

פורסם
לפני 23 שעות, Buki כתב:

זה נכון עקרונות אבל יתכן שהיא רכשה את הרכב מלובינסקי כ 0 ק"מ שהיה רשום יד ראשונה על שם חברה אז יש צורך לבצע טסט בפועל אחרי שנתיים. 

לכן שאלתי אם מופוע הפטור ברישיון הרכב. 

בבעלים קודמים כתוב 00

מעל "הסכום לתשלום" כתוב "רכב חדש פטור ממבחן שנתי" אבל מתחת ל-"חידוש רישיון רכב - שובר לתשלום" בספח המיועד לתשלום בדואר לא כתוב.

מניחה שזה בסדר ושאין צורך השנה לגשת לעשות טסט, רק בשנה הבאה?

• תוכן חדש...