Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים.

אז כמו בכותרת, אני עם הקורולה הנ"ל תקופה, ירשתי אותה מאבא שלי, ולכן יש לה ערך מאוד גדול בשבילי. אז החלטתי להשקיע ולא למכור אותה. 

החלפתי את מע הסטיראו המקורית באחת סינית שהיתה קניה די מוצלחת לדעתי. 

דגם המערכת shorturl.at/aCNQX

https://photos.app.goo.gl/uKfuDRyuWemJ5hgd8

https://photos.app.goo.gl/VcKUEX9QK4S3NpRo8

ובגלל שהצלחתי להחליף לבד בעזרת מדריך ביוטיוב אז המשכתי והחלפתי זוג רמקולים קדמיים לזוג הזה: Pioneer TS-A1670F 6.5

https://photos.app.goo.gl/LQXtyypjWQLevgBB6

כרגע קניתי את הרמקולים האחוריים,  PIONEER TS-A6967S 6/9  כי

1- רציתי עוד באס

2- התחילו להישמע קרקושים מהרמקולים המקוריים על המגש האחורי

אבל עוד לא התקנתי אותם, בגלל פחד מסיבוך באמצע ההתקנה,, ואי ודאות לגבי הצורך בהגברה אקטיבית חיצונית ..

מה אתם מציעים לי לעשות, לקנות מגבר בשלב זה ולגשת למתקין? לפתוח עוד מדריכים ולנסות להתקין את הרמקולים  לבד בכל זאת?

לקנות עוד סאב?

אני מתלבט איך להמשיך.

המטרה, יותר באס וצליל יותר איכותי, ופחות קרקושים

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קודם כל אם ירשת את הרכב מאביך - משתתף בצערך ומבין היטב את הערך הסנטימנטלי שמגיע עם קופסאת הזכרונות הזו. 

ההמלצה שלי תהיה קודם כל להגדיר תקציב.

להבין איזה צוויון צליל אתה מעוניין בו. 

נראה שהרכב מאוד יקר לליבך ובנוסף יש לך הבאה של חששות מלגעת בו - ההמלצה שלי תהיה לגשת למתקין טוב! כזה שמומלץ ע"י חברי הפורום ובנוסף לכך אם יתפרסם מפגש סאונד כזה או אחר - כן, לגשת ולשמוע רכבים עם מערכות מהתחום ולהבין אם לשם אתה מכוון או שזה יעד גבוה מידי עבורך ואתה בסה"כ מחפש תוספת שפויה של באס, צליל נקי. 

בכל מקרה ההמלצה מלחתכילה תהיה - להשקיע בבידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות ואם אתה מתקין רמקולים אחוריים (למרות שבעיני רוב הקהילה כאן זה מיותר וגם בעיני) - לבודד מגש אחורי - וכן, להוסיף סאב וופר - לדעתי עדיף לזנוח את האחוריים לטובת תוספת סאב וופר. 

אם אתה רוצה ללכת לכוון השפוי - המינימום (לדעתי האישית בלבד) יהיה 

בידוד אקוסטי בדלתות הקידמיות

סט שני חלקים

מגבר ארבעה ערוצים 

סאב וופר צנוע 8 או 10 אינטש 

התקנה טובה! אצל מתקין טוב וכוונים בסיסיים. 

אמנע מלספק המלצות למעט כמובן הספונסרים הקיימים ואשאיר זאת לשאר חברי הפורום הפעילים כאן. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה Lanosforce. אכן מה שהבנת בדיוק נכון. הרכב בעל ערך סנטימנטלי בשבילי, וגם בגלל שהוא ידני וגורם לי תמיד להיות עירני ואקטיבי בנהיגה. 

תודה על ההמלצות. 

פורסם

יפה לראות קורולה ידנית.

מצטרף להמלצה של lanosforce, חובה לפי דעתי בידוד בדלתות קדמיות, ייתן לך יותר באס וצליל איכותי יותר כמו שאתה רוצה.

בוא נגיד שאם פירקת דלת קדמית אז להתקין בידוד לא תהיה לך בעיה, יש הרבה מדריכים/פרויקטים בפורום וביוטיוב שיעזרו לך.

עשית טעית שקנית זוג רמקולים, תחליף לסט קומפוננט, תקבל צליל איכותי יותר.

עם רמקולים 6x9 תוכל להגיע לבאסים יפים, במידה ותתקין אותם תצטרך גם לבודד את הפלטה האחורית שעליה הרמקולים ישבו.

או לקנות סאבוופר ולהשתמש ברמקולים 6x9 להשלמת סאונד מאחורה אם תרגיש צורך.

פורסם

אבל איך ארכיב קומפוננט בדלת קדמית? הרי המקום שם מספיק רק לרמקול 6.5 לפי מה שראיתי כשהחלפתי. (ראיתי שהקומפוננט מגיע עם מעבד קול וטויטר נפרד).  אגב לפי מה שראיתי, נראה לי שאני יכול באמת לבצע בידוד בדלת לבד. הבעיה שלי תהיה בהרכבת סאב ומגבר וחיווט שלהם עם הקומפוננטים והמצבר..

פורסם
לפני שעה, omar87 כתב:

אבל איך ארכיב קומפוננט בדלת קדמית? הרי המקום שם מספיק רק לרמקול 6.5 לפי מה שראיתי כשהחלפתי. (ראיתי שהקומפוננט מגיע עם מעבד קול וטויטר נפרד).  אגב לפי מה שראיתי, נראה לי שאני יכול באמת לבצע בידוד בדלת לבד. הבעיה שלי תהיה בהרכבת סאב ומגבר וחיווט שלהם עם הקומפוננטים והמצבר..

זה וופר וטוויטר בנפרד, הוופר יושב איפה הרמקול שהתקנת והטוויטר יכול לשבת על הדשבורד אם אין לו מקום יעודי שהיצרן תכנן.

אתה תמיד יכול לקנות חלקים וללכת למתקין, ולאחר מכן לעשות בידוד.

• אהבתי 1
פורסם

קורולה ידנית - זו פנינה מוטורית בארץ שלנו. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...