Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הלב נגד ההיגיון...אני מחפש קופה עם מנוע V6 עם 2 מושבים מאחורה (בכל זאת, צריך להסיע מידי פעם את הילדים) בתקציב של 75K.

אני מבין שאני לא קונה רכב חדש (2009-2012) אבל רוצה לצמצם עד כמה שניתן ביקורים יקרים במוסך.

יודע ש-S5 עם מנוע V8, 4.2 יותר בעייתית ומורכבת לטיפול.

האם זה נכון גם ל-A5, 3.2? האם זה נחשב רכב "בעייתי"?
למישהו יש ניסיון עם הרכב?

תודה,

פורסם

המוסכניק שלך צודק - וכל הכבוד לו על היושרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם

תקשיב היטב למוסכניק שלך - הוא צודק גם מבחינה אובייקטיבית (מנוע ישן אך מתוחכם מאד לזמנו, עם הרבה נקודות טיפול יקרות - שרשרת תזמון מסובכת ויקרה, קמשפטים נגמרים מהר למיטב זכרוני, ומשאבת מים - בין השאר), וגם מבחינה זו שבארץ נמכרו כ"כ מעט רכבים עם מנועי V6, עד שקשה למצא מישהו שבאמת מבין בהם, התחזוקה שלהם עלולה להפוך יקרה להחריד והיעדר חלפים ישבית את הרכב על המקום.

עם כל האהבה למנוע 6 החלק כמשי, עדיף ללכת על מנועי 2 ליטר טורבו - גם הם רחוקים מלהיות מושלמים בשנתונים לפני 2015 אך איתם יש כבר הרבה ניסיון, כמו גם פתרונות בדמות שרשרת תזמון משופרת, ורק משאבות המים היקרות עדיין מהוות נקודת תורפה - לפחות עד שצ'מפיון יפסידו גם בייצוגית שהוגשה עליהן 😉

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...