Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

האם יש אפשרות להעביר בעלות לרכב חדש, עם הקונה מהיבואן, במעמד מסירת הרכב, 

נאמר לי שצריך להתמתין שבועיים? 

זה נכון? 

תודה 

פורסם

במעמד מסירת הרכב הוא רשום ומבוטח על שמך. אתה יכול לנסוע איתו לדואר הקרוב ולהעביר בעלות. או, אפילו, עם שני מחשבים באתר הממשלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא מדויק. לעתים לוקח מספר ימים (מרגע מסירת רכב חדש על ידי היבואן) עד שהרכב נרשם במחשבי משרד הרישוי (וכפועל יוצא גם במחשבי הדואר).

ממליץ ליצור קשר עם היבואן/סוכנות על מנת לבדוק כל כמה זמן היבואן מעביר למשרד הרישוי רשימות של רכבים שנמסרו.

פורסם

בהמשך לתשובתכם, 

אם אני יכול לדעתכם, לאחר שהתרשמתי מהמוכר לחיוב, 

לשלם למוכר את מלא, הרכב ולכתוב "זכרון דברים" ואת העברת הבעלות לעשות במועד שיהיה אפשר מבחינת הרשויות. 

האם זכרון דברים מספיק חזק- מהווה גיבוי משפטי? 

תודה

פורסם

רק אם זה אח או בן דוד או מישהו שאתה מכיר זמן רב ויש לך אמון מלא בו. כל אחד אחר חשוד כרמאי עד אשר הוכח אחרת.

יותר חמר מזה - כל חיוב שיתקבל - מכביש 6 ועד רמזור אדום - עליך. לך תרדוף אחריו.

אישית לא הייתי נותן לאף אחד חוץ מאשתי והבנים שלי לנהוג ברכב הרשום על שמי. בודאי לא לזר מוחלט.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובה, 

התכוונתי הפוך. 

אני הקונה, ואני אוציא את הרכב. 

מה שישאר לי מול המוכר לעשות את העברת הבעלות בעוד שבוע שבועיים. 

כמובן שהכל מעוגן ב"זכרון דברים"

פורסם

אז הוא צריך לתת בך אמון מלא. אם זה אני אני אז לא.

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, yanivnu כתב:

תודה על התשובה, 

התכוונתי הפוך. 

אני הקונה, ואני אוציא את הרכב. 

מה שישאר לי מול המוכר לעשות את העברת הבעלות בעוד שבוע שבועיים. 

כמובן שהכל מעוגן ב"זכרון דברים"

בהנחה ואתה מעביר לו את הכסף עם קבלת הרכב, הוא צריך לדאוג רק לגבי זה שתקבל דוחות תנועה בזמן שהרכב רשום על שמו או חלילה תעשה פגע וברח, בעוד שאתה צריך לדאוג לגבי זה שהוא "יסכים" להעביר בעלות כשיגיע הזמן.

הכל תלוי ברמת האמון ביניכם - אם שניכם סומכים זה על זה אז לא תהיה בעיה, אבל כמובן שזה מגיע עם סיכון (זכרון דברים אולי יכסה את זה משפטית, אבל לך תתחיל לרדוף אחרי מישהו שלא רוצה להעביר בעלות מסיבותיו שלו).

מדובר במקרה בטסלה?   אם כן, אז לרוב הרכב נרשם במחשבי משרד הרישוי תוך מספר ימים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...