Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 3008 2017 צורה חדשה start stop לא עובד אחרי החלפת מצבר

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Pompon,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, 

כבר מזה כשנה/ שנה וחצי שאין לי באוטו start stop, תמיד טענו שהמצבר חלש, מבחינת נורה, יש את העיגול הירוק הזה מהבהב כל עצירה. אבל לא נשאר דולק קבוע, כלומר המערכת לא נכנסת לפעולה. 

היום המצבר מת סופית, החלפתי מצבר start stop agm 70a של vatara, אין שום שינוי והמערכת עדיין לא נכנסת לפעולה גם עם מצבר חדש. 

קראתי פה בפורום שזה קרה לעוד מישהו אבל לא מצאתי פתרון. האם צריך לעדכן משהו במחשב של הרכב לאחר החלפת מצבר כדי שזה יעבוד? 

תודה לעוזרים!  🙏🙏

פורסם

יש הליך לבצע במחשב דיאגנוסטיקה כאשר מחליפים מחשב.

בנוסף,  המערכת לא עובדת ישר עם ההחלפה. לוקח יום-יומיים למערכת להתאפס על עצמה 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 3 שעות, מלטבשי כתב:

יש הליך לבצע במחשב דיאגנוסטיקה כאשר מחליפים מחשב.

בנוסף,  המערכת לא עובדת ישר עם ההחלפה. לוקח יום-יומיים למערכת להתאפס על עצמה 

כאשר מחליפים מצבר אתה מתכוון? 

בסדר גמור תודה. אני אחכה כמה ימים ואם אני אהיה ליד מוסך אני אבקש מהם שיריצו את התהליך הזה. 

אני אעדכן בהמשך. 

• פיתרון
פורסם

הסתדר. לקח יומיים, לא עשיתי משהו מיוחד. כנראה שהבטריה היתה צריכה להטען עוד קצת וגם כמו שאמרת המערכת צריכה להתאפס על עצמה. מקווה שזה יעזור לאחרים גם. 

תודה. 

• תוכן חדש...