Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אגרת רשיון בתשלומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, FROGIE כתב:

תשלם ריבית לפי התנאים של חברת האשראי שלך. מופיע בתדפיסים ששולחים לך או באתר.

תודה. משהו כזה?

image.thumb.png.e02dbecd981b0f56e9f71833422e390a.png

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תשלומים בריבית קרדיט יקרים מאוד. במקרה שלך מדובר בריבית אפקטיבית של למעלה מ-12% בשנה!

מה ריבית האוברדראפט שלך ? כלל לא אופתע אם יותר נוחה.

מכל מקום, אם אתה נזקק לשירות הזה, חפש כרטיס אשראי שיתן לך תנאים יותר טובים. הריביות בהלוואות האלה צמודות פריים, אז חפש את זו עם המרווח הקטן ביותר.

השלב הראשון הוא בדיקת הריביות בכרטיסים שברשותך. השלב,הבא הוא התמקחות עם המנפיק.

לי, אישית, ריביות הרבה יותר נמוכות בכרטיסים הבנקאיים, אבל זה אישי, והפעם היחידה בה קניתי ב"קרדיט" היתה לפני 25 שנה, וגם זה בגלל הטעייה של הסוחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

תשלומים בריבית קרדיט יקרים מאוד. במקרה שלך מדובר בריבית אפקטיבית של למעלה מ-12% בשנה!

מה ריבית האוברדראפט שלך ? כלל לא אופתע אם יותר נוחה.

מכל מקום, אם אתה נזקק לשירות הזה, חפש כרטיס אשראי שיתן לך תנאים יותר טובים. הריביות בהלוואות האלה צמודות פריים, אז חפש את זו עם המרווח הקטן ביותר.

השלב הראשון הוא בדיקת הריביות בכרטיסים שברשותך. השלב,הבא הוא התמקחות עם המנפיק.

לי, אישית, ריביות הרבה יותר נמוכות בכרטיסים הבנקאיים, אבל זה אישי, והפעם היחידה בה קניתי ב"קרדיט" היתה לפני 25 שנה, וגם זה בגלל הטעייה של הסוחר.

זה נכון

אני לא נוהג לשלם בריבית בכלל 

משיקולי תזרים של סוף שנה פה העדפתי לשלם 40 שח כדי לפרוס 

אני צריך את הטופס המודפס כדי לגשת לטסט או שאפשר רק עם הרכב ?

פורסם

צריך את המודפס וגם תדפיסי/צילומי רשיון נהיגה או תעודת זהות של הבעלים (אני מעדיףת רשיון נהיגה, פחות פרטים רגישים) ותעודת ביטוח החובה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך לבוא עם רשיון מודפס או עם אישור תשלום.

הכל מסונכרן היום

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

ועל מה מדביקים את המדבקה ומטביעים את החותמת? 

פורסם
לפני שעה, tinoki כתב:

לא צריך לבוא עם רשיון מודפס או עם אישור תשלום.

אני לא בטוח.

בזמנו מכוני הרישוי דרשו להעלות את האגרה שהם גובים על המבחן השנתי, בגלל שהם הפכו למעשה למדפסת של בעלי כלי הרכב והמדינה. זה לא דף אחד, תחשבו על מאות דפים ביום, בצבע, ומה עלות הדיו החודשית. המדינה סרבה, ולכן אם אני לא טועה צריך להגיע למבחן עם רישיון מודפס. 

אולי ידידנו @kompy יוכל להבהיר את הסוגיה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מניסיון אישי

כן צריך את הנייר מודפס (אפילו בשחור לבן, ואפילו ללא אסמכתא לתשלום)

לא צריך את הביטוח מודפס, מספיק להעביר במייל

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מניסיון פעמיים בשנה האחרונה: לא צריך להביא. מדפיסים במקום משולם בשחור לבן.

לפי הוראות משרד רישוי יש לבוא עם הנייר (גם לא משולם, גם בשחור לבן).

כנראה מדיניות של המכון הספציפי.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

כולכם אומרים את אותו הדבר באופנים שונים.

יש צורך ברשיון רכב למבחן התקופתי(טסט) בין אם זה הרשיון הכחול שנשלח לכם בדאר(הכחול) ובין אם זה הרשיון שהודפס לאחר התשלום(לא משנה אם בצבעים או בשחור-לבן).

יש מכונים שמוכנים להדפיס את הרשיון לאחר ששלחתם להם את הקובץ למייל ויש שידרשו מכם להגיע עם רשיון מודפס מראש.

יש מכונים שלא ידרשו תשלום עבור הדפסה ויש שכן.

• רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...