Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, cabrio כתב:

האמת שגם אני מרגיש את זה. 

C1 2016 ידנית שחורה

עם 80 אלף קילומטר

מצב מצויין ללא תאונות

וכמעט לא מקבל טלפונים.

דורש מתחת למחירון.

גר במרכז.

באמת מוזר.

גיר ידני פוסל את האוטו אצל 99% מהרוכשים. מכרתי לפני כמה חודשים איגניס 2019 ידנית עם 15 אלף ק"מ במצב חדש, זה דגם שהגרסה האוטומטית שלו מבוקשת ביותר.

לידנית בקושי היו טלפונים, בסוף באה מישהי שרצתה בדיוק את זה וקנתה.

תמתין, יגיע גם הקונה שלך. אבל זה לוקח זמן כי מראש כמות אנשים שרוצים גיר ידני היום, קטנה מאוד.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת, שאני לא מצליח להבין אנשים שקונים c1 או משהו דומה, עם תיבה רובוטית. 

זה פשוט סיוט.

אם זה היה גיר רציף  גם אני הייתי קונה, אבל הרובוטי שלהם מזעזע. 

פורסם
לפני שעה, el-chanan כתב:

זה כבר ממש לא ככה.

אני מנסה למכור 3008 דיזל 1.5 ברמת הגימור הגבוהה ואין טלפונים בכלל. פניתי גם לכמה סוכנויות; "אין ביקוש" זה המענה החוזר אצל כולם. אני לא מאד בלחץ אז לא מוריד עוד במחיר אלא מעדיף לחכות, אבל מנקודת המבט האישית שלי, האגדה על "ה3008 יעוף ביד 2" לא נכונה אפילו קצת.

זה בגלל שאתה מספר רק חצי אמת.

למכור 3008 בת כמה חודשים (מודל 2022) ב 178000 ש"ח כאשר המחירון המשוקלל 172,000 ש"ח, זה לא לנסות למכור.

אנשים מעדיפים להוסיף את ההפרש ולקנות חדש מהיבואן גם אם מדובר בהמתנה של כמה חודשים.

תוסיף לזה את מצב השוק והמימון שהתייקר, ויש בעיה (לכולם, גם במשומשות וגם בחדשות). לא רואים את זה עדיין בחדשות כי חלק מהיבואנים סופגים את הריביות אבל ביד-2 רואים שיש האטות.

וכן, 3008 עם נתונים טובים -> עפה. 

איציק

• אהבתי 8
  • רעיון גרוע 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 26 דקות, cabrio כתב:

זה פשוט סיוט.

יש כאלה שאוהבים, אבא שלי קנה בזמנו 107 רובוטית חדשה, היה מבסוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 26 דקות, cabrio כתב:

זה פשוט סיוט.

זה רכב לאנשים צעירים, רוב הצעירים היום בכלל לא עושים רישיון לידני, זה שהרובוטי גרוע נכון, אז יעדיפו רכב אחר אוטומטי.

רכב ידני "רגיל" זאת אומרת לא ספורטיבי ולא מיוחד, פונה היום לקהל מצומצם מאוד.

פורסם

בקצב הזה, אני אפרסם את הג'אז ההיברידית ואשאר עם ה c1. 

תכננתי להשאיר את הג'אז, אבל לפי הביקוש, אולי עדיף ההיפך 😅

פורסם
לפני 21 שעות, davemustaine87 כתב:

יש ברשותי סיטרואן C3 2018 עם נתונים לא הכי יפים בעולם אבל גם לא ממש נוראים( יד 3 ו-100 אלף קילומטר) 

תשמע, רכב בן 4 שהחליף כמעט כל שנה יד ונסע בממוצע 25,000 קמ בשנה - זה רחוק מלהיות מציאה.

רק משוגע יכנס לרכב בן 4 בשביל להיות היד הרביעית שלו ועם נסועה של 100,000 קמ במנוע שידוע מלכתחילה כבעייתי...

ומה אתה תכל'ס עשית ?
פרסמת לפני חודש במחיר של 62,000 שח - כאשר המחירון הלא משוקלל היום הוא 62,000 ש"ח (ביננו, כמה זה כבר ירד או עלה ? אולי בכמה מאות. מקסימום אלף ?).
ירדת כבר ל 54,000 ש"ח כאשר המשולל (יד+ק"מ) הוא 59,000 ש"ח.
אז אם אתה 10% מתחת למחירון המשוקלל שלך - ואין טלפונים - אתה לא במחיר הנכון.

ומילה (לא ספציפית עליך :-) ) על הנושא:
אנשים מנצלים כל שירשור בשביל להתלונן ולהשמיץ, אבל משמיטים את הניסיונות הכושלים שלהם במכירה (מחיר מופרז) ולא נותנים שום פרט שיכול לרמז על הדרך שלהם. אל תתפלאו אח"כ שלא מאמינים לשום מילה שיוצאת לכם מהפה :-) 

איציק

• אהבתי 5
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 2

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חייב לנפץ פה את המיתוס שלגיר רגיל אין שוק.

בשנתיים באחרונות.

איביזה 2013, נמכרה מעל המחירון ( קמ ממוצע, יד 3 ללא היסטוריה מסודרת)

איביזה 2018 יד 1 ידנית נמכרה במחירון 

פונטו איבו ידנית 2011 קילומטרז גבוב, אבל שמורה מאוד, נמכרה 1500 שח מתחת למחירון.

פגו 206 פלוס נמכרה 2500 שח מתחת למחירון, אבל רכב ללא היסטוריה מסודרת, שעבר החלפת מנוע.

כולם נמכרו בזמן סביר מאוד.

יש שוק גם לידניות.

לגבי ה3008 כאחש שניסה לשים יד על 1 שמורה במחירון פחות 10 20 אחוז, אין שום סיכוי.

אנשים חיים בסרט חושבים שזה ראב 4 מפרסמים מעל המחירון המשוכלל, ברור שלא ימכר!

לא מזלזל ב3008 , אבל למרות האריה מקשימה מדובר בצרפתייה, ולאנשים קשה לשלם מעל המחירון על צרפתייה!

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 27 דקות, איציק נ. כתב:

תשמע, רכב בן 4 שהחליף כמעט כל שנה יד ונסע בממוצע 25,000 קמ בשנה - זה רחוק מלהיות מציאה.

רק משוגע יכנס לרכב בן 4 בשביל להיות היד הרביעית שלו ועם נסועה של 100,000 קמ במנוע שידוע מלכתחילה כבעייתי...

ומה אתה תכל'ס עשית ?
פרסת לפני חודש במחיר של 62,000 שח - כאשר המחירון הלא משוקלל היום הוא 62,000 ש"ח (ביננו, כמה זה כבר ירד או עלה ? אולי בכמה מאות. מקסימום אלף ?).
ירדת כבר ל 54,000 ש"ח כאשר המשולל (יד+ק"מ) הוא 59,000 ש"ח.
אז אם אתה 10% מתחת למחירון המשוקלל שלך - ואין טלפונים - אתה לא במחיר הנכון.

ומילה (לא ספציפית עליך :-) ) על הנושא:
אנשים מנצלים כל שירשור בשביל להתלונן ולהשמיץ, אבל משמיטים את הניסיונות הכושלים שלהם במכירה (מחיר מופרז) ולא נותנים שום פרט שיכול לרמז על הדרך שלהם. אל תתפלאו אח"כ שלא מאמינים לשום מילה שיוצאת לכם מהפה :-) 

איציק

קודם כול, המחירון הלא משוקלל הוא סביב ה-64.5. משוקלל 63.7. 

54 מתוך 63.7 זה סביב ה-15 אחוז. 

דבר שני, לא באתי להתמרמר או להתלונן ולהשמיץ. באתי לשאול פשוט מאוד. מי מכר לאחרונה סופר מיני של פיזו/סיטרואן ? אם מישהו אומר לי שהוא מכר תוך יומיים ב-5 אלף מעל המחירון רכב עם נתונים שהם לאו דווקא אופטימליים, אז הבעיה היא כניראה אחרת ולא המחיר. 

אפשר פשוט לקרוא בעיון ולא להתחיל לשים לי מילים בפה(מקלדת) ולבנות תיאוריות. תודה. 

פורסם (נערך)

רכב במחיר הנכון נמכר.
מכרתי לפני שנה וחצי אלטו יוצאת השכרה, צבע לא במצב מדהים. לקח קצת זמן אבל נמכר במחיר שביקשתי שהיה נמוך מלכתחילה!, כי ידעתי שזה מה שהרכב שווה.
מכרתי לפני חצי שנה סיטרואן קקטוס עם מזגן לא תקין שדורש תיקון שכולל פירוק דשבורד בסכום של 6-7 אלפיות (התיקון לא הרכב).
למכור רכב בלי מזגן בישראל ועוד אחד ידני עם סמל של סיטרואן לדעתי זה מדד טוב.
הרכב נמכר בתוך שבוע-שבועיים ב-500 שקלים פחות מהמחיר שכיוונתי אליו. היו מעט טלפונים. קונה ראשון שהגיע הציע נמוך מדי ופיספס את הרכב בגלל 2000 שקלים. הקונה השני כבר שילם.
הרכב ממש לא נמכר במחיר גבוה. הייתי אומר שהוא עשה אחלה של דיל, אבל במצבו ועם ההתעסקות שהוא דורש פייר זה מה שהוא היה שווה.

תשתחרר מהמחירון המחירון לא מעניין. שאל את עצמך שאלה אחרת אחרי שהצצת במחירון, כמה היית משלם על הרכב שלך במצבו? תהיה כנה. שאל עוד חבר או שתיים. תעשה ממוצע. זה מה שהרכב שלך שווה פחות או יותר.
תידבק למחירון אם יש לך טויוטה או רכב מבוקש אחר. לחלופין רכב עם נתונים פנטסטיים מיצרן פחות מבוקש. עם כל מה שקורה עם הריביות עוד יותר קשה למכור רכב יד 2 ישן כל כך בסכומים האלה, בבנק לא נותנים עסקאות טובות לרוב הלווים, וכן מבחינת הבנק 2018 זה ישן...

אם אתה רוצה לשמוע את דעתי הרכב שלך שווה 45 ולא שקל יותר. אומר לך את זה בכנות. לא מעוניין ולא מחפש. אין לי שום אינטרס, זה פשוט המספר שהיה לי בראש ולדעתי גם להשיג את הסכום הזה זה הישג. 
בסוף אתה לא מתחרה בלוי יצחק. אתה מתחרה בכל המאזדות 2 משנים 2017-2018 שיש בלוח. אם אני יכול לקנות מאזדה 2 2017 עם נתונים הרבה יותר טובים, מאובזרת ב-65 נניח אני לא אפזול לסיטרואן הזו גם ב-54.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

תשתחרר מהמחירון המחירון לא מעניין. שאל את עצמך שאלה אחרת אחרי שהצצת במחירון, כמה היית משלם על הרכב שלך במצבו? תהיה כנה. שאל עוד חבר או שתיים. תעשה ממוצע. זה מה שהרכב שלך שווה פחות או יותר.

אי אפשר להתשחרר ממחירון. מחירון זה מדד כלשהו. מדד נוסף הוא בכמה אחרים מתמחירם רכב דומה ביד 2. 

ולפי יד 2 המודעה שלי היא הכי זולה משאר הרכבים האחרים שרובם הם יד 1 או יד 2. 

כמה יד זה פקטור במכירה אין לי באמת מושג. כבר מכרתי רכבים יד 3 ואפילו 5, ורחמנא ליצלן גם במחיר סביר. 

אבל בלי קשר, זה לא פוסט מרמור. ידעתי מראש כשקניתי את הרכב שאני כניראה אקבל בראש במכירה. רק מעניין אותי בכמה לרדת שאני לא אמרח את זה כמו מסטיק, זה הכול. 

פורסם (נערך)

לוי יצחק הוא מדד לא יותר. יש רכבים שנמכרים בהרבה יותר מהמחירון, יש כאלה שבמחירון ויש כאלה שבפחות, הרבה פחות.
הכל תלוי ברכב ובמצב הרכב. רכב מ2018 עם יד גבוהה זה מרתיע. אחד עם בעיה ידועה, ק"מ לא נמוך וסמל של קרפדה עוד יותר מרתיע. אם זה היה רכב בן 10-12 היד הייתה פחות משחקת תפקיד.
אף אחד לא מגדת עתידות. לפי הטלפונים אתה יכול לדעת.
אין טלפונים בכלל? אתה לא בכיוון, לדעתי אם אתה לא רוצה למרוח את זה כמו מסטיק תוריד ל-50 ותראה מה קורה, אם מתחילים טפטופים אתה באזור הנכון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 18 דקות, davemustaine87 כתב:

קודם כול, המחירון הלא משוקלל הוא סביב ה-64.5. משוקלל 63.7. 

54 מתוך 63.7 זה סביב ה-15 אחוז. 

מה אתה משווה למחירון בסיס? אתה לא שם, לא הבנת את זה? 

מחירון 62, משוקלל 59. אתה ב 54. 

IMG-20221101-WA0001.jpg

IMG-20221101-WA0002.jpg

• רעיון טוב! 1

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...