Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי מנוע TSI 1.2 ברכבי VAG - מה צריכת הדלק שלכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אמא דריש התחדשה לפני כחצי שנה בסקודה רומסטר סקאוט 2011 עם מנוע 1.2 TSI המפורסם, שמפיק למיטב זכרוני כ-105 כ"ס בדגם הנ"ל. האקזמפלר גמע כ-180 אלף ק"מ, טופל במורשה לאורך השנים, ועם הרכישה עבר ישור קו במוסך רון. נוסע יפה, לא מאבד מים/שמן, אבל מראה כיום צריכת דלק מבישה למדי של ליטר אחד לעשרה ק"מ בערך, במסלול חצי עירוני וחצי פרברי (מהירות ממוצעת 60-70 קמ"ש).

היות והמנוע הזה מותקן בדגמים רבים של הקונצרן מאז 2009 בערך, תהיתי אם יש בין קוראי הפורום בעלי רכב דומה שיכולים להעיד על צריכת הדלק שלהם. בהתאם לממצאים, אקח את השרשור למדור הטכני או שאולי פשוט אמליץ לאמא שלי להפסיק לתדלק בסד"ש/טן.

אשמח לכל מידע שתוכלו לשתף.

פורסם

לא יודע עם יעזור 

נסעתי תקופה בעבודה על ראפיד 2014 עם מנוע 1.4, מדדנו איתו בבין עירוני 1:16 (הנסועה שלו הייתה רק בינעירוני - לעבודה הלוך חזור)

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

פאביה ספייס 2010

רוב הנסיעה בין עירונית, 10,000 קמ בשנה בממוצע (נתונים על 4 שנים)

נהגים רגועים

ממוצע - 1:16.3

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 31.10.2022 בשעה 23:21, Derish כתב:

סד"ש/טן

באיזה תחנות מדובר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני מזין לאפליקציה את התידלוקים של הרכב (רומסטר סקאוט 2010) מאפריל 2018 ועד היום.

נוהג לבד רוב הזמן. נוסע בינעירוני ללא פקקים בבוקר בהלוך ועומס בינוני בחזור.

לפחות בשנה האחרונה הצריכה היתה בין 12 ל- 14.5 ק"מ לליטר למיכל מלא. בערך 700 ק"מ למיכל. (המספרים שנכתבו פה נראים לי די אופטימיים). 

מציע בתור התחלה להחליף תחנת דלק. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

חצי קשור--הבנתי שיש שני דגמי מנוע 1.2 בוואגיות(בשנים שונות כנראה), אחד עם 105 כ"ס ואחד עם 110 כ"ס, והשני הוא מוצלח משמעותית, גם באמינות וגם בדלק.

עריכה אחרונה על ידי אליה

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אין הבדל משמעותי בין שני הדורות של ה-1.2TSI.

בדור הראשון, למנוע 8 שסתומים ושרשרת תזמון, ובדור השני 16 שסתומים ורצועת תזמון. 

שהייתה לי רומסטר ידנית, הממוצע שלי בנסיעות היה כ-14 ק"מ לליטר בתמהיל של 70/30 עירוני/בין-עירוני. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

באיזה תחנות מדובר?

סניפים רנדומליים של הנ"ל בין אזה"ת הישן של נתניה והמושבים על כביש 57.

לפני 5 שעות, ArikB כתב:

אני מזין לאפליקציה את התידלוקים של הרכב (רומסטר סקאוט 2010) מאפריל 2018 ועד היום.

נוהג לבד רוב הזמן. נוסע בינעירוני ללא פקקים בבוקר בהלוך ועומס בינוני בחזור.

לפחות בשנה האחרונה הצריכה היתה בין 12 ל- 14.5 ק"מ לליטר למיכל מלא. בערך 700 ק"מ למיכל. (המספרים שנכתבו פה נראים לי די אופטימיים). 

מציע בתור התחלה להחליף תחנת דלק.

טוב, זה פחות או יותר התשובה הכי טובה שיכולתי לבקש. עכשיו אני יודע בסבירות גבוהה שיש לנו בעיה, כי הנהגת המדוברת לא מגיעה אפילו ל-11 גם ללא עומסים או נהיגה בעיר. ננסה תחנת מותג לתקופה, למרות שקשה להאמין שהדלק מהול בין כל השלוש-ארבע הקבועות שלה. אם זה לא יעזור, נחזור אל המוסך להתייעצות.

תודה לכל המגיבים!

פורסם

ה-anorak שבי לא ממש יכול לעבור על זה לסדר היום, אז סורי מראש. מהירות ממוצעת של 60-70 קמ"ש אומרת בעיקר שיוט בינעירוני במהירות 1.5 חוק ++ וכניסות קצרצרות לערים. מה שאתה מתאר נותן מהירות ממוצעת של אזור ה-35 קמ"ש.

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, Derish כתב:

סניפים רנדומליים של הנ"ל בין אזה"ת הישן של נתניה והמושבים על כביש 57.

לגבי טן בכפר סבא מזרח, לא הייתי רץ לתדלק שם, לא בטוח שיש תחלופה טובה של דלק במקום.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 9 שעות, ArikB כתב:

אני מזין לאפליקציה את התידלוקים של הרכב 

סליחה על החטיפה

באיזו אפליקציה אתה משתמש?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...