Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתייעץ עם הקהילה כיצד מחליפים את בית המנורה שבתמונה

האם אפשרי להחליף את החלק האמצעי (הבהיר יותר) שבמרכז בבית המנורה ,  או שצריך להחליף את כל בית המנורה  ?

אני שואל כי המקום שבו נועצים את המנורה נשרף, וכשנועצים שם מנורה היא לא נדלקת (או מהבהבת)

תודה למסייעים

image.thumb.png.d579772879139d39a36c2e860e15eb15.png

פורסם

לא כל כך ברור לי מה קורה שם. מדובר בגוף על קיר או על נתקרה? האם הסרת כיסויים? אולי צילום מעוד זוית יעזור.

אישית, במצבים אלה אני מעדיף להחליף גופי תאורה ישנים לגופי LED מודרניים, מדובר בהוצאה לא גדולה - גופים בסיסיים עולים 100-300 ש"ח - ואיכות התאורה משתפרת פלאים. עם זאת יש לרכוש גופים המתאימים לחדר רטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, sperial כתב:

לא כל כך ברור לי מה קורה שם. מדובר בגוף על קיר או על נתקרה? האם הסרת כיסויים? אולי צילום מעוד זוית יעזור.

אישית, במצבים אלה אני מעדיף להחליף גופי תאורה ישנים לגופי LED מודרניים, מדובר בהוצאה לא גדולה - גופים בסיסיים עולים 100-300 ש"ח - ואיכות התאורה משתפרת פלאים. עם זאת יש לרכוש גופים המתאימים לחדר רטוב.

תלוי על קיר (החלק הכסוף)

והבעיה היא בחלק שמוקף בעיגול (מה שמשמאל לעיגול - זו השתקפות) , אולי רק בחלק הלבן יותר שבאמצעיתו

שקלתי להחליף ללד, אלא שיהיה צורך גם להוסיף שנאי ואני לא מכיר כלכך מה מתאים

image.thumb.png.1ca9c19c81461ec07fcd2df819f064fa.png

בתאריך 17.3.2022 בשעה 14:03, mcaspi כתב:

כאב ראש. לצבוע אולי?

הבעיה היא בשקע המנורה.

לא הצבע

image.png

עריכה אחרונה על ידי drormik
פורסם

יש לדים 220 (עם שנאי מובנה)

תנסה ללכת לארכה או חנות חשמל גדולה אחרת, אולי יהיה להם פתרון, אבל אני בספק, נראה לי שעדיף להחליף הכל..

פורסם

אני מדבר על גופים שמתחברים ל-220V. הם כוללים את ה"דרייבר", כלומר ספק הכוח שמתאים ללדים, מבחינתך אין עם זה התעסקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...