Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, איילצבי כתב:

כפי הנראה האוטו חטף תאונה חזיתית . עבור לרכב הבא .  

מאיפה לקחת את זה? (סתם מעוניין לדעת בשביל להבא)

פורסם

מה מקור הרכב ומי מזמין הבדיקה?

מה אמר הבוחן בשיחה האישית?

הרכב ספג פגיעה בחזית, צריך להבין למה הוחלף החלון, ומתואר גם פגוש אחורי פגוע.

האם ראית דוח מסלקה ביטוחית? דוחות שמאי? אלה נתונים שאתה צריך לראות בבחינה הראשונית של הרכב, בודאי לפני שאתה משאיר מאות שקלים במכון הבדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאיפה משיגים את הדוחות הללו?

מזמין הדוח זה אחד שהיה אצלו אתמול ולא לקח את הרכב בסופו של דבר

תודה

פורסם

לפני שאתה לוקח רכב לבדיקה ומשלם הרבה כסף , ישנן בדיקות שאתה יכול לעשות בעצמך  .יש מכשיר לבדיקת עובי הצבע וכך תוכל לדעת מה נצבע ומה מקורי . בדיקת תיקונים בתא המטען - באמבטיה היכן שבדרך כלל שוכן הגלגל הרזרווי . בדיקת המרווחים בין הדלתות , מכסה המנוע ותא המטען .  כך לפחות תוכל לדעת מה עבר האוטו עד כה . צריך גם לבדוק את פתח מילוי שמן המנוע האם יש בוצה . 

פורסם

אני נראלי לא אצליח בכוחות עצמי לזהות דברים כאלה. זה נשמע כמו תורה מסיני... אוייש

יש איזה אתר שיכול להביא לי דוח בזול של תאונות וכו'?

פורסם

https://cars.walla.co.il/item/3130182  

אם אינך מבין עדיף שתקח חבר שמבין . חבל על הכסף שתוציא סתם . 

בכל המגרשים למיניהם עובדים מומחים שיודעים כיצד לטשטש את הבעיות ברכב , לצבוע מה שצריך ולא לספר את מה שצריך לספר על הרכב .  כעיקרון מדובר בחוסר גילוי נאות ובחוסר תום לב . קל מאוד לפול בפח וצריך מאוד להיזהר . 

פורסם
לפני 9 שעות, איילצבי כתב:

כפי הנראה האוטו חטף תאונה חזיתית . עבור לרכב הבא .  

מעניין מהיכן הגעת למסקנה , הסיבה ההגיונית יותר היא פגיעה של אבן אשר גרמה לסדק אשר חייב החלפת שמשה.

זה בדיוק מה שקרה לי עם האיוניק.

בדו"ח לא מופיע נזקי תאונה נוספים אשר אופינים לתאונת חזית.

בדיקה אופינית לרכב יוצא ליסינג אשר עבר טיפולי פחחות במוסכי מדרכה.

חובה לבדוק היסטורית טיפולים ברכב , לא הייתי נוגע ברכב ללא המידע הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מדריך לרכישת רכב משומש.

כמובן שמגובר בקורס מצוא, אבל לימוד שלו יחסוך לך כסף ועוגמת נפש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

מעניין מהיכן הגעת למסקנה , הסיבה ההגיונית יותר היא פגיעה של אבן אשר גרמה לסדק אשר חייב החלפת שמשה.

זה בדיוק מה שקרה לי עם האיוניק.

בדו"ח לא מופיע נזקי תאונה נוספים אשר אופינים לתאונת חזית.

בדיקה אופינית לרכב יוצא ליסינג אשר עבר טיפולי פחחות במוסכי מדרכה.

חובה לבדוק היסטורית טיפולים ברכב , לא הייתי נוגע ברכב ללא המידע הנ"ל.

ברגע שיש ספק , אין ספק . אתה מחפש נסיבות מקילות , אני לא . ברגע שיש חשש ולו קל אני ממשיך לרכב הבא .  במיוחד ברכבי ליסינג כאשר אין תיעוד תביעות ביטוח והם גם לא שמחים לתת לך אותו . 

• תוכן חדש...