Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא סה"כ לא רע...

SA500076.JPG

SA500077.JPG

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

כל הפרוייקט ביחד לקח איזה 4 שעות...

קניתי 4 מיכלי צבע לבן מבריק...ספריי שמתאים לברזל....

נייר זכוכית 220

אממ....טינר וזהו...

השקעה בהכל בסביבות ה 60 שקל...

קודם כל שמים תאוטו על הג'ק...מורידים את שני הגלגלים...

מנקים אותם, אח"כ משייפים קצת, אחרי עוברים עם מטלית עם טינר על כל הג'אנט..

אחרי שסיימנו את כל השלב המקדים הזה,אני אישית דחפתי עיתון במיקום בין הגאנט לצמיג ככה שהוא החזיר וככה כיסיתי אותו..אפשר לעשות את זה גם עם נייר דבק...לא עקרוני.

קיצר אחרי שסיימנו לעשות הכל, מתחילים לרסס תצבע ***תצבע = את הצבע***...השכבה הראשונה וכמו כל השאר אחריה עדיף שיהיו כמה שיותר דקות. אח"כ תן לה להתייבש ,זמן היבוש תלוי בצבע יש צבעים שמתייבשים אחרי דקות ויש אחרי שעות.

בכל אופן ברגע שהשכבה יבשה תעשה עוד שכבה וכך הלאה והלאה.

יוצא שאתה מרוקן מיכל על ג'אנט ועושה לו כ 4-5 שכבות...

זהו...אח"כ נותן לו להתייבש ושם חזרה על האוטו...ועובר ל2 הגלגלים השניים..

אני אישית עשיתי את כל הצביעה בחוץ בחניה,אבק אין שם ויצא לא רע יחסית...

סה"כ פרויקט לא מסובך ויצא יפה לדעתי...נותן קצת אופי לאוטו...

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם

צביעה יפה...

לא יזיק לצבוע את הטמבונים בצבע הרכב!

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

זה הכל?

לא צריך שכבת יסוד קודם?

אני גם מעוניין לעשות פרוייקט דומה לג'אנטים שלי (סליחה אור, אני לא מסוגל יותר עם הכרום ערסים האלה...).

בתמונה לא רואים אם נשארו סימנים של צבע לא אחיד, בועות ושאר שטיקים.

נשארו?

אתה יכול לצלם תמונות יותר קרובות של הג'אנט עצמו?

ובאיזה צבע בדיוק השתמשת?

ומתעלק על הת'רד:

אם צובעים מתכת במברשת, ונשארות "החרישות" (כמו קולסים כאלה...) של המברשת על המתכת, שיוף עדין מעלים אותן? כמובן אחרי צביעת שתי שכבות לפחות ויבוש.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא נשארו שום בועות...הצבע חלק...אני צבעתי בצבע של brinco או משהו כזה...אבל ליעקבי יש צבע מיוחד לג'אנטים הוא בטח יותר טוב,לא יודע כמה הוא עולה ....

שכבת יסוד,אממ..אני ויתרתי על זה..כי פשוט לא היה לי איפה לקנות תחומר ורציתי לעשות את זה כמה שיותר מהר..הזמן יגיד אם אני אצטער על זה...

נ.ב לצבוע לבד טמבון אני מפחד...ולצבוע אותו אצל צבעי זה פול כסף...

101 סוסים לבלימת האיביזה

פורסם
לדעתי זה נראה רע מאוד.

היה עדיף לצבוע את הג'נטים בצבע כסוף חדש כמו שהם באו במקור.

אכן.... ממש זוועתי...

קו---------------------------------------

פורסם

נראה זול וערסי...תעיף את המדבקה מהחלון,וצבע אותם בצבע כסף...אין כמו המקור.( ובלי קשר לצבע ,כל הכבוד על היוזמה )

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
ביאסתם את הבן אדם ...מסכן...
הוא רצה ביקורת ...כל אחד ודעתו.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לא ביאסתם...אין לי בעיה לקבל ביקורת.

תמיד יש אנשים שיחשבו שדברים כאלה זה ערסי ויש כאלה שיחשבו שזה יפה ומשפר את איך שהרכב נראה.

פשוט נמאס לי מהצלחות המעפנות האלה אז רציתי משהו קצת יותר מקורי.

ותמשיכו עם הביקורות אני רוצה לדעת מה אתם באמת חושבים:).

נ.ב. אם היה לי יותר זמן ההיתי צובע את כל הפלסטיקים בתוך האוטו אבל אני חייל ככה שזמן זה משהו שאין לי:)

101 סוסים לבלימת האיביזה

• תוכן חדש...