Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, לאחר ההמלצות כאן, חפירה באינטרנט נרכשה LG OLED C1 77. כמעט ולא נותרו טלוויזיות כאלו כיוון שהחלו לשווק את הדגם c2 שלמיטב הבנתי לא מציג שיפור משמעותי מספיק כדי לשלם עליה 14-15 אש"ח.

ההובלה וההתקנה צפויה להיות בחמישי הקרוב :-)

שימו לב, מי שמעוניין בדגם הנ"ל, הזדמנות אחרונה. יחידות בודדות נשארו. בכל המשווקים המורשים של היבואן הרשמי שמוכרים באינטרנט מצאתי רק כ3-4 חנויות שנשאר להן מלאי של יח' בודדות של הדגם הנ"ל.

• אהבתי 1

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בתאריך 31.7.2022 בשעה 13:24, Boltik כתב:

אני זוכר טבלאות דומות שהמליצו על 14" בסלון קטן, 19" לבינוני ו-21" לגדולים במיוחד.

אל תשכח שהן היו חצי מטר יותר קרובות, וגם חיממו אותך בזמן שלא היה מזגן.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתעלק - האם צפויה ירידה במחירי הדגמים החדשים של LG OLED 77 בחודשים הקרובים (וספציפית, לקראת המונדיאל בסוף נובמבר)?

כיום, LG OLED C2 77 עולה כ-15 אלף.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

אני בספק שתהיה ירידה משמעותית. כמו שנכתב יש יחידות בודדות אחרונות, והיא עדיין ידועה כטלוויזיה מוצלחת מאד מאד, מניח שקיים ביקוש מסוים.

אני בספק שתהיה ירידה משמעותית. כמו שנכתב יש יחידות בודדות אחרונות, והיא עדיין ידועה כטלוויזיה מוצלחת מאד מאד, מניח שקיים ביקוש מסוים.

פורסם
לפני 18 שעות, Opel Astra GSI כתב:

טוב, לאחר ההמלצות כאן, חפירה באינטרנט נרכשה LG OLED C1 77. כמעט ולא נותרו טלוויזיות כאלו כיוון שהחלו לשווק את הדגם c2 שלמיטב הבנתי לא מציג שיפור משמעותי מספיק כדי לשלם עליה 14-15 אש"ח.

ההובלה וההתקנה צפויה להיות בחמישי הקרוב :-)

שימו לב, מי שמעוניין בדגם הנ"ל, הזדמנות אחרונה. יחידות בודדות נשארו. בכל המשווקים המורשים של היבואן הרשמי שמוכרים באינטרנט מצאתי רק כ3-4 חנויות שנשאר להן מלאי של יח' בודדות של הדגם הנ"ל.

מסך מעולה!

תתחדש, ברוך הבא לעולם שכולו OLED :-)

תוודא כיול נכון של המסך, יש לזה חשיבות.

לפני 10 שעות, gadik6 כתב:

מתעלק - האם צפויה ירידה במחירי הדגמים החדשים של LG OLED 77 בחודשים הקרובים (וספציפית, לקראת המונדיאל בסוף נובמבר)?

כיום, LG OLED C2 77 עולה כ-15 אלף.

בדר"כ לפני מונדיאלים ואולימפיאדות - יש הנחות - שווה לחכות.

• רעיון טוב! 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 19 שעות, DubelBoom כתב:

אני מדבר על הדגמים החדשים, בעוד שהוא כתב על הדגם הנוכחי/קודם c1.

• תוכן חדש...