Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, בודק עובדות כתב:

לא מצאת אתר נידח יותר? ולא רשמי?

מדובר בפיברוק לכל דבר. 1. אין בבני ברק קו שמספרו 60. 2. מחיר הנסיעה בכלל הקוים העירוניים בבני ברק אינו פחות מ-6 ש"ח.

מצחיק שאפשר להתווכח על עובדה כל כך פשוטה וקלה לבדיקה.

הנה נסיעה לדוגמה (מרחק כמה מאות מטרים בבני ברק):

image.thumb.png.20985cd9c7a2ce0bf13ceda1c1f611bd.png

1.

image.thumb.png.93ef0ea368c4c4563f1ac9d0f17504ba.png

2.

image.png.d52c8c37ffa52589c886a33754d13b5d.png

למה אתה לא עונה לי על שאר הטענות?

לא תואם לטענה המגוכחת שהמצאת?

• תגובות 345
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המידע הרשמי המלא נמצא כאן https://pti.org.il/Metros/Index/0

ושם תוכל בקלות לראות מי מופלה לטובה במחוז תל אביב:

השרון; ראש העין שוהם; רחובות; נתניה; חבל מודיעין; אשדוד והשומרון.

לא בני ברק!

לפני 3 דקות, arturkopit כתב:

1.

image.thumb.png.93ef0ea368c4c4563f1ac9d0f17504ba.png

2.

image.png.d52c8c37ffa52589c886a33754d13b5d.png

כפי שאמרתי, מדובר בקו שאינו מגיע כלל לבני ברק. הוא נוסע מרמת גן לתל אביב וחזרה, ובדרך עוצר על יד בית העלמין שבפאתי בני ברק על גבול רמת גן.

אין חיה כזו נסיעה בבני ברק בפחות מ-6 שקלים. נתתי לך את הלינק למידע הרשמי בנושא.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, בודק עובדות כתב:

המידע הרשמי המלא נמצא כאן https://pti.org.il/Metros/Index/0

ושם תוכל בקלות לראות מי מופלה לטובה במחוז תל אביב:

השרון; ראש העין שוהם; רחובות; נתניה; חבל מודיעין; אשדוד והשומרון.

לא בני ברק!

כפי שאמרתי, מדובר בקו שאינו מגיע כלל לבני ברק. הוא נוסע מרמת גן לתל אביב וחזרה, ובדרך עוצר על יד בית העלמין שבפאתי בני ברק על גבול רמת גן.

אין חיה כזו נסיעה בבני ברק בפחות מ-6 שקלים. נתתי לך את הלינק למידע הרשמי בנושא.

הבאתי לך הוכחה שכן יש דבר כזה.

חבר, עצם זה שיש לו תחנת עצירה אחת בתוך בני ברק זה עדיין נחשב כקו שנוסע בתוך בני ברק או לפחות מגיע אליו .

:)

image.png.183beaad137aa960ce156365d03e780d.png

זה נקרא מחוז תל אביב, לא הבנתי מה הקשר של ראש העין, רחובות, שוהם,נתניה, חבל מודיעין אשדוד והשומרון.

בודק עובדות-בחרת את השם הזה בתור בדיחה, נכון?

ניחא, תענה לי על השאלות הקודמות. אני סיימתי להוכיח לך שאתה טועה וממציא דברים רק על מנת לחזק את הטענה שלך.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 8 דקות, arturkopit כתב:

זה נקרא מחוז תל אביב, לא הבנתי מה הקשר של ראש העין, רחובות, שוהם,נתניה, חבל מודיעין אשדוד והשומרון.

בקישור הזה https://pti.org.il/Metros/Index/2  יש לך את רשימת התעריפים הישנים במחוז תל אביב, ושם אתה יכול לראות שבני ברק זהה ליתר שכנותיה, ודווקא ראש העין וכל היתר עם תעריף מופחת.

לפני 10 דקות, arturkopit כתב:

ניחא, תענה לי על השאלות הקודמות. אני סיימתי להוכיח לך שאתה טועה וממציא דברים רק על מנת לחזק את הטענה שלך.

על מה שאתה קורא טעות אני מוכן לשים מיליון שקל בהתערבות.

אעזור לך כדי שלא נתנצח כאן כל הלילה:

אכן, יש לפחות שתי ערים חרדיות שזכו עד כה לתעריף חצי מחיר - ביתר עילית ומודיעין עילית שמעבר לקו הירוק, ואולי גם אלעד - לגביה אין לי מידע ברור.

בני ברק אף פעם לא היתה בקטגוריה הזו והמחיר בה תמיד היה שווה לגמרי לרמת גן ותל אביב.

תושבי בני ברק מרוצים מהרפורמה משום שהיא מוזילה להם את הנסיעה בתחבורה הציבורית (חופשי ארצי).

כפי שהסברתי, תושבי הסביבה מוזמנים ברגע זה לצאת לשטח, לעלות על האוטובוס הראשון שהם פוגשים בבני ברק ולהיווכח במו עיניהם בעובדות. מיותר להתווכח על נתונים כל כך יבשים.

הנה תמיכה נוספת:

image.thumb.png.b61e9b0d0a4060b33af82162b3870b2d.png

זה מהקישור הזה

פורסם (נערך)

אתר bus.co.il לא מעודכן בכלל.

זה מתוך אפליקציית מוביט, לפני השעה 12 בלילה, מהתאריך היום (31/7).

נסיעה בבני ברק עולה 5.5

למעשה בני ברק היום נמצאת באותה משבצת תעריפים יחד עם תל אביב, חולון, בת ים, ראשון לציון, פתח תקווה, רמת גן, אור יהודה וקריית אונו.

נסיעה בתוך הערים האלה ונסיעה מאחת הערים האלה לעיר אחרת ברשימה (למשל קו 1 מבת ים לפתח תקווה) עולה 5.5 ש"ח.

בכל אוטובוסים העירוניים של דן יש רק קוד מחיר אחד של 5.5 ש"ח ורק הם אלה שמבצעים את הנסיעות העירוניות בבני ברק וכמובן שגם בכל גוש דן.

מי שטוען שבבני ברק הנסיעה עד היום עלתה 4 או 2.5 ש"ח, לא נסע בכלל באוטובוס בבני ברק וכנראה לא נסע בכל גוש דן באוטובוס.

Screenshot_20220731-213719_Moovit.jpg

עריכה אחרונה על ידי itsik170
  • אהבתי 2
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, itsik170 כתב:

אתר bus.co.il לא מעודכן בכלל.

זה מתוך אפליקציית מוביט, לפני השעה 12 בלילה, מהתאריך היום (31/7).

נסיעה בבני ברק עולה 5.5

למעשה בני ברק היום נמצאת באותה משבצת תעריפים יחד עם תל אביב, חולון, בת ים, ראשון לציון, פתח תקווה, רמת גן, אור יהודה וקריית אונו.

נסיעה בתוך הערים האלה ונסיעה מאחת הערים האלה לעיר אחרת ברשימה (למשל קו 1 מבת ים לפתח תקווה) עולה 5.5 ש"ח.

בכל אוטובוסים העירוניים של דן יש רק קוד מחיר אחד של 5.5 ש"ח ורק הם אלה שמבצעים את הנסיעות העירוניות בבני ברק וכמובן שגם בכל גוש דן.

מי שטוען שבבני ברק הנסיעה עד היום עלתה 4 או 2.5 ש"ח, לא נסע בכלל באוטובוס בבני ברק וכנראה לא נסע בכל גוש דן באוטובוס.

Screenshot_20220731-213719_Moovit.jpg

אתה אומר הרבה דברים נכונים, אבל התעריף בגוש דן כולו - כולל בני ברק - הוא 6 שקלים ולא 5.5.

5.5 זה כבר כנראה מעדכון הרפורמה.

כמה מצחיק להתבסס על אתר שאלה הנתונים שהוא מכיר:

image.png.4cde8356e772425b4907f661c1bd4a42.png

😄😄😄

בטח ברמת אביב התעריף הוא 30 שקל לנסיעה פנימית...

והנה כתבה מאתר חדשות חרדי שתוקף את התעריף היקר וה"כפול" של התח"צ בבני ברק:

https://bizzness.net/בני-ברק-שערוריית-המכרז-למפעילה-חדשה-נח/

לפני 42 דקות, arturkopit כתב:

בודק עובדות-בחרת את השם הזה בתור בדיחה, נכון?

כדי לתקוע מסמר אחרון בארון קבורת טענותיך, מצו"ב קישור לצו הרשמי של ועדת המחירים, שעל אמינותו אף אחד לא יכול לערער, ובזה תם כמובן הדיון:

https://he.wikisource.org/w/index.php?title=צו_פיקוח_על_מחירי_מצרכים_ושירותים_(מחירי_נסיעה_בקווי_השירות_באוטובוסים_ומחירי_נסיעה_ברכבת_מקומית)&oldid=1401890

ולמתקשים בטקסטים ארוכים:

image.thumb.png.747b26730c84b6ac0dcef2a3f8de13be.png

מצפה מ@arturkopit להתנצל.

עריכה אחרונה על ידי בודק עובדות
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 6 שעות, MiniMiz3r כתב:

כי השירות הוא ההגעה ליעד, לא הנסיעה עצמה. אף אחד לא נוסע באוטובוס סתם בשביל הכיף.

בדיוק זה. אם לדוגמא רציתי להגיע לראש העין ממרכז ת"א, אבל החויינה ממוקמת 16 ק"מ אוירי ואני רוצה לשלב גם רכבת כי זה יותר שפוי בכדי להגיע לשם מאשר נטו אוטובוסים, המחיר קופץ מ 21 ש"ח חופשי יומי ל 28 ש"ח.

Screenshot_20220731-223057_Rav-Kav Online.png

פורסם (נערך)
לפני כשעה, בודק עובדות כתב:

אתה אומר הרבה דברים נכונים, אבל התעריף בגוש דן כולו - כולל בני ברק - הוא 6 שקלים ולא 5.5.

5.5 זה כבר כנראה מעדכון הרפורמה.

כמה מצחיק להתבסס על אתר שאלה הנתונים שהוא מכיר:

image.png.4cde8356e772425b4907f661c1bd4a42.png

😄😄😄

בטח ברמת אביב התעריף הוא 30 שקל לנסיעה פנימית...

והנה כתבה מאתר חדשות חרדי שתוקף את התעריף היקר וה"כפול" של התח"צ בבני ברק:

https://bizzness.net/בני-ברק-שערוריית-המכרז-למפעילה-חדשה-נח/

כדי לתקוע מסמר אחרון בארון קבורת טענותיך, מצו"ב קישור לצו הרשמי של ועדת המחירים, שעל אמינותו אף אחד לא יכול לערער, ובזה תם כמובן הדיון:

https://he.wikisource.org/w/index.php?title=צו_פיקוח_על_מחירי_מצרכים_ושירותים_(מחירי_נסיעה_בקווי_השירות_באוטובוסים_ומחירי_נסיעה_ברכבת_מקומית)&oldid=1401890

ולמתקשים בטקסטים ארוכים:

image.thumb.png.747b26730c84b6ac0dcef2a3f8de13be.png

מצפה מ@arturkopit להתנצל.

אתה מצפה להתנצלות כאשר הפרכתי טענה אחר טענה שלך?

כאשר אתה מתעלם מדברים שאני טוען ומצטט חצאי תגובות?

הכי מצחיק שגם בפוסט האחרון אתה לא מפסיק לשקר. שנה את הכינוי שלך ל"מלך הפייק" או "שקרן בע"מ"  יתאים לך גם "עובדות ואני לא הולכים ביחד".

חבר, אני הבאתי לך הוכחה שחור על גבי לבן שזה התקיים ככה.

אני מצפה שתענה לי על כל מה ששאלתי אותך מקודם ותתנצל. אחרת אל תטרח להגיב כיוון שהשיח הזה כבר מיצה את עצמו.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 7
  • משעמם 1
פורסם
לפני 3 דקות, arturkopit כתב:

אתה מצפה להתנצלות כאשר הפרכתי טענה אחר טענה שלך?

כאשר אתה מתעלם מדברים שאני טוען ומצטט חצאי תגובות?

הכי מצחיק שגם בפוסט האחרון אתה לא מפסיק לשקר. שנה את הכינוי שלך ל"מלך הפייק" או "שקרן בע"מ"  יתאים לך גם "עובדות ואני לא הולכים ביחד".

חבר, אני הבאתי לך הוכחה שחור על גבי לבן שזה התקיים ככה.

אני מצפה שתענה לי על כל מה ששאלתי אותך מקודם ותתנצל. אחרת אל תטרח להגיב כיוון שהשיח הזה כבר מיצה את עצמו.

כמה עלוב להתעקש אחרי שהובסת בפומבי.

אם עד עכשיו סברתי שאתה סתם טועה, כעת, לאחר שהצגתי בפניך שחור על גבי מסך את צו הפיקוח על מחירי מוצרים ושירותים במלואו (ואגב ניתן למצוא בויקי טקסט את שלל גרסאותיו לאורך השנים, עם העלאות והפחתות המחירים), ואתה עדיין נאחז באיוולתך, ברור שאתה מחפש להטעות את קהל הגולשים ולא שום דבר אחר.

לפי אותה הוכחה מהאתר הקיקיוני שהעלית באוב הרי שנסיעה פנימית ברמת גן עולה 21.5 ש"ח, כפי שהראיתי.

במקום להודות שהוא לא רלוונטי אתה מתחפר בו ומנופף בנתוניו כאילו יש בהם בדל של אמת או עדכניות, ולא באג אחד גדול.

אחרי שתתמודד עם צו הפיקוח על מוצרים ושירותים אענה לכל שאלה שתרצה, כולל כן ביבי לא ביבי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

arturkopit לאיפה אתה חותר ?

אני אישית נוסע לעיתים מבני ברק (ז'בוטינסקי )לפתח תקווה התעריף שם הוא בדיוק כמו פתח פתקווה  על מה אתה מדבר  ??? 

אתה  מביא טיעונים אינפנטיליים  באמת סליחה על הבוטות

עריכה אחרונה על ידי ידני
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

איך נסיעה ביישוב שכולו שני קילומטר

היא אותו שירות כמו נסיעה של עשרים דקות ? 

כי השירות הוא ההגעה ליעד, לא הנסיעה עצמה. אף אחד לא נוסע באוטובוס סתם בשביל הכיף.

לפי ההגיון המעניין הזה,

מחיר נסיעה לאילת צריך להיות שווה לנסיעה עירונית,

וגם למחיר של טיסה ללוס אנג'לס.

ובכלל צריך לבטל את המונה של המוניות ולקבוע מחיר זהה לכל הנסיעות כולם,

כי השירות הוא הגעה ליעד......

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, race driver כתב:

לפי ההגיון המעניין הזה,

מחיר נסיעה לאילת צריך להיות שווה לנסיעה עירונית,

וגם למחיר של טיסה ללוס אנג'לס.

ובכלל צריך לבטל את המונה של המוניות ולקבוע מחיר זהה לכל הנסיעות כולם,

כי השירות הוא הגעה ליעד......

נכון. וגם לטיסה למאדים. 

יש חלוקה הגיונית בין נסיעה בין עירונית לנסיעה בתוך העיר. אין שום סיבה שמי שנוסע מהבית שלו לביטוח לאומי בטבריה ישלם יותר או פחות ממי שנוסע באשקלון או בתל אביב, גם אם לאחד מהם הנסיעה ארוכה יותר כי הוא גר בשכונה רחוקה יותר / הקו עושה מסלול ארוך יותר וכו'.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 שעות, arturkopit כתב:

איפה כתבתי איפשהו שאנשים בוחרים להשתמש בתחב"צ בגלל שזה יוצא להם יותר זול?

שוב העברת נושא, זה נחמד.

כתבת שבפריפריה יש אוטובוס כל רבע שעה. עניתי לך על זה שזה לא תואם מציאות, אחרת אנשים היו משתמשים פחות ברכב פרטי בפריפריה. בפועל משתמשים יותר מבמרכז.

לפני 14 שעות, arturkopit כתב:

אני אשמח לדעת את החישוב שעשית בנוגע ללמה זה יותר משתלם.

כמו שכבר כתבתי, תיכנס למחשבון באתר של דרך שווה ותראה בעצמך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

כתבת שבפריפריה יש אוטובוס כל רבע שעה. עניתי לך על זה שזה לא תואם מציאות, אחרת אנשים היו משתמשים פחות ברכב פרטי בפריפריה. בפועל משתמשים יותר מבמרכז.

כמו שכבר כתבתי, תיכנס למחשבון באתר של דרך שווה ותראה בעצמך.

לא תואם מציאות?אז בעצם אתה טוען שאני משקר כאשר אני גר בפרייפריה ומשתמש בתחב"צ כל חיי?

הדבר היחיד שאני מבין ממה שכתבת זה שאתה לא גר בפרפייריה ובחיים לא נסעת באוטבוס בפרייפריה.

נכנסתי, יצא לי שאתה משקר. אז מה דעתך להגיד לי את החישוב עשית שאוכל לעשות אותו דבר.

או שחיפשת משהו מאוד מאוד פרטני שיתאים לטענה שלך?

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

היום שילמתי חופשי יומי, ב״ש עד לנתניה, כולל רכבות, 42₪ במקום 37₪ מקודם, סה״כ 5₪ נוספים, אבל עדיין, לדעתי האישית בלבד, רפורמה מטומטמת, לא עזרה לי בשום דבר.

עריכה אחרונה על ידי עידן משה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...