Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Skoda Fabia 1.2 HTP, יוני 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי :) אחרי שרכשתי (אחרי ייעוץ מעולה פה בפורום) סיטרואן C4 פיקסו, הגיע הזמן לרכב משני וקטן יותר.

המטרה היא בעיקר להיות בתוך העיר ופחות בכביש המהיר. המטרה: המחיר הנמוך ביותר אבל לרכב סביר.

רציתי לחוות את דעתכם שוב. האם יש משהו מיוחד להסתכל עליו בנסיעת מבחן? האם שווה לחפש דברים אחרים? בעיקרון השוק כעת לא להיט, ההיצע נמוך והמחירים לא נמוכים.

אני היום מחר לנסיעת מבחן לרכב הבא:

Skoda Fabia 1.2 HTP, יוני 2009, 139.000 km, יורו 4. (לינק למפרט מלא, בנוסף אצרף פה תמונת מסך מתורגמת). המחיר לא סופי נאמר לי. אני מניח שיהיה צריך בכמה טיפולים (הבחור אומר שלא. אבל גם אמר שלא החליף את חגורת התזמון)
image.thumb.png.59704de8fd83669f2771a20592b6fe0f.png

פורסם

מנוע 1200 עם 60 כ״ס כמו שכתוב במפרט - לא נמכר מעולם (ככל הידוע לי) בארץ. לכן אף אחד לא יכול להגיד לך כלום.
יכול להגיד שיש לי דגם של פאביה שהיה מאוד נפוץ בארץ - 2012 ידנית עם מנוע 1400 סמ״ק 86 כ״ס והוא אמין ומוצלח.

מה שכן - בתאוריה מנוע קטן יותר עם 60 כ״ס במקור על הרכב הזה - נשמע לי מתכון ל״עגלה״, רכב עירוני בעיקר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 שעות, rolling_stony כתב:

מנוע 1200 עם 60 כ״ס כמו שכתוב במפרט - לא נמכר מעולם (ככל הידוע לי) בארץ. לכן אף אחד לא יכול להגיד לך כלום.
יכול להגיד שיש לי דגם של פאביה שהיה מאוד נפוץ בארץ - 2012 ידנית עם מנוע 1400 סמ״ק 86 כ״ס והוא אמין ומוצלח.

מה שכן - בתאוריה מנוע קטן יותר עם 60 כ״ס במקור על הרכב הזה - נשמע לי מתכון ל״עגלה״, רכב עירוני בעיקר.

וואלה? לא ידעתי שלא נמכר.

בכל מקרה אתמול ראיתי את הרכב, אין מזגן (ובגרמניה זה יכול להיות כאוס אדיר בלי מזגן, כמו בארץ כמעט). בנוסף הברקסים לא היו כמו הסיטרואן (2013) שלי. הברקסים הרגישו פחות טובים. וויתרתי עליו לדעתי למרות המחיר המאוד מגרה (הוא היה יורד ל2000 אמר לי)

• תוכן חדש...