Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם. אני חייב ייעוץ לגבי רכישת רכב הבא שלי. אני מתלבט בין 2 רכבים : הונדה סיוויק בערך שנת 2016(לא משנה סדאן או הצ'באק) מנוע 1800 לבין וולוו V40 T4 שנת 2016. אני יודע שרוב אנשים יגידו הונדה זה רכב יפני אמין. אני יודע את זה כבעל רכב יפני כרגע אך בכל זאת האם יש למישהו נסיון תחזוקה של רכב וולוו כלשהו שנתון החל מ2010. איך אמינות שלהם , האם מאוד יקרים בתחזוקה? אשמח אם תתנו יעוץ בנושא ומה תמליצו בין 2 רכבים שציינתי? תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

הוולוו באמת לא זולה לתחזוקה.

לדוגמא - החלפת רצועת התזמון במנוע 2.0ל' 190 כ"ס נעשית כל 8 שנים/ 120,000 ק"מ אאל"ט.

מחיר - מעל 5,000 ש"ח גם אצל מוסך מומחה לא מורשה יבואן (כמו למשל יוסי זיסו מת"א).

חובה לוודא שהדגם שאתה מחפש כבר לא משתמש בגיר הרובוטי דו-מצמדי של פורד (מונדאו, לא פוקוס...) כי גם שם יש בעיה יקרה לטיפול של פריצת מחזיר שמן, שעולה מעל 5000 ש"ח לתקן.

הגיר של וולוו, פלנטרי 6 הילוכים, מראה אמינות טובה, למיטב ידיעתי.

כמובן שאין להשוות את השניים מכל בחינה כמעט - הוולוו מעניק חווית נסיעה אחרת.

ועוד מילה לגבי נוחות - לצערי לא ממליץ על גימור R-דיזיין עקב נוקשות יוצאת דופן של המתלים (צמיגי חתך נמוך עושים שמות בחוליות הגב ובסתימות בפה...), אם אתה מחפש מינימום נוחות לך על כל רמת גימור אחרת.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...