Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בחומרי שטיפה וציוד למתחיל אשמח לחוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לאחר מה שגיששתי כאן ולפי מה ששאלתי כמה אנשים מצאתי שזה הכי טוב עבורי?

הוזמן כאן בארץ כי העלויות מאמזון כל כך לא שוות את זה ואת ההמתנה הבדל כללי היה 70 שקל לא תודה מעדיף כאן בישראל בישביל 70 שקל...

IMG_20220622_063432.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 30 דקות, shrie כתב:

ה-mr pink עולה באמאזון $18.76 עם משלוח חינם וללא מיסים - שזה 64.87 ש"ח

לא יודע איך הגעת להפרש של רק 70 שקל

תוריד 2 מגבות מיקרופייבר שקניתי בישראל.... שילמתי בישראל 560 שקל כולל שתי המגבות אז מה ההבדל? ניסיתי מה שאמרת כל מוצר בנפרד אין באמת משלוח חינם או מעל 50 דולר , ואז זה משחק דפוק של דולר שהוא לא מזהה ואז אתה צריך למצוא משהו עזוב לא שווה לי את ההתעסקות 

Screenshot_2022-06-22-09-14-08-117_com.android.chrome.jpg

לפני 18 דקות, Krip כתב:

כל מה שיש לך פה אתה יכול לקנות מאמזון במחיר הרבה יותר טוב

השאלה אם החומרים טובים מספיק? ולגבי המגבת ייבוש הממוטה האם זאת בחירה שגויה?

עריכה אחרונה על ידי CAPOBOSS
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף פעם לא הזמנת מחול? ברגע שאתה מזמין מעל 75 יש לך גם מס אז ברור שזה יעלה לך יותר, אם היית מחלק ל2 משלוחים ולוקח רק פריטים שיש להם משלוח חינם הייתה חוסך הרבה יותר מ70 שקל

לגבי הממוטה ושאר המגבות, לפי דעתי המגבות של TRC הרבה יותר טובות

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומרים מעולים. אל תשבור את הראש.

שווה לך ההפרש? לך על זה, יגיע תוך יומיים הביתה בלי כאבי ראש.

בכל שרשור כזה *תמיד* יהיה מגיב שיגיד "יש זול יותר" (עם הרבה התעסקויות והתקשקשויות). עזוב.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 52 דקות, Krip כתב:

אף פעם לא הזמנת מחול? ברגע שאתה מזמין מעל 75 יש לך גם מס אז ברור שזה יעלה לך יותר, אם היית מחלק ל2 משלוחים ולוקח רק פריטים שיש להם משלוח חינם הייתה חוסך הרבה יותר מ70 שקל

לגבי הממוטה ושאר המגבות, לפי דעתי המגבות של TRC הרבה יותר טובות

כן אני יודע רציתי להזמין אותה מאמזון אבל , כמה שלא ניסיתי לשחק עם ההזמנות כדי לא לעבור את ה75 דולר או לקבל משלוח חינם זה תמיד נפל על מוצר אחד שלא נותן או שחסר כמה מוצרים כדי להוסיף למשלוח חינם בקיצור זה לא היה עובד 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הורדתי רק את האוטם צבע ועשיתי הזמנה של 70 דולר שכוללת

מגבת ייבוש של TRC

אותו שמפו

המסנן אבק הזה לדלי

3 מגבות של TRC

אותה כפפה

יצא לי 70 דולר עם משלוח חינם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Krip כתב:

הורדתי רק את האוטם צבע ועשיתי הזמנה של 70 דולר שכוללת

מגבת ייבוש של TRC

אותו שמפו

המסנן אבק הזה לדלי

3 מגבות של TRC

אותה כפפה

יצא לי 70 דולר עם משלוח חינם

איך דווקא אני לא הצלחתי טוב זה כבר אבוד , בהזמנה הבאה יהיה ציפוי ננו וiron. וipa איך שלא קוראים לאלכוהול וכמה מטליות חדשות ננסה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...