Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך נסיעה החלה להבהב לי לפתע נורת "בדוק מנוע" (הצהובה). כעבור כק"מ של נסיעה עם הבהוב בלתי פוסק של הנורה, המנוע נחלש לפתע והרגיש כאילו הוא בדרך להיכבות לגמרי, אלא שהוא לא נכבה ובמקום זה החלו רעידות. בשלב הזה עשיתי אחורה פנה חזרה לכיוון הבית כשכל הדרך הנסיעה במצב המתואר: האוטו סוחב בקושי תןך כדי רעידות בלתי פוסקות, וכמובן הנורית הצהובה מהבהבת כל הזמן, כך במשך כ-5 ק"מ עד שחזרתי הביתה. 
הואיל ואנחנו בשבת+חג ואין לי מוסך זמין ביומיים וחצי הקרובים, מה יכולה להיות התקלה והאם מותר לנסוע נסיעות קצרות עם האוטו במצב כזה?

פורסם

אם הנורה הגיעה למצב שהיא מהבהבת, אתה לא אמור לנסוע כך, אלא אם בא לך לקצר את חיי הממיר משמעותית.

אצלי מצב דומה נגמר בהחלפת קויל, אבל נדרשת דיאגנוסטיקה, לא להחליף סתם.

• רעיון טוב! 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעה, ntd כתב:

אם זה אכן הסליל, מדובר בתקלה ידועה.

כעת מתארגנת תביעה ייצוגית נגדם, מאחר ובארה"ב הכירו בתקלה ,פיצו ואף נתנו 15 שנות אחריות.

https://thecar.co.il/תביעה-נגד-יונדאי-וקיה-ישראלים-נדרשים-ל/

לידיעתך

לא קשור לבעיה של הרכב בהודעה הזו. כאן מדובר על כשל של סליל הצתה (מקל הצתה). הריקול בתביעה בחו"ל מדבר על סליל כריות אוויר.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...