Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על mr2

viper-gts
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש SMT. יענו סיקוונסיאל מאנואל טרנסמיטיון :wink:

שלפי מבחנים זה די זבל. תיבה ידנית בלי קלאץ. כמו האיזיטרוניק הזוועתי של אופל, רק קצת יותר טוב. עדיין לא ברמה של הידנית כמובן. לפי מה שאני זוכר היא מורידה הילוכים נהדר עם גז ביניים, אבל מעלה הילוכים באיטיות מבחילה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וכל זאת עידן עם SMT לקח את הנצחון בג'ימקאנה של מועדון הרודסטארים לפני כשנתתים - מולי ועוד כמה מיאטות ידניות ואוטומטית גם

לא נורא זבל אחרי הכל

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
וכל זאת עידן עם SMT לקח את הנצחון בג'ימקאנה של מועדון הרודסטארים לפני כשנתתים - מולי ועוד כמה מיאטות ידניות ואוטומטית גם

לא נורא זבל אחרי הכל

גם אני וגם אתה יודעים שג'ימקאנה זה 90% נהג ו-10% אוטו. ככה שכנראה שאתה ושאר נהגי המיאטות הידניות פשוט לא משהו, אם מישהו שנוהג ב-SMT ניצח אתכם :wink:

הכל בהומור... :lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גם אני וגם אתה יודעים שג'ימקאנה זה 90% נהג ו-10% אוטו. ככה שכנראה שאתה ושאר נהגי המיאטות הידניות פשוט לא משהו, אם מישהו שנוהג ב-SMT ניצח אתכם :wink:

רוני

בכל הומור מסתתרת קצת מן האמת.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם באיחור של חצי שנה אבל שמחתי לראות ש - 90% נהג.....אני מסמיק...

ועכשיו ברצינות - אני לא ממש אוהב לראות תגובות של אנשים שלא נסעו ברכב אבל קוטלים אותו....

ה- mr2 שהייתה לי הייתה מאוד מאוד מהנה וגיר ה- SMT מאוד מהנה ברגע שלומדים להשתמש בו, גם להוריד וגם להעלות הילוך.....

עובדה שבוחני "אוטו" בסוף העדיפו את הגיר הזה על פני 6 ההילוכים של מיאטה nb ....יותר כיף...יותר עניין (ואומר מי שכיום מחזיק במיאטה ידנית...)

זהו

עידן

---

פורסם

רוני

הומור הומור, אבל זאת בדיוק האמת.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

רוני

אני חושב שקצת הגזמת באחוזים, אני רק יכול לומר שנהג בג'ימקנה (אמיתית, לא דמוי מסלול) מהווה יותר מ50%.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

• תוכן חדש...