Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה התאריך יצור של הקויל הזה (חלק חדש שהזמנתי)? רשום עליו בחלק התחתון 20-10-22, לא ברור לי אם קוראים הפוך את התאריך או שיש פה איזושהי התחכמות אחרת. אני רוצה להשוות לתאריך יצור של קוילים אחרים שיש לי ברכב ולהבין איזה מהם כדאי להחליף כתחזוקה מונעת. (חלקם הוחלפו ע"י הבעלים הקודם)

IMG_20220503_000236.jpg

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם (נערך)

תפעיל טיפה את ההגיון.

אנחנו עוד לא בחודש 10 של השנה הזו (22) אז מן הסתם שהתאריך הפוך.

ואם לתרגם לך אז הוא: 22/10/20

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

תודה רבה, אבל להסיק באופן פשטני שמדובר בתאריך הפוך גם אני יכולתי.

רציתי תשובה מאנשים שידוע להם האם יצרניות נוהגות לרשום את התאריך הפוך או שיש כאן איזושהי התחכמות אחרות. (כפי לדוגמא שיש בתאריך יצור של צמיגים)

פורסם

אם כך, כיצד אני יכול לדעת האם הסליל הזה שמותקן ברכב הוא מתאריך יצור 19/11/13 או 13/11/19?

WhatsApp Image 2022-05-04 at 22.35.40.jpeg

פורסם

תצטרך למצוא את התמיכה הטכנית, או סליל אחר עם תאריך שאינו משתמע לשתי פנים, על מנת להכיר את תבנית התאריך שבשימוש העצרן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר באותו יצרן של הקויל הראשון שהעלתי (DELPHI), רק שבמקרה הראשון מדובר על OEM ובמקרה השני מדובר על רכיב מקורי עם חותמת PSA. השאלה אם היצרן משתמש באותה תבנית תאריך בשני המקרים.

פורסם

מאחר והרכב מודל 2014, הגיוני שהסליל יהיה מה- 19 לנובמבר 2013.

מאחר והתאריך 20 לאוקטובר 2022 טרם הגיע, הגיוני שהסליל החדש הוא מ 22 לאוקטובר 2020.

בשני המקרים מדובר בפורמט YYMMDD

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חבל להחליף סתם את סלילי ההצתה שלא לצורך.

אין לסליל הצתה תחזוקה מונעת, לעיתים סליל חדש בקופסא שובק אחרי שבוע מה זה יעזור לך להחליף?

תשמור אחד ספייר נניח ובמקרה הצורך תשמש.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הזמנתי את הסליל ב-80 שקלים על הדרך כשהזמנתי חלקים מ-cars245, כך שהעלות היא זניחה לחלוטין ואם ניתן להחליף חלק כל כך חשוב במערכת ההצתה ולקבל שקט תעשייתי יחסי לכמה שנים קדימה, אני בעד. אם העלות הייתה גבוהה יותר, אז בהחלט עדיף לחכות שיתקלקלו אם וכאשר.

בפעם הקודמת כשסליל שבק חיים, זה תפס אותי באמצע נסיעה בכביש מהיר ביום גשום, והייתי צריך לנסוע חזרה הביתה עם 2 צילינדרים על כביש מהיר מרחק של 50 ק"מ, חוויה לא מומלצת לעניות דעתי.

אני מניח שאם אחד התקלקל, האחרים גם בדרך אם לא הוחלפו, וגם אם לא, 160 שקלים זאת לא הקרבה גדולה מדי עבורי.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

• תוכן חדש...