Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח. בסוף אחרי 24 שנים על הכביש ללא שריטה, נגמר לי המזל. קיבלתי מעיכה קלה בדלת קדמית שמאלית מרכב שנסע לאחור ופגע בי, הנזק למיטב שיפוטי מוגבל לדלת בלבד, שום דבר אחר לא נפגע. למראית עין גם הצבע לא ממש נפגע, מה שרואים בתמונה זה לא צבע פגוע אלא סימני שפשוף שטחיים.

אודה לחוות דעתכם מה האפשרויות העומדות בפניי מבחינת אופן התיקון - אני מניח שהחלפת דלת זה הפתרון הדיפולטי; האם ניתן לעשות במקרה זה PDR, וכמו כן מה סדר גודל של העלויות של האפשרויות השונות.

(שואל כדי לקבל כיוון, במקביל אני מטפל מול הביטוח.)

FL_door_close_up.jpg

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

על פגיעה קטנה מזו (אבל במיקום אסטרטגי - הצד החופשי של דלת שהיתה פתוחה) הוחלפה לי דלת. אני חושב שהמוסך מצא דלת מפירוק בצבע זהה, שכן אין הבדל בגוון בינה לבין הדלת האחורית. העלות היתה כ3000 ש"ח. במכונית אחרת שפשוף תוקן, אבל רק כעבור מספר שנים, כאשר רכב לא ידוע שפשף את קשת הגלגל בכנף השכנה בצורה מגעילה במיוחד, ובנוסף.לכך למחרת מישהי חבטה לי בישבן. אני מעריך שתיקון הדלת לבד היה עולה כ-1500 ש"ח.

אני מקווה שהפגיעה אצלך היא בדלת בלבד, בלי מעורבות בסף והכנף.

דרך אגב, האם יש לך פרטי הרכב הפוגע?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לדלת יש קורת חיזוק פנימית שצמודה לה מבפנים, ואצלך היא בטוח התעקמה. עם זאת, אפשר ליישר אותה עם עבודה מספיק טובה, ועם  PDR טוב כנראה גם מבחוץ.

העלות של תיקון איכותי לאו דווקא תהיה זולה אבל לדעתי עדיפה על החלפה אם הצבע על הדלת תקין.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש פרטי נהג פוגע? מן הסתם גם לפוגע יש נזק? אם התשובה לשתי השאלות חיובית קרוב לודאי שיופעל ביטוח. לכן גש לפחח שיעריך את הנזק בצורה מקצועית ואולי יגלה נזקים נסתרים שאתה לא ראית, ואז חשוב שוב מה הפתרון העדיף לך.

הצילום לא לגמרי ברור, אבל נראה שיש פגיעה גם בקשת הגלגל (יש שם צבע זר - האם זה שפשוף?) ושהקמט מגיע כמעט עד מראת הצד, אלא אם  יש איזו הצללה שמטעה אותי. צריך גם לוודא שהאיטום סביב הדלת לא נפגע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

יש פרטי נהג פוגע? מן הסתם גם לפוגע יש נזק? אם התשובה לשתי השאלות חיובית קרוב לודאי שיופעל ביטוח. לכן גש לפחח שיעריך את הנזק בצורה מקצועית ואולי יגלה נזקים נסתרים שאתה לא ראית, ואז חשוב שוב מה הפתרון העדיף לך.

כל הסוגיה הביטוחית מתנהלת במקביל, שלחתי כבר את הניירת, יהיה שמאי, לצד הפוגע לכאורה אין נזק נראה לעין כלל, בכל מקרה הכל נעשה בצורה מסודרת.

המטרה שלי בשרשור זה היא להבין בגדול מה הכיוונים האפשריים מבחינתי בעניין הדלת, לפני שמגיעים לשמאי ופחח וכו'.

לפני שעה, sperial כתב:

הצילום לא לגמרי ברור, אבל נראה שיש פגיעה גם בקשת הגלגל (יש שם צבע זר - האם זה שפשוף?) ושהקמט מגיע כמעט עד מראת הצד, אלא אם  יש איזו הצללה שמטעה אותי. צריך גם לוודא שהאיטום סביב הדלת לא נפגע.

אין פגיעה בכנף מעל הגלגל, אלה סימני האצבע שלי לאחר שהורדתי חול ואבק כדי לראות אם יש פגיעה. הדלת נסגרת וננעלת (אם כי לא חלק כמו בעבר), החלון יורד ועולה, המראה לא נפגעה. בכל מקרה, שוב, תהיה בדיקה מסודרת.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...