Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

APC מייצרים הרבה JUNK. המחיר זול אבל האיכות בהתאם...אני הייתי מתרחק, במיוחד ומדובר בשיפור אחיזה...

Scooby WRX

פורסם
APC מייצרים הרבה JUNK. המחיר זול אבל האיכות בהתאם...אני הייתי מתרחק, במיוחד ומדובר בשיפור אחיזה...
תסלח לי אם אני קצת בוטה...

אבל אתה ה*יין שכל הכי גדול שראיתי בחיים שלי...

APC היא חברה אמריקאנית בעלת שם גדול מאוד ויש להם מוצרים באיכות מצויינת.. אני אישית מעורה במוצרייהם. הם מייצרים הרבה דברים שאף חברה לא מייצרת ומתמחים בעבודה עם סיוויקים, פורד, מוסטנג, מיצובישי, אקורה ועוד' המון מכוניות שלא תמצאו בארץ. אם מישהו פה ראה את התוכנית PIMP MY RIDE אז כל החלקים שם רובם מתוצרת APC.

APC בארה"ב זה כמו OMP או ספארקו של הארץ.. בלי שום קשר לידיעתך...המושבים האיכותיים והנוחים עם שם עולמי הם של APC.

לישראלים פשוט יש תפיסה מוטעית שמשהו שהוא זול הוא לא איכותי...וזה לא נכון. אתה לא תמיד חייב לשלם 4000 על קפיצי הנמכה.. וצריך לצאת מהתפיסה של ITS TO GOOD TO BE TRUE.

לגבי הקפיצים. אני לא יודע באיזה רכב מדובר אבל מהיכרותי עם הקפיצים הנ"ל הם מנמיכים עד 4 אינץ'.

וAPC מתמחה בייצור קפיצי הנמכה שכאלו לטנדרים F150 וכו'.. אני רק יכול לשער שיש להם הנמכה חזקה וטובה. אני מציע לך לעיין באתר של APC ולקרוא שם טיפה על החברה ועל המוצרים שלה

לפני שאתה רוכש.

אם תצטרך עוד עזרה בנושא אשמח לשפוך אור בפרטי.

פורסם

שלום לכולם.

כמה דברים.

זה שבתוכנית PIMP MY RiDE משתמשים במוצרים של apc זה לא מוכיח לאף אחד כלום!

זוג מושבים של APC עולה 120$ בניגוד למושבי ספארקו ריקארו bride וכו שעולים 400$+ ויש עליהם תקן לכל דבר.

התפיסה של הישראלים ממש לא מוטעית בכל מקום יודעים מה איכותי ומה לא.

יש לי תמונות של קפיצים מבית APC ששקעו אחרי חודשיים של נסיעה רגילה. (אם תרצו אפרסם)

לסיכום:

קפיצים קונים מחברה שמייצרת קפיצים,

קו---------------------------------------

פורסם

זה שבתוכנית PIMP MY RiDE משתמשים במוצרים של apc זה לא מוכיח לאף אחד כלום!

.

ואללה?? אז כנראה אין להם מושג מה הם עושים. והם צריכים להתקשר אלייך כדי שתגיד להם שAPC שהם משתמשים בו לא שווה גרוש. כנראה שהם טעו בכל 20-30 הפרקים ואין להם שום יועץ מקצועי שישב והבין מי אלו APC.

מסקנה: עוד אחד(ישראלי) שלא יודע מי אלו APC...למה? כי הוא לא מכיר, או, אין לו ניסיון עם APC

לא נורא אני בטוח שבתגובה הבאה שלך תגיד משהו ישעזור לכולנו להבין מי הם.

זוג מושבים של APC עולה 120$ בניגוד למושבי ספארקו ריקארו bride וכו שעולים 400$+ ויש עליהם תקן לכל דבר.

.

אחלה שאתה משווה בין דגמים , לפחות תשווה כמו מישהו שמבין ויקח דגמים שעומדים באותם קטגוריות. בכל אופן ההשווה תלושה מהמציאות אם מושבי APC היו באמת עולים ככה לזוג כל הבית שלי היה מרוהט בהם, פלוס, אני חושב שכל מכונית בארץ גם ... הסחורים מזמן היו מזהים את זה ומייבאים אותם בכמויות.

התפיסה של הישראלים ממש לא מוטעית בכל מקום יודעים מה איכותי ומה לא.

שכחתי שקוני זה בולם טוב... אתה יודע למה זה לא??

כי זה מה שהתרגלנו לחשוב!!! שאין אפשרויות אז מה שהולך בארץ זה קוני ובילשטיין , תשווה רגע את המחירים שלהם ותבין שהקשר בי השניים הוא מקרי בהחלט. קוני זה בולם ברירת מחדל כי לנו הישראלים, לא מוכר משהו יותר טוב מזה. למה? כי קוני היו פה מההתחלה והשתלטו על נפח שוק די גדול.

פורסם

Punkmobile, תקשיב טוב!

PIMP MY RIDE זוהי סתם תוכנית SHOW... וזה שהם משתמשים בכמה Gauge Clusters של APC לא אומר כלום... (לא ראיתי שהם השתמשו בקויילאוברים או בולמים של APC)

נתן לך דוגמא טובה שנתקלתי בה לאחרונה

קוויק שיפט של APC עולה 10 דולר באיביי (כן, כן! 10 דולר!!)

אתה יודע כמה רוצים עליו בארץ? 100 דולר! (ואני לא אציין את השם של הסדנה)

עכשיו נעזוב את העניין של המחיר, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט והמסקנה שהגעתי אליה שהמוצר הזה שוות לתחת, כמה העברות הילוכים אגרסיביות והוא נשבר (עשוי מאלומניום...)

אני לא הייתי מדבר סתם, אין לי שום סיבה לרדת על החברה הזאת אם היא באמת הייתה טובה...

אבל כבר יותר מחצי שנה אני עובר על הפורום Honda-Tech, ואני רואה מה זה מוצר טוב ומה זה ג'אנק.

כשרוצים מוצר טוב קונים אותו מחברה שמתעסקת בזה כבר שנים ושזה העיסוק העיקרי שלה... אם לא ראית APC מייצרים כל דבר אפשרי, הם פשוט לא יכולים לשמור על מוצרים איכותיים בדרך הזאת...

Scooby WRX

פורסם
Punkmobile, תקשיב טוב!

PIMP MY RIDE זוהי סתם תוכנית SHOW... וזה שהם משתמשים בכמה Gauge Clusters של APC לא אומר כלום... (לא ראיתי שהם השתמשו בקויילאוברים או בולמים של APC)

נתן לך דוגמא טובה שנתקלתי בה לאחרונה

קוויק שיפט של APC עולה 10 דולר באיביי (כן, כן! 10 דולר!!)

אתה יודע כמה רוצים עליו בארץ? 100 דולר! (ואני לא אציין את השם של הסדנה)

עכשיו נעזוב את העניין של המחיר, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט והמסקנה שהגעתי אליה שהמוצר הזה שוות לתחת, כמה העברות הילוכים אגרסיביות והוא נשבר (עשוי מאלומניום...)

אני לא הייתי מדבר סתם, אין לי שום סיבה לרדת על החברה הזאת אם היא באמת הייתה טובה...

אבל כבר יותר מחצי שנה אני עובר על הפורום Honda-Tech, ואני רואה מה זה מוצר טוב ומה זה ג'אנק.

כשרוצים מוצר טוב קונים אותו מחברה שמתעסקת בזה כבר שנים ושזה העיסוק העיקרי שלה... אם לא ראית APC מייצרים כל דבר אפשרי, הם פשוט לא יכולים לשמור על מוצרים איכותיים בדרך הזאת...

חמוד... יש גם קוויק שיפט של גריפית' שעולה שם 10 דולר!! כן כן 10 דולר!! אתה יודע למה?

זה כי אתה לא יודע למה הסוחרים מתמחרים את זה ב10 דולר!!

אבל אני אתן לך תשובה בכל אופן...

אמנם, המחיר הוא 10 דולר זול הא? למה? כי איביי מטילה מס מכירה על כל מכירה שם.

כלומר מכרת ב10 דולר תשלם 25% מס מכירה לאייביי.. איך נראה לך איביי מתקימים? על תרומות?!

המס קטן ככל שתסכום המכירה עולה כדי להוציא רמאים מאייבי וכדי להכניס חנויות מקצועיות...

תגיד ממתי קוויק - שיפט סטנדרטי עשוי מחומר אחר שהוא לא אלומיניום?

אני לא מדבר כאמור על קוויקשיפטים של MUGEN שהוציאו מטיטניום והם עולים כמו טיטניום יותר

מ130$ לקיט.

בלי שום קשר ידידי, חבל שלא שמת לב שהם משתמשים בספויילרים , בקליות, ומושבים..

כן כן מה שנקרא פרסומת סמוייה.. תעבור שוב על הנושא..

אמרת קוילאוברים? ניסית? אתה יודע איך זה מרגיש? .... לא .. יש פתגם סיני עתיק שאומר שאם אין לך משהו חכם להגיד תגיד יש פתגם סיני עתיק שאומר...

- דיברת על חברה שלא מתמחה במשהו ספציפי... בוא תסביר לי איך ימהה YAMAHA מייצרת אופנועים וגיטרות לא רעות בכלל....תסוף לזה גם חכות לדייג.. שראיתי במו עיני בארה"ב.
פורסם

חברה למה לריב לא חבל על האנרגיות אנא רעננו את כללי הפורום, אנחנו כאן בשביל לעזור אחד לשני לא לצאת ממורמרים ומתוסכלים

אז ככה ידידיי ישנה חברה בשם "קפיצי נורדיה" (ליד צומת בית ליד) שהם כל עיסוקם הוא קפיצים, אם אנני טועה הם מייצרים לפולקסוואגן ועוד. כנסו לאתר ואולי הם יעזרו. אנשים נחמדים שמיצרים לחברות רציניות ואין להם בעיה לעזור לפרטיים

http://www.nordia.co.il/heb-index.php

פורסם
חמוד... יש גם קוויק שיפט של גריפית' שעולה שם 10 דולר!! כן כן 10

אני לא מדבר כאמור על קוויקשיפטים של MUGEN שהוציאו מטיטניום והם עולים כמו טיטניום יותר

מ130$ לקיט.

אני ארצה להתייחס לחלק הזה בתגובה שלך.

אבל קודם, אני אשאל למה אתה מגן על חברה שמספר אנשים בפורום הבהירו לך מניסיונם האישי שהמוצרים שלהם הם דרעק?!

דבר שני, Mugen מייצרים רק ידיות הילוכים מטיטניום עד כמה שידוע לי. ועצם העובדה שאותו מוצר עשוי מטיטניום לא אומר בהכרח שהוא יותר קשיח או עמיד ממוצר מקביל שעשוי מסגסוגת אלומיניום משובחת.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
חמוד... יש גם קוויק שיפט של גריפית' שעולה שם 10 דולר!! כן כן 10 דולר!! אתה יודע למה?

זה כי אתה לא יודע למה הסוחרים מתמחרים את זה ב10 דולר!!

אבל אני אתן לך תשובה בכל אופן...

אמנם, המחיר הוא 10 דולר זול הא? למה? כי איביי מטילה מס מכירה על כל מכירה שם.

כלומר מכרת ב10 דולר תשלם 25% מס מכירה לאייביי.. איך נראה לך איביי מתקימים? על תרומות?!

המס קטן ככל שתסכום המכירה עולה כדי להוציא רמאים מאייבי וכדי להכניס חנויות מקצועיות...

מ130$ לקיט.

ובוא תסביר לי מה הקשר של כל ההסבר שלך למחיר הנמוך? תמורת 50 שקל לקוויק שיפט אני לא חושב שאתה מצפה לקבל תמורה טובה, נכון?

אהה אופס, שכחתי שיש מס קניה שזה עוד כ15 שקל... 65 שקל עבור קוויק שיפט...

קוויק שיפט נורמלי לא עשוי מאלומיניום... רק APC וכל הזבל שמוכרים באיביי...

הינה דוגמה לקוויק שיפט נורמלי:

http://www.bmracing.com/index.php?id=products&sid=4&cat=3&subcat=15&pid=154

ואגב, הוא לא כזה יקר... פחות מ50 דולר...

בקשר לYAMAHA, אני חושב שYAMAHA בנויה "קצת" אחרת... אופנועים וגיטרות לא יהיו בחטיבה אחת...

אתה לא מבין שבקרת האיכות של APC לא שווה כלום? זה זבל סיני. נקודה.

הם לא משקיעים כלום בפיתוח מוצרים, סתם מעתיקים מוצרים קיימים, מכאן גם מגיע המחיר הזול.

תגיד שניה, לפי מה שהבנתי אתה משווה את APC לקוני בבולמים? לאייבך בקפיצי הנמכה? לרקארו או ספרקו במושבים? מצחיק אתה... :lol:

ושלא תבין אותי לא נכון, תמורת מה שאתה משלם אולי תקבל איזשהי תמורה טובה, אבל אל תצפה שהמוצר הזה יהיה כזה איכותי בהשוואה לחברות שמתמחות במוצר הספציפי...

אבל קודם, אני אשאל למה אתה מגן על חברה שמספר אנשים בפורום הבהירו לך מניסיונם האישי שהמוצרים שלהם הם דרעק?!

רק לבהיר, לי לא היה שום נסיון אישי עם APC, אבל קראתי מספיק תגובות על אנשים שכן השתמשו במוצרים שלהם, בכל פורום שמכבד את עצמו בארה"ב אנשים יסכימו עם זה שAPC זה ג'אנק.

Scooby WRX

פורסם

בקיצור אין לי כוח יותר לריב. נמאס לי. אני רק יכול להגיד ... עד שלא ניסית לא ידעת..ואני ניסיתי ועדיין מנסה והכל טוב.. בהצלחה לפותח השרשור בכל דרך שתבחר..

נ.ב. תודה למכבי ת"א על עונת כדורסל משובחת.

פורסם
בקיצור אין לי כוח יותר לריב. נמאס לי. אני רק יכול להגיד ... עד שלא ניסית לא ידעת..ואני ניסיתי ועדיין מנסה והכל טוב.. בהצלחה לפותח השרשור בכל דרך שתבחר..

נ.ב. תודה למכבי ת"א על עונת כדורסל משובחת.

נחמד להתחמק.

קו---------------------------------------

• תוכן חדש...