Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דוד שמש 150 ליטר.

בן שנתיים-שלוש.

מדליק דוד לכחצי שעה-40 דקות, מים חמים לא מחזיקים מספיק זמן, פחות מ 10 דקות עד שלפתע המים החמים נגמרים לחלוטין ומתחלפים בקרים.

מניסיוני עם כמה דודים ישנים וחדשים זמן חימום כזה אמור להספיק ללפחות 10 דקות אם לא יותר.

במה לחשוד?

Miata ND2

פורסם
לפני שעתיים, Or05230 כתב:

כן

אני מתמודד כעת עם בעיה דומה.

בזמן שאתה מדליק דוד בחורף (כשהמערכת הסולרית של הבניין קרה) אז הדוד שלך מנדב את החום שלו למערכת הכללית של הבניין.

אני שוקל לסגור את החיבור למערכת המרכזית בעונת החורף כי זה בלתי נסבל

פורסם

תנסה לסגור את הברזים על הצנרת של המערכת סולרית שנכנסים לדוד. תראה אם זו אכן הבעיה.

שמעתי על מקרים כאלו משני אנשים כבר (למזלי לא מרגיש אצלי בבניין).

פורסם

המידע הזה לא מבוסס אך אני חושב שמאז שיש לחלק מהאנשים חימום בגז אז המצב מחמיר.

פעם כולם הדליקו דוד בשעות הערב מה שגרם לכך שכל דירה תחמם במעט את המערכת וסה"כ זה לא יהיה בר השפעה גדולה.

כעת כאשר לאנשים יש גז ובפועל בחורף הדוד שלהם קפוא, הלכה למעשה פחות דירות משתתפות בחימום הצנרת המשותפת + יש דירות שגונבות את החום לאחרות....

פורסם

צריך להיות לך ברז שינתק את הדוד שלך מהמערכת המשותפת. סגור אותו, שאם לא כן תתרום את חשבון החשמל שלך לכל השכנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, tepic כתב:

אני מתמודד כעת עם בעיה דומה.

בזמן שאתה מדליק דוד בחורף (כשהמערכת הסולרית של הבניין קרה) אז הדוד שלך מנדב את החום שלו למערכת הכללית של הבניין.

אני שוקל לסגור את החיבור למערכת המרכזית בעונת החורף כי זה בלתי נסבל

אז למה כשאחרים מדליקים דוד הם לא מנדבים לי מים?

@sperial

באיזה ברז מדובר?

16375145842481302019726406087660.jpg

Miata ND2

פורסם
לפני כשעה, Or05230 כתב:

אז למה כשאחרים מדליקים דוד הם לא מנדבים לי מים?

@sperial

באיזה ברז מדובר?

16375145842481302019726406087660.jpg

אם הם לא סגרו את הברזים של מחליף החום, והדוד שלך קר אז הם אכן מחממים אותך (במידה מאד זעירה שלא באמת עוזרת לך במשהו).

לגבי איזה ברז זה בתמונה אני לא יכול לעזור לך...

פורסם

יכול להיות שגוף החימום אכן מלא אבנית, או לא תקין.

האם יש לך סנן אבנית על השיבר הראשי למשל?

בדרך כלל אני מבצע החלפה יזומה כל שנתיים שלוש של גוף החימום, מעדיף של כרומגן, שאני חושב שהוא הכי איכותי.

בימים קרים ללא שמש, חצי שעה 40 דקות לא בטוח שיספיק לך.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

יש לסגור את אחד הברזים. לא את שניים. אחרת מחימום הדוד יבצר לחץ ואחד הצינורות יתפוצץ/ יצא מהמקום.

המטרה שלא תהיה סירקולציה. בדרך כלל סוגרים תעליון. מים חמים עולים למעלה.

אם המשאבה עובדת כל הזמן. אז יש איבוד חום. בלילה לא המורה להיות סירקולציה במערכת.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

רשמת דוד בין שנתיים שלוש, תבדוק שלא הוסיפו לו מערבל מיים.. זה מין אביזר בטיחות שנכנס בתור חובה בארץ אם אני לא טועה בכל אופן אצלי גם הוסיפו וזכור לי שככה קראתי בזמנו.. אני ממש לא אהבתי כי כמו שאתה מתאר בתוך 10 דקות נגמרים המים וכל הדלקת דוד צריכה להיות כמה שעות ולכן בוטל מערבל המים..

המערבל שולח מים קרים ביחד עם החמים ככה שבמקום שתקבל מים רותחים כבר שהברז באמצע אתה צריך לפתוח עוד ועוד ומהר מאוד נגמר חח אין לי דרך נורמלית לתאר את זה רק שאחרי ההסרה אני מאוד נהנה ממים רותחים אשר כמובן לוקח להם זמן להיגמר ולכן אין צורך להדליק את הדוד לשעות...

בדוק גם שטרמוסטט שלך מכוון אולי לא כיוונו לך אותו טוב.. אם אני לא טועה ההמלצה היא ל 60-70 מעלות מומלץ לבדוק לפני..

או אבנית כמו שרשמו

• רעיון טוב! 1
פורסם

מערבל המים זה אביזר בטיחות חובה מהשנים האחרונות, זה מונע מים חמים מידי, בעיקר נגד כוויות לילד שמתקלח לבד, וכן מונע פיצוץ בצנרת.

אבל כן אם קיים אכן מוריד את טמפ המים.

טרמוסטט לכוון ל 55 זה מספיק.

תבדוק אבנית בגוף כפי שנאמר.

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...