Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כספת רגילה ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר, קבלן בניין, נוסע רבות עם סכומי כסף גבוהים במזומן. עשרות ולעיתים מאות אלפי ש"ח.

מעוניין בכספת קטנה (עדיף מוסלקת, אבל לא הכרחי) שתחובר לשלדת הרכב בצורה מאובטחת.

מישהו מכיר מוצר כזה או מתקין כזה?

שימו לב: אני לא מתכוון לכספת למחשב הרכב הנדרשת ע"י חלק מחברות הביטוח.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

מה ההגיון? מי שמעוניין בכסף יכול לשדוד אותו באלימות או לגנוב את הרכב קומפלט ולפצח את הכספת במשחטה הקרובה לחברון או טול כרם.

וזה בלי הנושאים ששייכים לאוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזוב כספת באוטו אני ישמור לו על הכסף רק צריך לברר מתי הטיסה הקרובה למלדיביים

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מה ההגיון? מי שמעוניין בכסף יכול לשדוד אותו באלימות או לגנוב את הרכב קומפלט ולפצח את הכספת במשחטה הקרובה לחברון או טול כרם.

באתר עבודה, עוזב את הרכב לחצי שעה, הפועלים יודעים שיש לו כסף ברכב. אם תהיה כספת הם יהיו מופתעים. זה הכל

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

לפני שאתם קופצים לאוף..

הרבה פועלים ערבים מקבלים משכורת במזומן בלבד (עם תלוש), עכשיו תכפילו x אלפי ש''ח במספר הפועלים שלו.

מכיר אישית קבלן גדול, שמשלם עשרות משכורות במזומן, אחרי כמה ישיבות עם הבנק, אישרו לו למשוך מזומן עד חצי מליון ש''ח בחודש, בלי שהבנק שואל שאלות.

לגופו של שרשור,

הייתי מנסה בחברות אבזור רכב ומיגונים כמו אספיר ועוד.

עריכה אחרונה על ידי - XM -
  • רעיון טוב! 1

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

עם כל הכבוד לסוגיה מה מקור הכסף או נסיבותיו.

כספת ברכב לדעתי זה לא פתרון פרקטי מבחינת "שמירה" על הכסף, מכיוון שרכב זה דבר פריץ, פגיע ובעל יכולת להעלם עם הכסף. והדרך הכי טובה לשמור על הכסף,זה רק צמוד לגוף, נכון לא הכי "נוח" או כיפי, אבל זה הפתרון הכי  זול והכי פשוט ומהיר, גם אם נלך לתרחישי קיצון של שוד, הסיכוי לברוח ולהציל את הכסף הרבה יותר גדול כאשר הוא עליך (בתיק צד או משהו) מאשר בכספת ברכב.

יחד עם זאת צריך להסתכל לנושא מבחינה ביטוחית, אם הכסף מבוטח, למשל בברינקס וחברות בלדרות קיים ביטוח לנושא. אף אחד לא יתן כיסוי לרבע מיליון שקל בכספת ברכב וגם אם מגובר בG קלאס לדוגמא.

אם אני לא טועה ישנם תיקים מיועדים לשינוע כספים גדולים אשר מאובטחים לנושא וכאשר מתקיים ניתוק בתוך התיק ישנו חומר פירוטכני שמפזר צבע/ אבקה שמוציא את השטרות משימוש/ מסמן אותם ואז הגנבים לא יכולים לעשות שימוש בכסף והכסף סתם נייר. ואם אין דבר כזה.. יש פה אחלה פטנט 🤪

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...