Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי סובארו XV חדש בן מספר חודשים דגם Crosstrek Plus - הדגם המפואר ביותר של ה XV !

מסתבר כי כסא הנהג סביר מבחינת נוחות אבל כסא הנוסע הקדמי ( ליד הנהג ) לא נוח כלל ושונה מכסא הנהג !

אשתי ואני עשינו הצלבות בנסיעה - בישיבה  , ולשנינו קיימת בעיית נוחות רק בכסא ליד הנהג. 

האם ייתכן שרמת הכסאות הקדמיים שונה מכסא לכסא ?

האם מישהו נתקל בדבר כזה ? 

תודה

עריכה אחרונה על ידי ronen7
פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, דור-- כתב:

האם בכסא הנוסע (ליד הנהג) יש מנגנון הרמת מושב?

לא יודע מה זה הרמת מושב אבל הכסא עם כיוונים ידניים בניגוד לכסא הנהג ששם זה חשמלי 

עריכה אחרונה על ידי ronen7
פורסם (נערך)

גובה הכסא משפיע על תנוחת הישיבה, כשאין מנגנון שינוי גובה, אז מקבעים אותו לגובה מסויים שלא תמיד נוח לכולם.
חוץ מעניין הגובה, תנסה לבדוק אולי בגלל המנגנון החשמלי הצלחתם לכוון את כסא הנהג לתנוחה מדוייקת יותר.

באופן עקרוני, אני אישית לא נתקלתי ברכבים שיש הבדל בין כיסא הנהג לכיסא הנוסע, אבל יתכן שזה קיים.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם
לפני 1 דקה, דור-- כתב:

גובה הכסא משפיע על תנוחת הישיבה, כשאין מנגנון שינוי גובה, אז מקבעים אותו לגובה מסויים שלא תמיד נוח לכולם.
חוץ מעניין הגובה, תנסה לבדוק אולי בגלל המנגנון החשמלי הצלחתם לכוון את כסא הנהג לתנוחה מדוייקת יותר.

באופן עקרוני, אני אישית לא נתקלתי ברכבים שיש הבדל בין כיסא הנהג לכיסא הנוסע, אבל יתכן שזה קיים.

יש מצב. ( אני לא איש טכני ) שכסא הנהג ממוקם נמוך יותר על רצפת הרכב ת ואילו כסא ליד הנהג ממוקם גבוה יותר על הרצפה. 

לא נראה לי שיש אפשרות כיוונים מיוחדת בכסא הבעייתי. 

אבל זה לא רלוונטי. צריך להיות נוח וזהו .

זה הדגם הכי מפואר - תקינה קנדית .

• תוכן חדש...