Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שטפתי את הרכב עם גרניק, יש מצב שהשפרצתי קצת מים לכיוון המנוע.

לאחר מכן נדלקו לי 2 נורות צהובות - בדוק מנוע ונורה של בקרת יציבות (?). בדקתי עם TORQUE וקבלתי הודעה על p0037 ho2s heater control circuit low (bank 1 sensor 2) .

מחקתי את ההתרעה ובינתיים הנורות לא נדלקו שוב אך באחת הפעמים לקח לרכב 3 ניסיונת עד שהותנע. הרכב נוסע כרגיל.

 

יש למישהו מושג מה הבעיה?

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, nev כתב:

משום מה לא יכול לערוך את ההודעה המקורית. סובארו B3 2008.

קורה להם הרבה. אם אתה רוצה לבדוק את החיישן באופן ספציפית, תפרק אותו ותבדוק את השני שחורים ( לבדוק רציפות), בד"כ הבעיה תהיה בחיישן עצמו. יכול להיות שקשור לשטיפת מנוע אבל זה לא אומר כלום.

 

בגדול אם אתה רוצה לבודד את התקלה, תפרק את הקונקטור של החיישן תשים  ספריי מגעים , ותחזיר בחזרה ( קונקטור אפור )

לפני 3 דקות, barak5915 כתב:

 

 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

משום מה האתר לא מאפשר לי לערוך הודעות. מצאתי את החיישן, בדקתי את הצמה שלו - נראית בסדר.

בהמשך אבדוק עם מולטימטר. בהנחה שלא תקין - כמה עולה להחליף דבר כזה?

פורסם

מה הכוונה לנקות אותו עם דלק? פשוט לשפוך עליו?

צריך לעשות משהו לפני שמחזירים אותו כדי למנוע התלקחות?

פורסם

באמת שלא מבין למה לא יכול לערוך תגובות או לפחות את כותרת השרשור.

 

ניתקתי את 2 הצמות של החיישנים ומדדתי עם מולטימטר. החיישן שביני לבין המנוע (כאני עומד לפני הרכב לבדיקה) נתן 0.2 יציב. החיישן שמשמאלו השתולל בין 200 ל300.

אני מעריך שזה אומר שהשני תקול. איך אני יודע בדיוק מה מספר החלק? כמה כבר יעלה להחליף את זה בארץ?

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

מעדכן שבעקבות המלצה כאן החלטתי לנסות לנקות את החיישן. הזמנתי כלי לפריקו החיישן שהגיע בשבוע שעבר.

ניגשתי למלאכת הפירוק וכל נסיונותי עלו בתוהו. החיישן היה תקוע. שימון, כח מכות ומה לא. בסוף התייאשתי, סגרתי הכל חזרה והתנעתי את הרכב והשגיאה התאפסה לבד! כנראה שהיתה בעיית מגעים וכדו' שהשמן או המכות סידרו.

 

נקודה שצריך לדעת- כאשר מאפסים קוד תקלה מאפסים גם את הECU. יש צורך לעשות לימוד מצערת מחדש. במינימום יש צורך להעביר למצב ON ולחכות 15-20 שניות לפני שמתניעים עד שהמצערת חוזרת למקומה.

×
×
  • תוכן חדש...