Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראינו פיג'ו 2008 שנת 2019 נפח 1.2 110 כ"ס שתאריך הייצור שלו 3/2018  ואנחנו מתלבטים לגביו בגלל הבעיה עם רצועת התזמון. בעלי התלהב מהרכב בגלל הנוחות בסביבת הנהג והנוחות בנהיגה.

נשמח לקבל המלצות לרכבים אחרים בתקציב של כ-80,000 ש"ח.

הרכב מיועד לנסיעה מהוד השרון לפ"ת ולתל אביב , נסיעות עירוניות ובשבתות נסיעות לטיולים

לזוג מבוגרים.

תודה על העזרה.

• מעניין 1
פורסם

קשה לדעת איזו רצועה יש.

אפשר למען ראש שקט לבדוק במוסך.

לגבי המלצה לעוד רכבים, אתם מחפשים גיפון קטן או פתוחים לעוד קטגוריות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 7 שעות, yulianx כתב:

קשה לדעת איזו רצועה יש.

אפשר למען ראש שקט לבדוק במוסך.

לגבי המלצה לעוד רכבים, אתם מחפשים גיפון קטן או פתוחים לעוד קטגוריות?

אנחנו פתוחים לעוד קטגוריות.

תודה.

פורסם

אפשר בכזה תקתיב לרכוש שברולט ספארק חדשה, ביצועים לא רעים, אבזור טוב, וחדשה מה שאומר שתהיה אמינה.

סוזוקי איגניס, גבוה יותר מה שמאפשר כניסה קלה יותר, נוחה, אמינה וחסכונית. מושבים מאוד נוחים עם

תמיכה טובה.

סיטרואן c3 ברמת אבזור גבוה shine pk, זריזה יותר, נוחה ובטיחותית יותר.

קשה למצוא אבל קקטוס גם אופציה טובה, מושבים נוחים יותר עם איכות חומרים עדיפה, מנוע וגיר דומים לc3.

הונדה גאז, מרווחת, אמינה וחסכונית, פחות חזקה, לי המושב היה קשיח אבל נוחות זה משהו אישי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 28.9.2021 בשעה 08:46, yulianx כתב:

אפשר בכזה תקתיב לרכוש שברולט ספארק חדשה, ביצועים לא רעים, אבזור טוב, וחדשה מה שאומר שתהיה אמינה.

סוזוקי איגניס, גבוה יותר מה שמאפשר כניסה קלה יותר, נוחה, אמינה וחסכונית. מושבים מאוד נוחים עם

תמיכה טובה.

סיטרואן c3 ברמת אבזור גבוה shine pk, זריזה יותר, נוחה ובטיחותית יותר.

קשה למצוא אבל קקטוס גם אופציה טובה, מושבים נוחים יותר עם איכות חומרים עדיפה, מנוע וגיר דומים לc3.

הונדה גאז, מרווחת, אמינה וחסכונית, פחות חזקה, לי המושב היה קשיח אבל נוחות זה משהו אישי.

האם ל-CITROEN C3 אין את אותה בעיה עם רצועת התזמון כמו בפיג'ו 2008?

פורסם (נערך)

אני הייתי קונה בלב שקט, גם את ה 208 וגם את ה C3, ועל מנת להסיר חשש, מחליף רצועה במסגרת יישור קו. את העלות הזו מקזז ככל שניתן מהמוכר. 

כמה נסע הרכב?

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 40 דקות, zaf כתב:

אני הייתי קונה בלב שקט, גם את ה 208 וגם את ה C3, ועל מנת להסיר חשש, מחליף רצועה במסגרת יישור קו. את העלות הזו מקזז ככל שניתן מהמוכר. 

כמה נסע הרכב?

האם אכן הסיטרואן C3 עם אותו סוג מנוע כמו הפיג'ו 2008?

אני שואלת מאחר והמליצו לי כאן עליה במקום פיג'ו 2008.

פורסם

זה אותו מנוע

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

יכולה להיות בעיה.

הריקול לרכבים עד שנת 2017 לא כולל.

פורסם
בתאריך 30.9.2021 בשעה 11:36, zaf כתב:

כמה נסע הרכב?

ממליץ לך לקרוא שרשור התייעצות על 308 עם 58000 ק"מ שגילו במוסך שהטיימינג בתהליכי התפוררות ולחשוב שנית על המשפט הזה...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...