Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרר אמקור בן שנתיים (לא זוכר דגם, אברר בהמשך), כבר נשברו לו מגירות.

האם יש חנויות בין חדרה לגדרה, שמוכרות את הדברים האלה?

גם קישורים לאמזון/עליאקספרס יתקבלו בברכה, בהנחה וזה חלק גנרי, או שאפשר לתרגם את שם הדגם (בטוח מקרר מדבקה כלשהו) למקור הסיני שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פנה ליבואן/מפיץ. זה מה שעשיתי כבר 3 פעמים כשנשברו לי מגירות של מקפיא (ליבהר). המחיר מחריד, אבל המגירות הגיעו עם שליח עד הדלת, עטופות בפצפצים בעובי 10 ס"מ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

פנה ליבואן/מפיץ. זה מה שעשיתי כבר 3 פעמים כשנשברו לי מגירות של מקפיא (ליבהר). המחיר מחריד, אבל המגירות הגיעו עם שליח עד הדלת, עטופות בפצפצים בעובי 10 ס"מ.

לא מעניין אותי פצפצים ושליח.

כן מפריע לי שהמחיר מחריד.

לפנות לשירות של תדיראן זה בעדיפות אחרונה מבחינתי.

מצאתי את זה:

http://mmk.co.il/

יש למישהו ניסיון איתם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנח בספק אם תמצא בארץ. צריך למצוא את הדגם אצל היצרן האיטלקי/תורכי/סיני. הבעיה שאפילו אם תמצא המשלוח יהיה יקר בגלל הנפח.

ודרך אגב, מחיר המגירות ירד במהלך השנים בעשרות אחוזים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חפש ברשת "מיטל מוצרי קירור" בפתח תקווה

פתוחים גם בימי שישי

קניתי אצלם לפני כמה שנים ארגז ירקות למקרר שנקנה לפני 15 שנה...

יש להם מבחר די גדול.

ממליץ

עריכה- רק עכשיו נכנסתי לקישור שצירפת 😆🤦🏻‍♂️

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

לפנות לשירות של תדיראן זה בעדיפות אחרונה מבחינתי.

גם מבחינתם.

לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

מצאתי את זה:

http://mmk.co.il/

יש למישהו ניסיון איתם?

קניתי אצלהם פעם חלקי פלסטיקה למקרר ישן. יש גם עוד מישהו בבן צבי לידבלומפילד רק שזוכר את החנות אבל לא שם או כתובת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

ישן. יש גם עוד מישהו בבן צבי לידבלומפילד רק שזוכר את החנות אבל לא שם או כתובת.

מתנצל על הבורות, מה זה בן צבי ומה זה בלומפילד?

באיזה עיר/מדינה/כוכב/גלקסיה זה?

פורסם
לפני 16 דקות, vadim6385 כתב:

מתנצל על הבורות, מה זה בן צבי ומה זה בלומפילד?

באיזה עיר/מדינה/כוכב/גלקסיה זה?

דרום תל אביב.

בין אבו כביר ליפו.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קרה לי לאחרונה עם מקרר של שארפ.

אחרי מספר טלפונים לחנויות שונות (יבואן- יקר להחריד, ועוד כ-2 חנויות שמשווקות חלפים מקוריים) נמצאה חנות באיזור חיפה עם המדף במחיר סביר לחלוטין והוגן. אספתי את החלק אחרי שהגיע לחנות. 

מצטער אבל אני לא מכיר חנויות באיזור המרכז לדברים האלו. ממליץ לך להתחיל מ-3 טלפונים כמו שאני עשיתי (ואם אתה יודע\מצליח למצוא את המק"ט של החלק מראש, מה טוב כי יהיה לך הרבה יותר קל- אמור להיות כתוב על החלק) ולראות איפה המחיר הגיוני ונוח לך להגיע לשם. 

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, ברווז כתב:

נמצאה חנות באיזור חיפה עם המדף במחיר סביר לחלוטין והוגן. אספתי את החלק אחרי שהגיע לחנות. 

לא אכפת לי להגיע גם לחיפה.

מה החנות?

אני בדקתי את הדגם ואיזה חלקים צריך, ובאתרים של החנויות מהקישורים מעל אין את זה, השאלה אם הם יכולים להזמין את מה שאין במלאי. שבוע הבא ארים טלפונים לבדוק.

בחברה רוצים 1000 שקל על שני פלסטיקים קטנים + שתי קופסאות. בשביל פרופורציה - כל המקרר עלה בערך 7, וחוץ מזה עובד סבבה לגמרי. אין מצב שאני משלם סכום כזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

אני לא יודע אם יש להם חלקים עבור אמקור. 

החנות נקראת צ.י. טכנוקור, החיטה 5 קריית חיים.

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 40 דקות, gilcom כתב:

שלום נסה באלקטרודובין יש להם כמה סניפים 

בהצלחה!

כן, ראיתי שיש להם סניף בכפר סבא, אבדוק, תודה.

פורסם

חנות אמיליז ביבנה עם מחסן חלפים גדול לאמקור.

https://www.emiliz.com/lobby/חלפים-למקררים-ביתיים

תתקשר ותבדוק אם יש להם + מחירבטלפון. יש גם משלוחים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...