Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, Mike808 כתב:

איפה ראית כאלה? המגרשים של חברות הליסינג ושל חברות הטרייד אין הגדולות ממש לא מפוצצים, יש להם רשימות המתנה לדגמים מסויימים ובהרבה מקרים הם מצליחים למכור רכבים שעדיין לא נמצאים במלאי ועוד לא נמסרו ע"י הלקוח בעסקאות טרייד אין.

2 מגרשים בזבוטינסקי פ"ת. מגרש מפוצץ עד 0 מקום, בני ברק סמוך לאושר עד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הם לא מפוצצים בגלל שיש חוסר ביקוש אלא הפוך, יש יש ביקוש גבוה ולכן משתלם לאכסן מכוניות שם (איזור יקר) בידיעה שהמכוניות נמכרות

.

פורסם

לא נראה לי שזה ההסבר, הרי אם אין ביקוש אז הם יעבירו את המכוניות למגרש במיקום מרוחק וישאירו את המגרש היקר ריק?
המגרש הוא עלות קבועה, לא משנה אם הוא ריק או מלא.

פורסם

אתה מדבר על מצב קיצוני שאין מכירות בכלל.
במקרה כזה הם יסגרו את כל המגרשים ויחסלו פעילות.

כל עוד יש מכירות - מחזיקים מגרש באזורי ביקוש, ברגע שאתה מחזיק מגרש אתה תדאג למלא אותו.
שינויים של חצי שנה לא משפיעים על ההחלטה לסגור מגרשים, בטח כשחלק מהם בחוזי שכירות למספר שנים קדימה.

לא הייתי מסתמך על תפוסת המגרשים ככלי לניתוח מכירות. כל חברה מנהלת את אחסון המלאי שלה אחרת.
אפשר לחפש נתוני כמות העברת בעלות לאורך שתי תקופות, ולנסות לנתח משם אם יש פערים ומהם.

פורסם
לפני 22 שעות, om2 כתב:

מגרש הוא בדרך כלל לא שלהם אלא שכירות.

לא ישאירו אותו ריק אלא יפסיקו להשכיר אותו

התכוונת לשכור אותו (בעל המגרש משכיר, החברה היא השוכר) 

רגע של עברית 👍😄

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

המחירון שלי עלה ב19 אלף מאז פעם אפריל. נייס. מעכשיו אני אשקיע במכוניות כמו בחו״ל. 

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

אני מוכן לשחרר את ה C3 שלי תמורת 107,000.

אם אני רציני או ציני,זה אתם תחליטו (-:

כמעט כל יום שואלים את זוגתי אם היא מוכרת את הקארוק,בהתחלה זה עצבן אותה,עכשיו פתאום היא מתחילה לשחק לי אותה סוחרת רכב (-:

פורסם

כמו עם דירות, בהנחה שאנשים רוצים לשפר את מצבם ולקנות מכונית יותר יקרה מזאת שברשותם, הם רק מפסידים מעליית המחירים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

יש מחסור במכוניות חדשות

יש אשראי זול זמין לכולם

יש ישראלים עם יכולת דחיית סיפוקים של ילד בן 3

יש תרבות עדר

אז המחירים עולים. 

מי שמוכן לשלם עוד 10-15-20-50 אלף שקל על מכונית רק כי הוא לא מסוגל להתאפק שיהיה לו לבריאות.

עריכה אחרונה על ידי Korgan
פורסם

אני יכול לתת רק דוגמה קטנה שלי - מחפש לקנות יאריס היברידית יד שנייה בת לא יותר מ-4. כל המודעות למכוניות שנראות טוב "על הנייר" ביד2 נעלמות תוך שעות ספורות או מקסימום תוך יום. כל מה שנשאר יותר זמן זה עם עבר בליסינג, ק"מ גבוה, מודעות מוזרות (בלשון המעטה) וכולי וכולי. הטרייד של טויוטה בכלל מפרסם לעיתים במחירים של 10-12 אחוז יותר מהמחירון הגבוה ביותר. גם אצלם כנראה יש בכל סניף רשימות המתנה לרכבים כמו זה או שהם נמכרים לפני בכלל שהספיקו להעלות לאתר, מישהו היה בסוכנות וראה הרכב לפני פרסומו.

האם זה בהכרח מעיד על השוק. ברור שלא. אבל מצד שני כל מי שמחפש כיום רכב יד2 כדאי שיהיה החלטי וזריז, אם בכל זאת שוק המשומשות אכן רותח :-).

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

כמעט בכל תחום יש עליית מחירים. הקורונה שיבשה את כל קווי האספקה. הכל במחסור. עלויות שילוח עפות לשמיים.

למרות זאת הצרכנים אשמים לא פחות בעליית המחירים. 

עריכה אחרונה על ידי Korgan
פורסם

יש לי תמונה של טסלה, מוכר ב-2000 למעוניינים. 

פורסם

חבריא, ברצינות: זה הזמן למכור רכבים לא הכרחיים, להרוויח,  ולצנן במעט את השוק.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...