Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, SixthGear כתב:

הייתי מכניס לרשימה אופל קורסה ידני,מנוע 1.4 אם הנסיעה בעיקר בין עירונית

עד 20K אתה יכול להביא שנתון 13-12  עם קילומטראז' נמוך, לאזן אותו לכיוון השני ולמכור תוך שנתיים-שלוש 

איך הוא באמת? עכשיו אני מסתכל ונראה שהוא יכול להתאים לי

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעתיים, GABIUBOGI כתב:

איך הוא באמת?

יש פה את הסקירה שכתבתי לפני 10 שנים על קורסה ידנית 1.2 מהדור המדובר רק לפני מתיחת הפנים הקטנה שהייתה. 

אז תתעלם מביצועי המנוע, כל היתר אותו דבר. 

פורסם
בתאריך 5.10.2021 בשעה 13:49, GABIUBOGI כתב:

אני לא מתקרב לניסאן, הספיק לי פעם אחת בחיים.

אני רוצה לשמור את הריו לכמה שנים, כאן אני תוך שנתיים אביא אותה לקילומטראז' ענק, היא 2018 כבר עם 102 אלף.

מעדיף לשמור אותה.

אז עוד 3 שנים היא תהיה עם 230.

עדיין תמשיך לסוע.

תבדוק אופציה ללמוד בזום,יצמצם לך נסיעות משמעותית :)

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
בתאריך 8.10.2021 בשעה 10:11, GABIUBOGI כתב:

למען גילוי נאות מעולם לא היה לי אופל. גם פה בפורום למעט הסקירה של בוקי יש מעט מאוד מידע על האוטו לאורך השנים.
האנגלים מאוד אוהבים את האוטו הזה, פשוט מאוד מכנית לטיפול לטעמם. 

היתרון המשמעותי, אין להם הרבה קילומטראז

זה רכב שנמכר חדש ב-80K ושימש כמעט תמיד כרכב שני במשפחה, אחלה תמורה למחירהיום אחרי כל ירידת הערך

עריכה אחרונה על ידי SixthGear
פורסם

עבור נסועה שנתית שכזו הייתי מוריד את כל מכוניות המיני מהרשימה.

ראשית מבחינת נוחות - עבור כל כך הרבה זמן הכביש הרכב חייב להיות משכך ונוח.

שנית מבחינת בטיחות - מדובר בנסיעה בינעירונית משמעותית. קח רכב שיש לו אחיזה טובה, יכולת עצירה טובה ולא פחות חשוב... עוד קצת מסה.

פורסם (נערך)
בתאריך 8.10.2021 בשעה 10:11, GABIUBOGI כתב:

מניסיון של חבר עם קורסה 2010 - גרוע. רכב לא אמין בעליל.

שים לב שזאת אופל עדיין מתקופת GM, ועוד אחרי הפשיטת רגל ב2009, כשההנהלה בדטרויט חיפשה לחסוך איפה אפשר ואי אפשר לחסוך. ומנהלי חטיבה אירופאית נמדדו לפי בכמה הם הצליחו לקצץ בהוצאות.

תסיק לבד מסקנות לגבי איכות ועמידות הרכבים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...