Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה האם המדבקה כעמידה בפני שריטות/ דהיית צבע/קילופים.

אני הייתי מעדיף ללא מדבקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיה סטוניק אחד המיני מהמוצלחות שיש בשוק 

והיא לגמרי בתקציב שלכם 

רכב מוצלח מאוד, חסכוני, תחזוקה קלה, יציב על הכביש וחתיך ממש

פורסם

סטוניק לא רכב מיני, אלא גיפון קטן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שלא שקלתי רכבים מהקטגוריה הזו כי לא חשבתי שיש משהו בתקציב, רובם עולים באזור 130. אם יש ג'יפונים מומלצים במחיר שרלוונטי למה שאני מחפש אשמח לשמוע.

"ai motoare capul doare"

פורסם
בתאריך 15.8.2021 בשעה 23:28, RedLabel כתב:

האמת שלא שקלתי רכבים מהקטגוריה הזו כי לא חשבתי שיש משהו בתקציב, רובם עולים באזור 130. אם יש ג'יפונים מומלצים במחיר שרלוונטי למה שאני מחפש אשמח לשמוע.

הסטוניק עולה סביב ה100K חדשה מהניילונים וזה בהחלט לא מיני אלא ג'יפון טיפה יותר מרווח מסופר מיני. מגיע עם מנוע 1.4 או 1.0 אם זה בתקציב שלך לגמרי הייתי שוקל אותו. 

פורסם

קרוסאוברים קטנים שנכנסים בתקציב הם : יונדאי וניו, סיאט ארונה וסטוניק 1.4. 

באפס ק"מ אפשר גם סטוניק 1.0 טורבו וגם הC3 איירקרוס מאוד קרוב לתקציב. 

פורסם

חיסרון של ארונה מיד שניה 0 ק"מ - ממה שאני מכיר, אין אפשרות להרחבת אחריות שנה שלישית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא ראיתי ארונה באפס ק"מ. ציינתי אותה כי היא נכנסת בול בתקציב. 

מצד שני אולי בקרוב יהיו אפס ק"מ אחרי שמתיחת הפנים תגיע.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. בדקנו את רוב ההצעות שהועלו (ארונה, כמו האיביזה, מגיעה עם מובילאיי ולכן נפסלה על הסף).

הסטוניק אכן עמוד בתקציב ולי אישית נראה מאוד נוח ומרווח, אבל גרסת האבזור הגבוהה לא קיימת במנוע 1400 ומנוע 1.0T לא בתקציב. גרסת האבזור הבסיסית חסרה מספר פיצ'רים שהוחלט שהם חשובים. אותו סיפור ביונדאי וניו.

בסופו של דבר ההחלטה שהתקבלה היא להתפשר על הצבע ולרכוש רנו קליאו.

שוב, תודה רבה לכל מי שהעלה הצעות ועזר!

"ai motoare capul doare"

פורסם

תתחדשו, בכירה מצוינת.

• תוכן חדש...