Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר להתערב קצת:

1. התקנה טובה וכיוון נכון יכולים לשנות את התוצאה ברמות גורליות. במיוחד אם מדובר במערכת עם בניות ומיקומים נכונים של הרכיבים.

2. אם לא התרשמת ממערכות יקרות אז או שהן לא הותקנו כמו שצריך או שפשוט אותך מספקת מערכת זולה. זה לא אומר שאין טעם במערכות יקרות או ששלך נשמעת טוב כמו מערכת יקרה ששווה את מחירה (להבדיל ממערכות יקרות שלא שוות את מחירן, יש גם כאלו).

האם אתה יודע איך במה נכונה צריכה להשמע? מה לגבי תמונה? טונאליות? דינמיות? לכל אחד יש דרישות שונות ומי שמחפש את הדברים שציינתי יאלץ להשקיע במערכת יקרה.

3. איזו התאמה עשית בין הרכיבים כך שהם יהיו בהרמוניה? תיבה שמתוכננת כמו שצריך לסאב היא א' ב' וזו עוד דוגמא לכך שסאב זול בתיבה שמתאימה לו יכול להשמע טוב מסאב יקר בתיבה שלא מותאמת לו.

4. ברור שיש מוצרים זולים ששוים את הכסף וחלקם אפילו יכולים להפתיע, אבל לא בצורה כזו שישמעו טוב יותר מרכיבים יקרים ששוים את מחירם (להבדיל מרכיבים יקרים שלא שווים את מחירם).

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופר-

אני ילד מודה באשמה. שוב אין לי בעיה עם מה שאתה חושב. ממש לא אני לא בא להיתווכח איתך וברור לי שיש מערכות בסכומים גבוהים ויצא לי לשמוע ובאמת הרגשתי שמדובר במשהו שנישמע מעולה ביותר ..ושוב לא הייתה לי כוונה של תחרות אם אף אחד הכוונה שלי הייתה לסתום פיות לכל המפקפקים ביכולות של מוצר זול לפני ששמעו בכלל [במקרה שלי שאכן קרה מה שציפיתי..] אני בכללי גם דל תקציב[מה לעשות שאת הרכב שלך אתה קונה בכוחות עצמיך ומשלם את האחזקה וכל מה שמיסביב אבל בכללי הייתי יכול לגייס במאמץ את ה3K להשקעה אבל לא מצאתי לנכון לעשות זאת ששמעתי מערכות בסכום שכזה ויצא לי לשמוע ולהשוואות ובשילוב הסיני שלי לקח זה לא מדע בדיוני..] שוב סה"כ אין לי בעיה עם הדיעה שלך אני חלקית גם מסכים איתה כי זה לא תמיד הולך שחור על גבי לבן בתחום הזה.

איל-

1. אני די מסכים איתך אך עדין חושב שחלק ניכר תלוי גם בשילוב הנכון של הרכיבים וסה"כ ביכולות של כל רכיב אשר מרכיב את המערכת כסט.

2. בסעיף הזה אני מסכים איתך . אבל עדין יש רכיבים יקרים משלי של חברות מוכרות שלדעתי התוצר הסופי לא היה טוב יותר מהתוצר שלי. אבל סה"כ אני מסכים איתך..שמעתי מערכות של 7 K וגם 11K ואני בכלל לא מתווכח שאין מה להשוואות לטובתם על שלי.

3. גם נכון אבל שוב עדין לרכיב יש השפעה רבה על התוצר הסופי..לדוגמא הפיוניר 305 סי בהשוואה לשלי יותר חזק אבל שלי בעל באס ברור יותר ומחודד לאוזן בעוד שהפיוניר מורח וסותם את האוזן ובולעה לדעתי את שאר המוזיקה.[שמעתי אותו ב42 ליטר סגור וב50 ליטר פתוח ..בפתוח הוא בכלל הישתגע ]

4. אני מסכים, ולא דיברתי על כל הרכיבים היקרים. ברור לי שיש[שמעתי] רכיבים יקרים שבהחלט ללא ספק לא איכזבו וגם לדעתי נתנו תפוקה מלאה למחיר היקר.

סה"כ תבינו שאני לא בא להישתחצן אני פשוט בא לשבור מיתוסים חריפים מדיי על העניין בעיקר שרוב האנשים מדברים בכל שהם לא שמעו כלל את המוצרים המדוברים ולא היה להם ניסיון איתם באופן ישיר או עקיף..ולא להשוויץ או משהו חס וחלילה..אני רחוק מזה..[וגם מניסיון שלי גם אני מודע למוצרים סיניים עלובים שנותנים תמורה עלובה ..גם לי יש קווים אדומים אני לא מחבב חד משמעית זבל סיני..גם לי יש גבולות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ה305 הוא סאב זול לכן יכול מאוד להיות שסאב זול אחר ישמע טוב ממנו.

אתה לא תשבור מיתוסים כי כבר היו שניסו וטענו את אותן הטענות שאתה טענת ואין חדש בטענות האלו. יש מוצרים זולים שנותנים תמורה למחירם אבל מהדברים שכתבת בהתחלה ניתן להסיק שאתה טוען שהשקעה ברכיבים יקרים היא בזבוז כסף ושניתן להגיע לאותה התוצאה עם ציוד זול. אני שמח שהסכמנו שלא כך הדבר.

פורסם

גם האוטו שלי היה מתוצרת קליפורניה בום.......והיו לי סטיקרים , והאתר שלהם היה אתר הבית שלי והיה לי תיק מעריצים :-) אבל זה עובר עם הזמן.... עכשיו המגברים שלהם מקשטים לי את המעבדה..

והמגנטים של האלמנטים מודבקים על הקירות. :-P

תמיר

פורסם

הטענה שלי היא חלקית . שלא תבין אותי לא נכון. ונגיד את זה ככה הסאב הזה של פיוניר הוא אכן דגם די פשוט שלהם . מחירו 360-+ .הסאב שלי גם פשוט ומחירו 100 הסאב שלי נישמע יותר טוב ממנו [מדבר על שמיעה ולא עוצמה סופית ] לשבור מיתוסים בצורה בנלאומית אני לא , אבל מספיק לי שכל מי ששמע אצלי שינה את דעתו בכמה מובנים. [שוב זה לא עניין של תחרות או אגו נפוח. ] סה"כ הטענה שלי היא כזו-ישנם מצבים שאפשר להשקיע פחות על על רכיבים עם חברות ללא וותק בענף לעומת חברות אחרות -ועדין להגיע לתוצאות סופיות גבוהות יותר במינימום מחיר שוב זה לא מדע בדיוני כמו שאתה יודע. יחד עם זאת ישנם מוצרים יקרים מחברות מוכרות וותיקות בתחום שנותנות את המירב ברמה גבוהה מאד ואי אפשר להשוואת כנגד הזבל הסיני. זו כל הטענה שלי לא יותר ולא פחות.

תמיר-סטיקרים, מגנטים תלויים על הקיר..? לא קצת ניסחפנו.:roflmao:

נ.ב אני אשמח אם תתרום לתפרן כמוני איזה 2,3 מגברים של קליפוניה שבכל מקרה זרוקים במעבדה ותופסים מקום מיותר .

פורסם
ה305 הוא סאב זול לכן יכול מאוד להיות שסאב זול אחר ישמע טוב ממנו.

.

אני שמעתי את הסאב הזה אצל מישהו מהפורום בתוך תיבה ממש גדולה וכניראה שהיא גם התאימה לו, אז כששמעתי אותו הוא הפציץ סוף הדרך, גם איכות וגם עצמה, הוא היה מחובר למגבר לוג'יק PLX 44 מהדיוטי פרי כמוון בגישור. מה שרציתי להבהיר זה שאם לוקחים סאב אפילו של 100000000000000K ודוחפים אותו לסתם תיבה בלי לחשב כלום אז סביר מאוד להניח שהוא ישמע גרוע. היום במפגש היו לא מעט עם ה305C ואף אחד מהם לא ניגן כמו ההוא ששמעתי. היו היום עוד סאבים שהתאכזבתי מהם מאוד גם בגלל המותג שלפי כל הסיפורים אמור להיות משהו פצצתי וגם בגלל המכיש שדורשים עבורם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

צריך לזכור שהסאב מושפע מכמה וכמה דברים, ואי אפשר לקחת X ולהשוות לY.

1. נפח התיבה

2. פתוחה ? כיוונון פורט.

3. סוג הרכב, והשפעת הקאבין גיין.

4. הגברה, חזקה יותר , חזקה פחות ?

5. קליפינג גבוה מידי? שמיע?

6. אקולייזרים של הפאנל.

7. תחימת התדרים של המגבר\הפאנל.

דיי קשה לקחת את כל הסעיפים הללו, ולהשוות X ל Y..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

וואי איזה באסה שלא קמתי :\

נראה שהיה אחלה מפגש

אסף אתה בא לתחרות בסאונד fx ? הסתקרנתי לגבי המערכת שלך אני מת לשמוע אותה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כן , אני בא בעזרת ה בלי נדר[ לשם התחרות אני מקווה להוסיף עוד מגבר וסאב נוסף]

פורסם

לא דחפתי בכח את מה שכתבתי וכמו שאתה רואה יש עוד כמה שחשבו כמוני אז זה בטח לא משהו אישי נגדך בכל אופן אין לי מה להוסיף על מה שכתבו ofer_dotan וEyalR

פורסם
צריך לזכור שהסאב מושפע מכמה וכמה דברים, ואי אפשר לקחת X ולהשוות לY.

1. נפח התיבה

2. פתוחה ? כיוונון פורט.

3. סוג הרכב, והשפעת הקאבין גיין.

4. הגברה, חזקה יותר , חזקה פחות ?

5. קליפינג גבוה מידי? שמיע?

6. אקולייזרים של הפאנל.

7. תחימת התדרים של המגבר\הפאנל.

דיי קשה לקחת את כל הסעיפים הללו, ולהשוות X ל Y..

זה באמת חשוב חברהקחו את זה לתשומת ליבכם, זה גם תלוי בכיונים של המערכת !

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...