Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן בוצע טיפול הכולל החלפת רפידות וצלחות קדמיים.

לאחר כשבועיים התחלתי לשמור רעש של ברזל "רוקד" בכל פעם שעליתי על מהמורה קטנה או במפר.

חזרתי כמובן למוסך טויוטה רייכמן שם הרכב טופל, לאחר בדיקה אמרו לי שלא רואים בעיה, ואזכיר להם להסתכל בטיפול הבא.

אני הרגשתי לא רגוע, ולאחר פירוק של הגלגל בעצמי ראיתי שאחד החלקים על הקליפר אכן קצת חופשי ומניח שזה מה שיוצר את הרעש.

השאלה האם באמת מדובר רק ברעש ואין בעיה בטיחותית?

מצורף סרטון.

כמובן שאני רוצה לחזור למוסך, אך כבר לא בטוח מה לומר להם.

תודה לעונים.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

אהלן,

"החלק שרוקד" נקרא רפידה. 

בחלק מן הרכבים היא יושבת עם תושבת ברזל שחוצצת בינה לבין הקליפר ומונעת את החופש הנ"ל.

אינני מכיר לעומק את רכבך, ואם יש צורך בתושבת שכזו בהחלפת בלמים, אך נראה שזה המקרה. הייתי חוזר למוסך בהקדם האפשרי.

בשורות טובות.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

כמובן שאחזור.

השאלה אם יש פער בטיחותי לנסוע ככה בנתיים.

והאם אני צריך להיות מוטרד שמוסך מורשה טויוטה בדקו ואמרו שאין בעיה.

תודה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

נראה כאילו שחכו לשים קלפסים:

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני שעה, Electron כתב:

נראה כאילו שחכו לשים קלפסים:

באמת נראה שזה הסיפור אצלי. יש את אותו הרעש והחופש ברפידה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...