Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם 

קניתי מערכת מאלי אקספרס אוניברסלית עם חוטים ללא שקע תואם לרכב [לא משנה כרגע סוג הרכב אלא עצם הלימוד]

שאלתי היא כזו

בד"כ צהוב מתחבר לצהוב אדום לאדום שזה מינוס ופלוס בעצם שחור לשחור גם

שאר הצבעים הם לרמקולים 

השאלה איך אני יודע מה למה ברמקולים? 

צבע לצבע לא בטוח הבנתי כי יש רכביםשזה שונה...

הבנתי שיש אפשרות לבדוק את זה עם בטריה ולשמוע איזה רמקול קופץ או משהו כזה

משיהו יכול לתת הסברים סוף סוף בנושא?

ישלי ידיים טובות לדברים כאלה רק חסר לי המידע של ההרכבת חוטים...

תודה רבה מראש!

עריכה אחרונה על ידי LIELUHS
פורסם

ISO 10487 connector pinout (plug side of male, wiring side of female) | Car  radio, Car audio, RadioGuide to Car Stereo Wiring Harnesses

התמונה הראשונה היא סטנדרט שנקרא ISO למערכות סטריאו לרכב,והתמונה השניה היא של צבעים של חוטים ולמה הם שייכים (זה עקרוני בלבד ויכול להשתנות מיצרן ליצרן ובטח סיני).

מקווה שזה עוזר

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה חבר

האמת שלא עזר לי

אני צריך הסבר שאדע איך להתקין את החוטים המפוזרים מהמולטימדיה לרכב בלי כל הזמן לרוץ לקנות קונקטור...

מישהו יכול לתת רקע ?

פורסם

זה די פשוט לחבר מערכת שמע לרכב. מה שחשוב זה לא לזרוק את החיבור הישן של המערכת הקודמת. ניתן להשתמש בולחיבור החוטים עם החוטים של המערכת החדשה. בעיקרון הצבעים הם אוניברסליים וחוט בצבע מסויין יתחבר לחוט מאותו הצבע. החיבור הטוב ביותר זה עם הלחמות ושרוולים מתכווצים.

השארתי לך הודעה בפרטי. אוכל לעזור.

• תוכן חדש...