Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זוכר את ההתלהבות מהקורולה שהובאה מבלגיה למרוץ באשקלון ונינהגה על ידי פרדי פריהאוף .

אין לי כבר את המגזינים, לכן לא אוכל למצוא את התמונות ואם אני לא טועה היה אפילו איזה מבחן דרכים .

אולי @robertf יוכל לסייע. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אני זוכר שראיתי ג'יאו מטרו והיה לי קצר בראש, מה לעזאזל? זה סוויפט, איזה ג'יאו ואיזה מטרו ופשוט עמדתי ברחוב כמו טמבל כמה שניות, דאז לא היה לי מושג על מה מדובר

עריכה אחרונה על ידי yairw

כבר חתמתי...

פורסם
לפני שעתיים, zaf כתב:

אני זוכר את ההתלהבות מהקורולה שהובאה מבלגיה למרוץ באשקלון ונינהגה על ידי פרדי פריהאוף .

אל תגיד פה "התלהבות" ו"קורולה" באותו משפט.

יסקלו אותך.

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

אני זוכר שראיתי ג'יאו מטרו והיה לי קצר בראש, מה לעזאזל? זה סוויפט, איזה ג'יאו ואיזה מטרו ופשוט עמדתי ברחוב כמו טמבל כמה שניות, דאז לא היה לי מושג על מה מדובר

קוראים לזה badge engineering.

הומצא מעט אחרי המצאת המכונית..

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 15 שעות, vadim6385 כתב:

אל תגיד פה "התלהבות" ו"קורולה" באותו משפט.

יסקלו אותך.

באותן השנים רק מי שנסע לחו"ל ראה קורולה. עמישראל חיכה בכליון להגעה שלה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ככל הזכור לי ההצלחה הענקית הבאה אחרי המיצובישי לנסר הייתה של מזדה 323 שהציפה את השוק

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...