Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםיש לי אופל קורסה 2011 עברה כבר 200 אלף קילומטר, מטופלת על 10 אלף(עוד מאט טיפול נוסף)

כבר פעם שנייה (הפרש של חודשיים בערך) שכשממש חם(בשעה 14:00) אני מניע את הרכב והוא מגמגם ונכבה, אני מניע שוב ומפמפם קצת גז אז הוא מניע אבל כשאני מפמפם הוא מוציא עשן אפור שחור כזה, אחרי שאני נוסע איתו זה מסתדר, רק בהנעה 

יש רעיונות מה הסיבה?

פורסם

תנסה לתדלק במקום אחר- יתכן ויש בעיה בדלק(דילול)

• אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 1 דקה, ik3 כתב:

תנסה לתדלק במקום אחר- יתכן ויש בעיה בדלק(דילול)

נסעתי כמעט מיכל מלא, רק די בסוף(עוד לא נדלקה נורה) זה קרה

פורסם

שוב תנסה מקום אחר- רצוי יקר, נטו כדי להבין אם הבעיה הייתה בדלק, אם אתה רואה שאחרי תדלוק בתחנה שהיא מוכרת ובעלת תנועה רבה ועדיף גם לא מהזולות- אתה רואה שהסימפטומים נעלמו זה אומר שהייתה בעיה עם הדלק.

הייתה לי בעיה דומה שבמשך חודשים ניסיתי לפענח ובסוף מסתבר שהמקום שתדלקתי במשך שנים רבות התחיל לדלל את הדלק.

אם אתה לא עם מיכל ריק אז אתה יכול לנסות לשים 98 כדי להרים את האוקטן, אבל מאמין שגם 95 טוב יתן תוצאה טובה מספיק כדי למנוע את התופעה במקרה של דלק בעייתי שכבר קיים במיכל.

בכל מקרה הייתי מתחיל עם לנסות לשלול בעיות בדלק- אם זו לא הבעיה אז צריך לחבר סורק אולי יש קודים של תקלות

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

עדכון, על יותר שליש מיכל הוא לא עושה את הבעיה, אני מאמין שהבעיה היא שבתחתי המיכל דלק יש מלא זבל, שוכל להוציא את המיכל ולנקות, לפי מה שהבנתי אין אפשרות להחליף פילטר דלק ברכב הזה הוא מובנה במיכל

בנוסף אם מישהו יודע אשמח לעזרה, כשאני בלי מזגן הגז מגיב בסדר(על ניוטרל) כשאני מפעיל מזגן הוא לא מגבי אותו הדבר(בניוטרל, נותן גז והסלד לא עולה באותו אופן כמו בלי מזגן)

מישהו יודע אם זה "דפקה" של האוטו או שיש איך לסדר?, לא באמת מפריע, רק בהעברה של הילוכים

פורסם

כשמפעילים מזגן אתה מקבל צרכן נוסף למנוע- ככה בהכרח המנוע יהיה לו יותר קשה.

עד כמה זה מורגש- לא ברמה שמפריעה מאוד לנהיגה, אבל אם המזגן על מקסימום אז בהחלט מרגישים שלרכב יש טיפה פחות כוח זמין.

מאמין שהמזגן לוקח כ1 כס+- והרכב במצב רגיל כנראה מפיק באיזור ה30 בערך(אם למשל המקסימום הוא 80 כמו אצלי), כמובן שככל שתעלה בסלד העומס שהמזגן מפעיל יהיה פחות משמעותי.

כלומר 1 כס מתוך 80 פחות משמעותי מאשר 1 כס מתוך 30.

*המספרים כמובן בתור דוגמא, מניח שיש מזגנים ברכבים של יותר ויש של פחות. כמו גם מנועים- יש חזקים יותר ויש פחות.

פורסם

א

לפני 6 שעות, ik3 כתב:

כשמפעילים מזגן אתה מקבל צרכן נוסף למנוע- ככה בהכרח המנוע יהיה לו יותר קשה.

עד כמה זה מורגש- לא ברמה שמפריעה מאוד לנהיגה, אבל אם המזגן על מקסימום אז בהחלט מרגישים שלרכב יש טיפה פחות כוח זמין.

מאמין שהמזגן לוקח כ1 כס+- והרכב במצב רגיל כנראה מפיק באיזור ה30 בערך(אם למשל המקסימום הוא 80 כמו אצלי), כמובן שככל שתעלה בסלד העומס שהמזגן מפעיל יהיה פחות משמעותי.

כלומר 1 כס מתוך 80 פחות משמעותי מאשר 1 כס מתוך 30.

*המספרים כמובן בתור דוגמא, מניח שיש מזגנים ברכבים של יותר ויש של פחות. כמו גם מנועים- יש חזקים יותר ויש פחות.

אני אחדד, אני עם רכב ידני, כשהילוך משולב ברור לי הירדת כחאני מדבר על כשאני מעביר בין הילוכים, אני על ניוטרל והמזגן פועל, אני לוחץ על הגז והוא מגיב לי באיחור

• תוכן חדש...