Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מכרתי לפני כחודשיים את הרכב הקודם שלי (ספורטאז' 2000 שנת 2018) ומאז אני לא מצליח למצוא רכב אחר שיענה על הצרכים שלי.

אני לא רוצה לקנות רכב באותה עלות כי הנסועה שלי היא נמוכה מאוד (בערך 6-7K בשנה) ולא רואה לנכון להחזיק רכב כל כך יקר.

ברכב שאני מחפש חשוב לי מאוד מאוד מאוד העניין של נוחות וסלון נוח, שכן מרבית הנסיעות הן עירוניות בפקקים.
אני מחפש רכב שיכול לענות על הצרכים הבאים:

* מערכת מולטימדיה עם איכות שמע נורמלית (חיבור לandroid auto זה פלוס ענק)

* אבזור

* נוחות נסיעה

* אמינות

* לא מיני כמו i10 \ פיקנטו \ ספארק

אני נהג יחיד ונוסע ברכב לבד רוב הזמן.

ההעדפה היא לענות על הקריטריונים שציינתי בטווח מחירים הכי נמוך שאפשר.

התכנון הראשוני היה להוציא עד 40K לרכב שיענה על הצרכים אבל אני לא כל כך מתקדם עם זה ולכן יכול לעלות עד 90K במידה ובאמת מדובר בפנינה אמיתית שאצליח למכור בלי יותר מדי בעיות והפסדים אחרי כמה שנים.

אודה להמלצות והכוונה לדגמים שיכולים לענות על הצרכים שציינתי.

עריכה אחרונה על ידי Rakuel
פורסם

מאזדה 2 קומפורט/פיור ווייט. 

את הסאונד במערכת ניתן לשדרג אם הוא לא משביע רצון. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אפשר להגיד הרבה דברים טובים על מאזדה 2 (ובצדק), אבל אני לא בטוח שנוחות היא אחד מהם.

הייתי מחפש סיטרואן c3 מ-2018 (בשאיפה עם מנוע שכבר הגיע עם רצועת התזמון החדשה, אבל בודק את הנושא בכל אופן). לדעתי היא תצריך שדרוג מבחינת הסאונד, אבל זה לא לגמרי בלתי אפשרי בסכום יחסית סביר (אם אין לך דרישות מטורפות). אני מניח אפשר למצוא משהו סביר ב-60 ומשהו, אם אתה מוכן להתפשר על ק"מ יחסית גבוה (כי אתה נוסע מעט וזה מתאזן) אולי אפילו בקצת פחות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על התשובות המהירות.

בדקתי כבר את המאזדה 2. היא נפלה מאותה סיבה שהספארק נפלה - אין משענת יד 😔

בנוגע לסיטרואן - לצערי אני לא מתחבר בכלל לאיך שהרכבים שלהם נראים. אותו כנ"ל לגבי כל הצרפתיות.

גודל הרכב לא משנה לי בכלל אגב אז גם משפחתית שתענה על הצרכים תהיה אופציה מעולה. לא נעול על סופר-מיני למרות התקציב שדי מכווין למשהו מהקטגוריה הזאת.

פורסם

אוקי, כיוון אחר: סובארו B4. הדגם האחרון (החל מ-2015), צריכת דלק גבוהה (פחות רלוונטי בנסיעה נמוכה כמו שלך), תחזוקה קצת יקרה (4x4, מנוע בוקסר), ולא יהיה אנדרואיד אוטו. חוץ מה כנראה תהיה די נוחה ויחסית אמינה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

משענת יד ניתן להתקין. ואני די בטוח שקיימת כזו בדגמים היקרים של המאזדה. 

כשהצעתי את המאזדה, התייחסתי בעיקר לדרישת האמינות והסחירות. יחד עם תא נוסעים איכותי (יחסית לקטגוריה). 

לא הייתי פוסל רכב על מולטימדיה או משענת יד. מדובר בפריטים שניתן להוסיף עצמאית. 

כיוון אחר יכול להיות גולף שתכנס בגבול העליון של התקציב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

נסעתי לראות מאזדה 2 בתחילת החיפושים, אלה שראיתי היו עם משענות יד שהתקינו והן לא היו יציבות כל כך.. חרקו מאוד כשהפעלתי מעט עומס עם המרפק ולא הרגישו יציבות. משענת דומה שלא מחוברת למרכב יש גם בפג'ו 208 שבדקתי וגם שם היא חורקת כשנשענים עליה.

בספורטאז' למשל זה היה חלק מהרכב והמשענת הייתה מחוברת למרכב ויציבה מאוד.

מאזדה באופן כללי כן קורצת לי. האם הבחירה האופטימלית עבורי תהיה מאזדה 3 בשנת 2018-2019? אני יכול למתוח את התקציב בעוד 10K בשביל למצוא רכב כזה עם נתונים טובים ובגרסה שהיא לא comfort. אני רואה בלוחות שמי שיש לו מאזדה עם ק"מ נמוך מחזיק מכרה זהב ביד. אנשים מוכרים הרבה מעל המחירון את הרכבים האלה.

במקביל אבדוק גם את הגולף. אף פעם לא היה לי רכב אירופאי וזאת יכולה להיות חוויה מעניינת.

פורסם

מאזדה שמורה ומטופלת עם ק״מ נמוך אכן נמכרת מעל מחירון (המאזדה 2 שלי נמכרה 8 מעל מחירון). 
מה שכן, כמו שכתבו למעלה - נוחות נסיעה היא לא מהדברים שהיא מצטיינת בהם.

• תוכן חדש...